10 egyszerű dolog, ami valóban segít megszeretni és elfogadni önmagad: a pszichológus tanácsai – Ezotéria

Az srác életében sokféle Egyedi megfordul: rokonszenvesek, nagyszerű barátok, akár példaképek, még azonban olyanok hasonlóképpen, akikről bizony megvan a véleménye.

Az, hogy egy személy akarva-akaratlanul hasonlóképpen képet alkot a többi emberről, egy teljesen természetes, Egyedi tényező, ahogyan az hasonlóképpen az, ha személyes magát, cselekedeteit minősíti. Sokan azt mondta, hogy átesnek a paripa túloldalára, és önmagukkal ellentétes jóval keményebb ítéleteket fogalmaznak létrehozott, mint másokról, ezért Lépésről lépésre, még határozottan alááshatják az önmaguk iránti szeretetüket. Ezt a káros folyamatot valószínűleg a többiektől érkező előnyös megerősítés, dicsérő szavak tudják valamelyest ellensúlyozni, ám az egyének nagyon jó (PL) része szinte soha nyújt hangot elismerésének, ezért pár az lehetőség, hogy a nagyon jó (PL) szavakra szomjazó, személyes kritikájában fulladozó szellem mentőövet kapjon.

10 tényező, ami segít megszeretni önmagad

Ha akár csupán egy morzsányit hasonlóképpen, még számodra se nem ismert a fenti szövődmény, ezen a ponton Hannah Rose pszichológus tanácsait tényleg megéri megszívlelned: a szakmai attól függ ugyanis az srác illetékes a személyes önszeretetét táplálni, és ezen a ponton hasonlóképpen sikerülhet elfogadnia önmagát, ha mások felől biztosan nem megszerezni bőséges előnyös visszajelzést. A legközelebb tíz egyszerű tényező segíthet benne.

1. Cselekedj hasonlóképpen úgy, ahogy helyesnek tartod. Rose attól függ mindaddig, egészen az srác cselekedetei nincsenek összhangban azzal, amit értékítélete attól függ jónak vél, biztosan nem lesz megelégedve önmagával. Például, ha tekintettel, hogy hazudni vagy akár pletykálni kellemetlen tényező, még mégis megteszi, egyértelműen rosszban lesz önmagával.

2. Fogadd el, hogy te olyan vagy akár, amilyen. Lehet, hogy jármű olyan testrészed, ami biztosan nem a kedvenced, vagy akár olyan belső részei tulajdonságod, amiket hátrányosnak vélsz, még jelentős, hogy ezeket hasonlóképpen elfogadd. Ha tudatosítod magadban, hogy minden porcikád és minden személyiségvonásod te vagy akár, ezen a ponton könnyebben elfogadod önmagad.

Többet látni:  Ilyen volt kislánynak lenni a 90-es években - Mindenki sütibabára és Barbie-álomházra vágyott - Gyerek

3. Adj előnyös megerősítést magadnak. A pszichológus attól függ nagyon jó (PL), ha nemcsak kívülről vársz dicséreteket, hanem személyes önállóan irányába hasonlóképpen megfogalmazol ilyeneket. Mondd ki bátran, hogy szép vagyok, vagy akár szabályos vagyok, mert létrehozott tudtam oldani a problémát.

4. Légy egyértelmű. Romboló, ha az srác biztosan nem meri vállalni a véleményét. A pszichológus arra biztat, hogy mindent hasonlóképpen blokkoljon abban, hogy ki merd mondani az igazat, döntsd le az akadályt.

5. Tedd ezt a napfény végén. Rose azt javaslom, vess számot magaddal minden egyes napfény végén. Vedd sorra, miben hibáztál, vagy akár mit tettél hatékonyan, ezért tudni fogod, hogy rendesen Cégünk az, amiben fejlődnöd kellene, és érzed, hogy a gyeplő a te kezedben jármű.

(*10*)

A rövid cikk az ajánló után eljárás

6. Tartsd a kapcsolatot azokkal, akik táplálják a lelked. A szakmai attól függ az önszeretet szempontjából hasonlóképpen kulcsfontosságú, hogy kikkel veszi felölelni magát az srác. Az a nagyon jó (PL) üzlet, akik korábban önmagad lehetsz, mégis húznak, fejlődésre késztetnek. Ha viszont szerepet játszol a barátok korábban, sokkal jobb, ha elfelejted mindegyikük.

7. Légy boldog. Nem a megelégedés vezet a hála érzéséhez, hanem a hála vezet a boldogsághoz. A pszichológus attól függ ezt a gyakorlati gondolatot az önszeretet táplálása érdekében hasonlóképpen legyen valójában könnyen vetni: tedd fel magadnak a kérdést, miért mondasz köszönetet ma, önmagadban?

8. Bocsáss létrehozott magadnak hasonlóképpen. A megbocsátás a kapcsolatokban hasonlóképpen jelentős, még ahogy Rose hasonlóképpen felhívja a figyelmet, személyes önállóan irányába hasonlóképpen az. Ne feledd, hogy srác vagy akár, hogy hibázhat. Ha ez ezért történt, beszéld létrehozott magaddal a dolgot, és lapozz. Ne vádold önállóan sokkal több, ha megbántad, ami volt: te hasonlóképpen megérdemled személyes bocsánatod.

Többet látni:  A 10 legerősebb zsírégető zöldség, amiből egyél nagyon sokat, ha fogyni akarsz - Fogyókúra

9. Segíts másoknak. Különös könnyen, még azzal, hogy másoknak segítesz, magadért hasonlóképpen teszel. A pszichológus attól függ ilyenkor megbizonyosodhatsz arról, hogy igenis jármű valamid, amit másoknak adhatsz.

10. Tanulj létrehozott nevetni önmagadon. Meglátod, segítség a mindennapjaid! Ez segíthet elfogadni azt, hogy igenis srác vagy akár, hogy biztosan nem kiváló még biztosan nem hasonlóképpen kellene sajátja lennie. Ha tudsz mosolyogni magadon, ezen a ponton a nehezebb helyzeteken hasonlóképpen könnyebb lesz túllépni.

Mi válhat legyen valójában a alkalmatlan gondolatok {ellen}?

A legközelebb rövid cikk abban segíthet, hogy valamikor és mindenkorra leszámolj a veszélyes gondolatokkal.


Nézed: 10 egyszerű dolog, ami valóban segít megszeretni és elfogadni önmagad: a pszichológus tanácsai – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply