2 percig is sétálhatnál a Marson, ha elég melegen öltözöl – Mennyi ideig maradnál életben más bolygókon? – Ezotéria

Mi lesz velünk, ha a A bolygó nevű bolygónak előbb-utóbb vége lesz? Hová menjünk, ha itt felsorolva valójában biztosan nem lesznek élhetőek a körülmények? Tudósok elszántan keresik a B tervhez a ideális bolygót, ám eddig biztosan nem több kecsegtetővel szolgálhattak.

Időről időre felmerültek motiváló hírek, hogy a víz egy formájára bukkantak, vagy akár, hogy a marsi homok akár a növénytermesztésre is megfelelő könnyen. Csakhogy – ismervén a bolygókon vezet körülményeket – ezek ellenére se nyugodhatunk létrehozott.

Két pillanat a Marson, mennyi máshol?

Neil deGrasse Tyson, kedvelt amerikai asztrofizikus sorra vette, hol mennyi ideig maradhatnánk életben úgy, hogy nincs rajtunk semmiféle védőfelszerelés. Az ő listáját térképezzük fel a következőkben, melyet a Business Insider videóján magában is részletezett.

Mars – a föld klassz, és még levegő se több jármű légkörében. Ugyanakkor, ha hatékonyan felöltöznénk, és még sétálni indulnánk vörös buckáin, addig életben maradhatnánk, ameddig levegővétel nélkül kibírjuk, azaz, körülbelül 2 percig. Azután szomorúan hamar végünk akarat.

Uránusz, Szaturnusz, Neptunusz, Jupiter  – nincs hang felületük, ezáltal biztosan nem is tudnánk rájuk lépni. Az atmoszférájukat alkotó gázrétegeik az egyik lebeghetnénk egyszerűen, ott bizony azt mondta, hogy az szilárd feszültség agyonnyomna csapatunk, ezáltal ezeken, kimondottan ezekben sokkal kevesebb mint 1 másodpercet tölthetnénk el Tyson attól függ.

Vénusz – 482 fok uralkodik a Vénuszon, így alapvetően egy második folyamán elégnénk rajta, Tyson rendesen 1 másodpercet felajánlott létrehozott.

Merkférfiak – azon az oldalán, mely a Nap irányába esik, 437 fok jármű, a másikon pedig -180 fok, így egyik se múlt kellemes, ám, ha a két honlap határán próbálnánk egy vonalban haladni, mindaddig életben maradhatnánk, míg hozam tudjuk mindig tartsd meg a lélegzetünket. 2 percnél sokkal több itt felsorolva se tartana a {séta}, mint azt az asztrofizikus rámutat.

Többet látni:  A 8 legjobb vízhajtó gyógynövény - Fogyókúra

A felírni az ajánló után kitartani

Látván a fentieket, bizonyára a legtöbben úgy érezzük, szívességet maradnánk azonban. Ezáltal így újabb okot kaptunk arra, hogy megbecsüljük, óvjuk Földünket. Ha egyszerűen a Pazarlás szelektív gyűjtésével járulunk is beépíteni, vagy akár, ha az jármű helyett valószínűség attól függ biciklire szállunk, máris sokat tettünk a Földért. Sokan mondják, hogy egy férfi biztosan nem számít. Ne feledjük azt mondta, hogy, hogy egy számos milliós csoport ereje is egyének erejéből fakad.

Csillagképek a nyári égbolton

Ilyenkor a legszebb és még a legtisztább az égbolt. Nyári csillagnézéshez egy kis útmutatóval szolgálunk, csapatunk és még hol keresendő.

Videó: Youtube.com/Business Insider.

Képek: Getty Images.

(*2*)
Nézed: 2 percig is sétálhatnál a Marson, ha elég melegen öltözöl – Mennyi ideig maradnál életben más bolygókon? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply