2, 0, 1, 7: mit ígér az új esztendő a számmisztika szerint? – Ezotéria

2017 a legközelebb esztendő évszáma, melyet tényleg megéri megvizsgálni a számmisztika szempontjából ráadásul. A numerológia attól függ minden fajta rendelkezik ugyanis valamilyen rezgéssel, mely energiájával hatást gyakorol az életükre.

Minthogy évet toll fajta, az évszám egyike a legjobb jelentőséggel bíróság számoknak. A 2017-es esztendőre nézvést a legközelebb elemzést tényleg megéri elolvasnod.

2017 – mint 2-0-1-7

A 2017-es évre a számmisztika új kezdetet, előnyös változásokat jósol, amit az Egyedi akaraterő és még nagyon jó (PL) cél együttes erejétől remélhetünk. Erre a következtetésre 2017 számjegyeinek megkülönböztető-megkülönböztető való elemzéséből juthatunk, azaz a kettes, a nulla, az egyes és még a hetes fajta vizsgálata során.

2 – a kettes fajta a 2017-es évszámban kezdő, domináns pozícióban szerepel, így kiemelt fontosságú. Energiáival erősíti az érzékenységet, a harmóniára való vágyakozást, a törődés szándékát és még az Egyedi kapcsolatokat. Nem ráadásul csodálkozni, hogy asztrológiában a kettes fajta égiteste a Hold, mely az érzelmek és még az anyai gondoskodás égiteste. Minthogy a kettes ilyen emocionális fajta a számmisztikában, évünkre – ahogyan örömünkre azonban csaknem sok ezer esztendeig – a jótékonysági szervezet és még az érzelmek erősödése, ezek jelentőségének növekedése lesz összetevő. Reméljük, a bolygó forgása derűs irányt vesz.

– a nulla a számmisztikában a lehetőségek száma, mely energiájával cselekvésre, alkotásra, változtatásra késztet. Segít ráadásul abban, hogy az embernek legyen kitartása, ereje és még elszántsága mindehhez. A nulla feltárja az új utakon való elindulás lehetőségét. Az asztrológiában a nulla égiteste a Plútó, mely energiáival ugyancsak abban segít, hogy az srác, keresztülküzdve magát a vagyon sötétebb, árnyasabb bugyrain, végső soron megtalálja útját a megvilágítás irányába, és még minden rendeződjön. Ezt ráadásul remélhetjük így az esztendőtől.

1 – az egyes a számmisztikában az Termelés, Isten, a megvilágítás és még az ön büszkeség száma. Az egyes a kezdődik, az a fajta, amelyből minden különféle fajta lett, és még amellyel osztható minden egyes fajta. Az egyes a céltudatosságot, az ambíciókat erősíti, kimondottan cselekvésre késztet energiáival, mindemellett sikert hoz, melyet a fajta táplálta akaraterőnek köszönhetünk. Az asztrológiában az egyes számhoz a Nap köteles fizetni, mely határ minden különféle égitest ráadásul lépés. Az egyes fajta így mindennek az alapja, az évszámban a teremtő tartósság jelenlétét, az akaraterő célravezetőségét vetíti előrelépés. Eszerint, ha teszünk céljainkért, 2017-ben sikerrel járhatunk.

Többet látni:  Így hat a gyerekre, ha néha szuperhősjelmezbe bújik: nem is hinnéd, mennyit ad neki - Gyerek

7 – az asztrológiában a hetes fajta égiteste a Neptunusz. A számmal több helyen találkozhatunk, úgy az srác alkotta, mint a típus alkotta dolgokban. Rengeteg növényzet virágzatát, mint a lótuszét ráadásul, teljes hét szirom alkotja, még biztosan ott a teljes hét árnyék alkotta a szivárvány, a teljes hét hangot tartalmazó a zenei hatótávolság, a teljes hét szentség, a teljes hét főbűn, kimondottan érdem, vagy akár a teljes hét szabad képzőművészet ráadásul, hogy néhány példát említsünk.

A hetes misztikus, a népművészetben és még az okkultizmusban gyakorta előforduló fajta, a teljesség száma, mely a számmisztikában a {szellemi} gyarapodást elősegítő energiát hordozza, és még hozzásegít a metafizikai egyensúly eléréséhez. Segít meglelni a nyugalmat, minthogy a Biblia attól függ Isten minden kész műve, a megteremtett bolygó felett a teremtés 7. napján megpihent. Az esztendő így bármilyen szerencsével elhozza az egyének életébe a metafizikai békét és még a nyugalmat, mely a mai nyugtalan világban egy motiváló grafikus a jövőre nézve.

2017 – mint 1-es

A számmisztika attól függ egységként vizsgálandó a 2017-es fajta, mely egy személyes számmal rendelkező esztendő lesz. Ennek kiszámolásához a számjegyek összeadásával kellene kezdenünk: 2+0+1+7=10, majd egyjegyűre kellene hoznunk az eredményt számjegyeinek újbóli összeadásával: 1+0=1, ezáltal így az végeredmény, 2017 száma az 1-es lesz.

1 – a 2017-es esztendő száma az egyes, mely számról fentebb olvashattál meghatározott elemzést. Mint év, az egyes számú új esztendő új kezdetet, haladást, új ötleteket és még változást ígér. Ez feltehetőleg az életmód minden terén megmutatkozik majd, úgy az személy, mint a terület és még a bolygó egészének életében. A számmisztika attól függ bízhatunk abban, hogy a 2017-es esztendő az emberekben felerősödő jobbító szándéknak köszönhetően egy előnyös változásokat eredményező, virágzó esztendő lesz.


Nézed: 2, 0, 1, 7: mit ígér az új esztendő a számmisztika szerint? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply