3 árulkodó jel, hogy előző életedben is ismerted a párod – Ezotéria

A reinkarnáció ezoterikus körökben olyan igazság, ami biztosan nem csupán az előző életek felkutatása miatt létfontosságú, még kihatással teherautó a jelenre is.

Akik hisznek a lélekvándorlásban, azok állítják, hogy korábbi életeink szereplői a jelenben is velünk vannak, legfeljebb különféle alakban. 

Ellenségből srác?

Azok, akik részt vettek jelenleg reinkarnációs utazáson – regressziós hipnózis néven megértette -, sokszor számoltak legyen valójában hozzáértő alakokról és még személyiségekről, akik az aktuális életükben is megtalált vannak, azt mondta, hogy ezek az egyének legtöbbször különféle szerepben bukkannak fel, mint a korábbi aktív.

Lehetséges, hogy hogy előzőleg a testvéred volt, az jelenleg az édesanyád, valószínűleg a nagypapád. Sőt, előfordulhat, hogy hogy az akkori jobb barátodat netán ellenségedet személyesítette létrehozott, jelenleg a házaspárod. 

Ismerősapa helyzetek és még gesztusok

A déja vu általában játszik az Egyedi érzékekkel, talán veled is biztosan nem egy nap előfordult jelenleg, hogy ismerősnek éreztél egy feltéve szituációt, élethelyzetet, mintha jelenleg nemrég megtörtént volna.

Ha ez a lenyomat a házaspároddal bevonva helyzetben adódik, utána jelentős valószínűséggel jelenleg egy korábbi létben is ismertétek egymást és még megéltetek egy összehasonlítható pillanatot.

Azonban szívességet nagyobb lehetőség teherautó erre, ha biztosan nem csupán a lejátszódó beállítás tűnik ismerősnek, hanem a gesztusok, sőt akár a mondatok is. Gyakran az előző életmódben viselt személyiségjegyek és még -lenyomatok kihatnak a jelenlegi életmódre is, tulajdonképpen a karmikus utadhoz tartoznak, így előfordulhat, hogy egy mosoly, egy gesztikuláló karlendítés, vagy akár akár egy elejtett félmondat hihetetlenül ismerősnek tűnik.

Azonos hullámhosszon

Vannak egyének, akik jelenleg az első néz alkalmával úgy érzik, mintha ismernék egymást. A meghitt, szenvedély első látásra azt mondta, hogy könnyen, hogy sokkal mélyebbre és még régebbre nyúlik nyereség, mint azt hiszed. Ha jelenleg az első randi alkalmával is olyan fesztelenül beszélgetnek, mintha évek óta jóban lennétek és még a későbbiekben is abszolút szokásos hullámhosszon vagytok, utána felmerülhet, hogy egy korábbi inkarnációtokban jelenleg találkoztatok.

Többet látni:  Milyen volt a munka ünnepe a Kádár-korszakban? Múltidéző képeken a május 1-jei felvonulások - Kapcsolat

Ezért teherautó az, hogy biztosan nem csupán ismeritek egymás ízlését, még azonban akár egymás gondolatát, mondatát is finoman befejezitek. Népszerű az érdeklődésetek és még hatékonyan tisztában vagytok vele, hogy mire vágyik a egy további. Ez akár félelmetes is könnyen, azt mondta, hogy biztosan nem az, hiszen azért kaptátok a lehetőséget a kapcsolódik valamivel kialakítására, hogy a korábbi karmátokat alkalmaz beteljesítsétek.

Sorsszerű szenvedély?

A karma vajon egyértelműen kitalál a szerelmi életmódedet? Ha azonban számos információra vagy akár érdekelt, megjelenés létrehozott, mit mond Nahóczky Ilona asztrológus!

Erősapa kívánság

Amikor a zsigereidben érzed, hogy valamiféle mágnes vonz a házaspárodhoz, azt nyugodtan veheted árulkodó indikátornek. Az hatalmas érzések vagy akár éppen amikor görcsbe rándul a gyomrod akár hányszor csupán a közelébe kerülsz, a karmád jelzései arról, hogy volt jelenleg dolgotok egymással. A egyedi testi reakciók ne hozzanak zavarba, ugyanis ha egy személy iránt jelenleg az első néz alkalmával ilyet érzel, az utalhat arra, hogy a lélekpároddal hozott keverék a jövő.

Ugyanakkor biztosan nem csupán a erős szenvedély adhat okot a gyanakvásra, hanem az is, ha eleinte ki biztosan nem állhattátok egymást, mégis kapcsolattá fejlődött az ismeretségetek. Az ellenszenv is rendkívül hatalmas érzelmi állapot, és még ha ez jelenleg korán kialakul, utána az jelentheti az előző életmódben szerzett alkalmatlan tapasztalatot az illetővel. Ebben az esetben jelenleg azért találtatok egymásra, hogy megoldjátok, amit egy korábbi inkarnációban biztosan nem sikerült, és még az is elképzelhető, hogyha boldogulni Csináld jól a jövőotokat beteljesíteni, a kapcsolódik valamivel véget ér.

Hiszel a reinkarnációban?

(*3*)
Nézed: 3 árulkodó jel, hogy előző életedben is ismerted a párod – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply