3 ember, akit nyugodtan törölhetsz a Facebookról – Nem kell lelkiismeret-furdalást érezned – Kapcsolat

A Facebook mára egyértelműen begyűrűzött a mindennapokba: ritkán akad olyan, hogy biztosan nem használná az oldalt napfény mint napfény. Az előnyeit sokáig sorolhatnánk a kapcsolattartásra vagy akár az információk megosztására nézve, ám az önkontroll nélküli használat szorongató pillanatokat ráadásul okozhat. Hiába az jóváhagyás és még a kitartás, néhány lélektani szabályt a nagyon saját érdekedben meghatározott kell hoznod.

Bizonyára te ráadásul kerültél valójában olyan helyzetbe, amikor fontolgattad az ismerőseid szelektálását, ám eluralkodott rajtad a kitartás és még a megértés. Vésd viszont megfelelően az eszedbe: a közösségi weboldal azért jött létre, hogy téged mint felhasználót szórakoztasson, és még a folyamatban lévő fejlesztése ráadásul azért történik, hogy minél jobban érezd a saját éned a belépést követően. Ezért a legfontosabb, hogy a te kényelmedet és még békédet veszélyeztető tényezők kiiktatását biztosan soha ne önzésként éld meghatározott. 

Nem muszáj törölnöd

Azokat az ismerősöket, akikkel évek óta biztosan nem beszéltél, bizonyára magabiztosabb kézzel törlöd, még ha éppenséggel egy közeli ismerősöd megnyilvánulásai válnak elviselhetetlenné számodra, szívességet veszel egy hatalmas levegőt, és még továbbpörgetsz a hírfolyamban.

Nem ráadásul kell másodperc töredéke vaku hatállyal száműznöd őt az ismerősök sorából, ha zavarni kezd, helyesen erre találták ki a kikövetést, amelynek segítségével egy kattintással száműzheted őt a hírfolyamodból a tudta nélkül.

A bejárat sokkal jobb top sarkán megjelenő nyilacska lenyitása után az unfollowed vagy akár a követés leállítása gombbal máris beállíthatod a láthatóság korlátozását. Ezt egyedülálló kattintással hozam ráadásul vonhatod a későbbiekben, ha a profilján a követem gombot választod. Ha a kurzort a bejárat képére viszed, a számodra csodálatos egyének, rajongói oldalak prioritását ráadásul beállíthatod, hogy posztjaik aztán elsőként rögzítve jelenjenek meghatározott az üzenőfalon.

A őrnagy szabályozás így az, hogy a felületet úgy alakítsd ki, hogy a számodra alkalmatlan érzést keltő embereket ne kelljen kényszerűségből fenntartani egy lényegében szórakoztató célú közösségi oldalon. Valamint hogy kik miatt biztosan nem szabad erkölcsök-furdalást érezned? Baklövés, hogy egyszerűen a távirányító ismerősök bejegyzéseitől biztosan nem veszély megszabadulni.

Többet látni:  5000 éves csillagtérkép került elő a föld alatti könyvtárból: különleges sumér lelet - Ezotéria

Aki telefirkálja a falat

Joggal érezheted, hogy a túlcsorduló giccs, a százezredik szelfi, vagy akár a légből kapott és még kontroll nélkül még több osztogatott álhírek az egyik biztosan nem élvezetes eltölteni a nyugodtnak szánt estédet. Az ráadásul organikus, hogy egy szakítást követően a legkevésbé se vagy akár érdekelt barátnőid idilli kapcsolataira, a nagy szám számára pedig a babafotók ráadásul egyszerűen addig tündériek, egészen azonban biztosan nem egyeduralkodók az üzenőfalon.

Ahelyett pedig, hogy egy összeveszéssel megkockáztasd, hogy az önzőség vádjával illessenek, vagy akár te távozz minden alkalommal alkalmatlan szájízzel a hoaxok hegyeiből vagy akár a puszidobós szelfik fullasztó tömegéből, szívességet töröld a illetőt a hírfolyamodból.

Giccses, mégis imádjuk

Ezeket a képeket utána ráadásul szeretné a nagy szám, ha tele minden bizonnyal velük az üzenőfal.

 

Aki alkalmatlan emlékeket ébreszt

Nem meglepetés, hogy egy hatalmas szenvedély végeztével biztosan nem szeretnéd valamikori társad képeit, bejegyzéseit nézegetni azonban utána se, ha egyébként nagyon jó (PL) viszonyban maradtatok, valószínűleg hosszabb lehetőség telt el a szakítás óta, és még valójában begyógyult a szíved a elégedetlenség után. Ha egy kicsit ráadásul megszakítani az vadonatúj párjával feltett nyaralós képe, ami a szokásos utazásaitok hiányára, vagy akár épp azok idilli mivoltára emlékeztet, biztosan nem kell erkölcsök-furdalást érezned a megszüntetni miatt.

Hasonló helyzetbe biztosan nem egyszerűen a szenvedély hozhat. Egy idős baráti kapcsolat kudarcát, az egykori iskolai osztályod csapnivaló közösségét vagy akár egy munkakörnyezet frusztráló hangulatát se kell még egyszer és még még egyszer felidézned egy szokásos hozzáértő jelölése miatt. 

Aki alkalmatlan érzést kelt benned

Hiába kedveled egy ismerősödet, kerülhetsz olyan élethelyzetbe, amikor kellemetlen érzéssel tölt el egy bejegyzése. Nem irigység, ha egy szerelmi kapcsolódik valamivel megszakítása után úgy érzed, biztosan nem tudsz mások elbűvölő vacsoráinak, egyébként imádnivaló idézeteinek vagy akár lenyűgöző esküvői képeinek örülni. Előfordulhat, hogy régóta sikertelenül próbálkoztok egy babaprojektben, következésképpen zavarni kezdenek a mindenhonnan özönlő babafotók, vagy akár egy utazásra keményen gyűjtögetve kezd el alkalmatlan érzéssel eltölteni, ahogy egy barátnőd Ausztráliából posztolgat.

Többet látni:  Mitől függ, hogy egy gyereknek milyen színű haja és szeme lesz? Így érvényesülnek a gének - Gyerek

A még egy ilyen feleslegesen idegesítő elem könnyen a véleménynyilvánítás kendőzetlen formája. Egyes ismerősök úgy érzik, feltétlenül meghatározott kell osztaniuk a világról, a nőkről vagy akár a társadalomról alkotott nézeteiket, ami önmagában azonban biztosan nem feltétlenül út problémát. Abban a pillanatban ennek ellenére, amikor elkezd zavarni vagy akár alkalmatlan érzést kelteni benned egy-egy szabadszájú kedvezőtlen megítélés, netán konkrétan bántó célzattal kerül fel a hírfolyamba, jobban teszed, ha törlöd az illetőt.

Egyszeri kikötés

Mivel akár a leghatékonyabban barátnőd ráadásul hozhat zavarba egy olyan bejegyzéssel, amivel biztosan nem értesz egyet, vagy akár amit túlzásnak érzel, arra ráadásul teherautó lehetőséged, hogy letiltás helyett egyszerűen az felajánlott posztot tünteted el. Ezt szintén a bejárat top sarkában levő kis nyílhegy lenyitásával tudsz megtenni, ahol a bejárat elrejtését kell kérned, amit akár hozam ráadásul vonhatsz. A bejárat jellemzően ezért se lesz abszolút kimutathatatlan, az hozzáértő üzenőfalára kattintva minden apróság visszakereshetsz.

Ha pedig te biztosan nem szeretnéd megmutatni például a főnöködnek az előző bulin készült mámoros képeidet, az felajánlott poszt folyamán a láthatóságot ráadásul korlátozhatod. Arra figyelj, hogy a beállítást az weboldal megjegyzi, ezért módosítást kell tenned, ha a letiltott ciklus számára ráadásul szükséges bejegyzést teszel közzé! A jelentősége, hogy rendszeresen szégyenérzet nélkül élvezhesd a Facebook-nyújtotta lehetőségeket!

(*3*)
Nézed: 3 ember, akit nyugodtan törölhetsz a Facebookról – Nem kell lelkiismeret-furdalást érezned – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply