10 jel, ahogy a macskád a tudtodra adja, szeret: nem igaz, hogy a helyhez ragaszkodik – Ezotéria

Kizárólagos a kisugárzásuk, megnyugtató a jelenlétük, igazi egyéniségek. Mindenki mással felfed, miért imádja úgy a macskákat. Egy tényező viszont gyakran minden gazdi magyarázatában népszerű: rajongó lények.

Ez második tulajdonságukat mégis sokan vitatják, sőt, egy jellemzően ismételt megállapítást hasonlóképpen folyton visszahallani, amit a macskatulajdonosok hevesen vitatnak: a helyet szeretik, valamint nem az embert.

Hogyan fejezi ki a szeretetét a punci-macska?

Elégbolt egyszerűen egy kicsit ismerkedni a macskák szeretetjeleivel, hogy minden személy felismerje, a macskakedvelőknek igaza könnyen. Gazdiként a legtöbben valójában egyértelműen felismerik ezeket a jeleket, azonban hogy minden személy számára nyilvánvaló észrevehető legyen, pontosan hogyan fejezik ki a cicák a szeretetüket, következzen nyolc szeretetjel tőlük.

Ha a cica a hátára fekszik, azt közvetíti, hogy megbízik a gazdiban, biztonságban valamint kényelemben érzi magát az férfi közel. Ha azonban hempereg hasonlóképpen, ezen a ponton a cica telis-tele teherautó jó érzelmekkel gazdija iránt.

Amikor a gazdi szemközt találja magát a neki hátat fordító cica fenekével, a punci-macska nem azt akarja mondani, hogy magasról tesz az emberre, sőt. Klub legvalószínűbb egy gazdi se tesz eleget a felhívásnak, azonban ilyenkor a punci-macska szaglásra kínálja fel magát, ami a támaszkodni némiképpen idegesítő jele.

Szintén a szeretete jele, ha az háziállat a fejével az emberhez dörgölőzik. Állán, pofiján, homlokán valamint szája szomszéd területmegjelölésre szolgáló illatanyagot gyártó mirigyek találhatók. Ha az emberhez dörgölőzik, őt hasonlóképpen tartalmazza tartozónak jelöli meghatározott.

(*10*)

A felírni az ajánló után eljárás

Ha a gazdi lábához bújva a lábszára köré tekerik a farkukat, jelzik irányába, hogy kedvükre való a társasága. A punci-macska hangulatáról sokat eláruló testrész – jelzi például, ha hangsúlyozta vagy akár épp vadászni szeretne – így a jótékonysági szervezet kifejezésére hasonlóképpen ajánlat.

A cica döglött egérrel, bogárral, békával vagy akár valamilyen szeméttel hasonlóképpen kifejezheti a ragaszkodását. Ha belegondolunk az {ajándék} egy tisztességesen fejlett kommunikációs hangszer a jótékonysági szervezet megmutatására.

Többet látni:  Kegyetlen, megalázó szexrítus Kenyában: az egész falu végignézi az özvegyasszonyok „tisztulását” - Kapcsolat

Talán a legkevésbé egyértelmű szeretetjel a cicától a falatozás: pedig ha a cica gondosan megharapja a gazdit, az egy, a barátságot, a szeretetet kifejező tényező.

Ezek az állatok nem egyszerűen egyféleképpen szólalnak meghatározott, az egyértelmű nyávogás közel olykor rövidebb, az átlagosnál magasabb hangokat hasonlóképpen kiadnak. Ez a kis csevegés az férfi irányába intézett cicakommunikáció, ami barátságot üzen. Sőt, valójában az hasonlóképpen a ragaszkodás jele, hogy egyáltalán kommunikál a punci-macska, egymásközt nem szoktak “beszélgetni”, ezt kifejezetten az embernek tartják fent.

Rengeteg cicatulajdonos ismeri a helyzetet, amikor azonban a legkisebb helyiségbe hasonlóképpen követi a macskája. A folyamatban lévő kíséret, felülvizsgálat ugyancsak a punci-macska szeretetének a jele. Sokan alszanak a gazdival vagy akár fekszenek a hasára, amikor az olvasni próbál, ezáltal hasonlóképpen minél mélyebb tudva magukhoz a jelentős embert az életükben.

Amikor a cica a szőrös, hajas bőrfelületet vagy akár a fület nyalja meghatározott, ugyanazt csinálja, amit különféle macskákkal tenne: tisztogatja, következésképpen törődését valamint szeretetét fejezi ki a gazdi irányába.

Talán nem váratlan, azonban a cicák dorombolása hasonlóképpen a jótékonysági szervezet kifejezésének egy jele. Ha örömmel a gazdi simogatása miatt, a punci-macska jelzi ezt. Érdekesség, hogy ezen a ponton hasonlóképpen dorombol a punci-macska, ha veszélyben érzi magát, mert ezzel illetékes önmagát megnyugtatni. Ugye, milyen egyedi állatok?

Minden gyereknek kellene egy cica

Ezek a fotók egyértelműen bizonyítják, hogy a kicsik valamint a macskák az egyik egyedi hívás tud kialakulni.


Nézed: 10 jel, ahogy a macskád a tudtodra adja, szeret: nem igaz, hogy a helyhez ragaszkodik – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply