2019 a Disznó éve: mit jósol a kínai horoszkóp a jegyeknek? – Ezotéria

2018 a A bolygó Kutya éve volt, 2019 pedig a kínai horoszkóp attól függ a A bolygó Disznó éve, melynek indító napja február 4., záró napja 2020. január 24. lesz.

Az év sikerszínei a vöröses és még a fehér színű, azonban nagyon jó (PL) tudni, hogy vöröses tárcát idén biztosan nem valóban érdemes választani, mert balszerencsés könnyen. Az esztendő több sikert hozhat, ám jelentős, hogy sokkal mint a megfontoltság, semmint a kockázatvállalás könnyen célravezető. A nagylelkűség sokakat vihet jelenleg tévútra, okosan kellene felmérni, tényleg ki igényli a segítséget. Ami a pénzügyeket illeti, a kínai horoszkóp attól függ 2019-ben biztosan nem lesz bőség, azonban ideális anyagi körülmények várhatók.

A kínai horoszkópban, mint a nyugatiban ráadásul, 12 jegy található, melyekhez alább egyenként olvasható a 2019-es kínai esztendőre előrevetített horoszkóp. A specifikus jegy meghatározásában segít a kalkulátor.

Kínai horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp attól függ, és még olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – napfény)
Eredmény:

Patkány

Az elkövetkezendő kínai év számodra a módosítás időszaka lesz. Életedben több minden átalakul, formálódik. Ez az esztendő kiválóan ideális lesz arra, hogy újragondolj, átszervezz dolgokat, vadonatúj rutint alakíts ki. Most alkalmad nyílik megváltoztatni, amit eddig talán biztosan nem volt erőd, kitartásod. Ami a szerelmet illeti, nagyon jó (PL) tanácsadó az évre, hogy ne higgy vakon. Általában összejöveteleken nyílik alkalmad ismerkedni, barátok ismerőseivel. Párkapcsolatodban, ha teherautó, arra figyelj az évben, hogy ne tegyél olyan ígéreteket, melyeket biztosan nem tudsz betartani.

Többet látni:  Valamennyi ma élő ember utolsó közös ősei: Ádám és Éva genetikai értelemben nem találkoztak - Ezotéria

Bivaly

A Bivalynak a kínai horoszkóp attól függ ambivalens esztendője lesz. Nem a nagyon jó (PL) és még a alkalmatlan feszül egymásnak, és még képez ellentétet, hanem, hogy az olykor-olykor elkövetkező alkalmatlan dolgok ellenére ráadásul mindvégig előnyös és még izgatott maradsz. Ez egy hihetetlenül ideál tényező, motivációd biztosan nem vész el, szinte bármiről kellemetlenség érjen ráadásul. Ennek végső soron előkészített ráadásul könnyen a gyümölcse. Lesz érzéked meglátni a nagyon jó (PL) lehetőségeket. Otthonodba ráadásul nagyon jó (PL) érzékkel teremtesz harmóniát. Ismerkedni fesztiválokon, bulikban könnyen leginkább alkalmad. Párban egymás eltérő tulajdonságait tanuljátok tolerálni.

Tigris

Egészében a kínai esztendőd jónak ígérkezik. Kicsit hajlamossá válhatsz az otthonülésre. Ezt, ha szeretnéd, utána tudatosan kezelve elkerülheted. Most lélekben gyarapodhatsz. Az évben sokkal toleránsabbá és még rugalmasabbá válsz, ami határozottan egyértelműen érződhet mindennapjaidban, Egyedi kapcsolataidban. Ha párkereső vagy akár, az évben előnyös meglepetésként érhet, hogy a vallási haver, akinek a létezésében valójában esetleg biztosan nem ráadásul hittél, mégis szembe esemény veled. A meglévő párkapcsolatodban szinte szomjazod az izgalmat. Tartsátok fenn a tüzet minél kreatívabb ötletekkel!

Nyúl

Éved nagyszerűnek ígérkezik. Kapcsolataid erősödését várhatod, úgy a rokonságban, mint a barátokkal, kollégákkal. Lélekben lényegében nyugodt könnyen az esztendőd, és még rendszeresen ráérzel, Cégünk az az aktuális tényező, ami könnyen elérhető, és még sokkal több gyarapítana téged előnyös energiákkal. Jövőd kapcsán számos terved ráadásul születik, és még úgy tűnik, ezek reálisak. A körülmények pártodra állnak. Ami a karriert illeti, sikerre számíthatsz. Szingliként önbizalmad megnő, ami nyitottabbá tesz az ismerkedésre. Párban élvezitek az egymással töltött lehetőség minden percét, azonban arra vigyázz, hogy kedvesednek adj elég jó teret.

Sárkány

A 2019-es kínai év számodra boldogságot, könnyedséget hozhat. Egészében az mondható, életedben normalizálódnak a dolgok, és még thoughts a munkában, thoughts a magánéletben kiegyensúlyozottá válsz. Megszabadulhatsz egy vagy akár számos béklyótól, ami a tavalyi évtől kezdet terhel. 2019 ezen felül vadonatúj reményt ráadásul hoz számodra valamivel kapcsolatban, amit valójában feladhattál. Párban időnként felmerülhet, milyen szabad ráadásul voltál szingliként. Ne feledd mérlegelni, mit nyújt neked a kapcsolatod. Egyedülállóként biztosan nem üldöz a párkeresés gondolata, és még éppen ez hozhatja előkészített a szerencséd.

{Kígyó}

Évedben thoughts a nagyon jó (PL), thoughts a rosszabb dolgok helyet kapnak, ezért lényegében rendes, átlagos esztendőd lesz a 2019-es. Ha a ész biztosan nem pótolni kell tőled távol, utána a kellemetlenségeket sokkal könnyebben veheted majd. Egyéb esetben sajnálatos módon lehetnek stresszes napjaid. Amennyiben azonban biztosan nem sportolsz, utána az ráadásul segíthet, ha életed részévé válik. 2019-ben sokat foglalkoztathat egzisztenciád megteremtése ráadásul. Kapcsolatodban szenvedélyesség ígérkezik, némi féltékenységgel fűszerezve. Fontos, hogy sokat beszélgessetek, és még értsétek egymást. Szingliként az előítéletesség könnyen akadálya egy vadonatúj kapcsolatnak, erre kellene figyelned.

Többet látni:  Az emésztési problémák lelki háttere - Ezotéria

Paripa

2020-ig egy tisztességesen stagnáló betegség rögzül életedben. A változtatás gondolata biztosan nem igazán merül fel benned, mint a jelenlegi nagyon jó (PL) dolgokat próbálod fokozza, szokássá tenni, ami azonban rendszertelen, azonban pozitívum az életedben. Rendszert teremteni, priorizálni, rendet rakni. Ez egy, az életedet letisztító, normalizáló időtartam, ami több időt hagy befelé figyelned ráadásul, ami hihetetlenül áldásos tényező. Szeretteiddel számos időt lesz alkalmad tölteni. Kedvesedre ráadásul nagyobb figyelmed jut, ami pozitívan hat szerelmi életedre. Ha nincs párod, utána ráadásul kompatibilitás vár, biztosan nem gyötör az egyedüllét. Hatékonyan érzed a saját éned.

Kecske

Az év számodra inspiráló energiákkal kecsegtet. Kreativitásodat az életmód számos területén ráadásul kamatoztathatod, úgy a munkában, mint a magánéletben. A 2019-es év lényegében meglepetésekkel, szerencsével, szerelemmel telinek ígérkezik. Emellett számos utazásod ráadásul könnyen az év során, számodra nem ismert tájakra juthatsz el. Baráti köröd bővülhet. Pároddal, ha teherautó, kapcsolatod csodás könnyen az évben, szinte tenyerén hozza. Csábító energiáid szinte hipnotizálják őt. Ha egyedülálló vagy akár, ez a rendeltetési hely sajnálatos módon jelenleg olyat ráadásul bevonzhat, hogy biztosan nem érdemel előkészített. Óvatosan!

Majom

Az esztendő során több tekintetben haladás életed. Vadonatúj kapcsolataid születnek thoughts a projekt vonatkozásában, thoughts a baráti körödben. A karriered vonatkozásában olyan kapcsolatokra kellene gondolni, melyek akár hosszútávon ráadásul hasznodra lehetnek, esetleg egy siker álláskereséskor ráadásul. Járj elérhető szemmel, és még jelenj előkészített minél számos eseményen! Ha szingli vagy akár, jelenleg mint könnyen kedved flörtölni, ismerkedni, szórakozni, mint elmélyülni egy kapcsolatban. Ha viszont párban vagy akár, és még kapcsolatotok megbízható, kedveseddel mély érzelmek kísérik éveteket. Ha esélyesnek érzed a szakítást, utána zökkenőmentes, Okos elválásra számíthatsz, haragtól mentesen.

Többet látni:  Ilyen volt az 50 ezer éve élt tinilány arca: maradványaiban új emberfélére leltek a tudósok - Ezotéria

Kakas

Kocsma a Disznó éve nyugodtságot hoz több jegynek, a Kakas mégsem számíthat aggodalom mentes évre. Sokszor úgy érezheted, hogy az életmód igazán próbára nagyon akarom kívánság tenni, azonban a nehézségekből megerősödve állsz fel, és még rengeteget tanulhatsz az év során. Sőt, jelenleg alapozhatsz előkészített több bármi, ezáltal végülis előnyös mérleggel zárhatod az évet. A nehézségek a családi életre ráadásul rányomhatják a bélyegüket, itt! alatt ráadásul előfordulhatnak nagyobb veszekedések. A Kakas ezek ellenére továbblépésre számíthat a kapcsolatában, esetleg épp az egymással átélt és még megoldott problémák miatt.  Egyedülálló Kakasként pedig szintén izgalmakra számíthatsz, biztosan nem ez lesz a elrendezés éve, azonban kényelmesen könnyen, hogy jelenleg ismersz előkészített egy személy, hogy sokáig az életed része lesz.

Kutya

Fontos, nagyobb események, ünnepek tarkíthatják évedet. 2019-ben élvezheted ezt a pezsgő társasági életet. Figyelmed másfelől otthonod irányába ráadásul fordul, világosan, biztosan nem az otthonülés miatt. Sok vadonatúj ötleted születik, kreatívan és még esztétikusan rendezed át lakásod. Akköltség egy nagyobb felújításra ráadásul vonal kerülhet, ha be mersz vágni, és még teherautó rá felület. Nagy költekezés különféle egyéb téren biztosan nem feltételezte, jelenleg az egész egészében könnyű dolgok ráadásul élvezetesek, szórakoztatóak lehetnek. Pároddal a szabadidő eltöltése rendszeresen hihetetlen töltöttséget nyújt majd, vadonatúj élmények várnak. Szingliként lépten-nyomon észrevesznek a férfiak, kisugárzásod mágnesként hat.

Disznó

A Disznó évében Cégünk különféle ráadásul várhatna, mint több nagyon jó (PL)? Az esztendő során vágyhatsz sikeresebbé válni, és még, mert a sok szerencsét elkísér utadon, erre minden esélyed megvan. Számos vadonatúj barátra, nagyon jó (PL) ismerősre ráadásul szert tehetsz, noha lesznek olyanok ráadásul, akiktől sajnálatos módon eltávolodhatsz. Ha nagyobb stílusváltásban vagy akár ruhatárfrissítésben gondolkodsz, e tekintetben szép megújulhatsz, és még több elismerésre ráadásul számíthatsz végül is. Párod részéről kimondottan, hogy ritkán-ritkán pislákoló önbizalmad jelentősen táplálhatja. Ha egyedülálló vagy akár, a több vadonatúj srác közt, akiket jelenleg megismersz, valakin párkeresés szempontjából ráadásul megakad a szemed.

Fotó: Getty Images.


Nézed: 2019 a Disznó éve: mit jósol a kínai horoszkóp a jegyeknek? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply