3 jel, hogy a gyerek a csillagok küldötte – Gyerek

Vannak pillanatok, amikor megállsz egy pillanatra, és még csupán csodálkozol a gyermekeden, honnan tud különös dolgokat, vagy akár miért olyan, amilyen?

Ha csemetéd időről időre egy dolog szokatlant, egy dolog olyasmit mond vagy akár csinál, ami a többi gyerekre, sőt, esetleg felnőttre se funkció, ezen a ponton könnyen, hogy a megérzésed nagyon jó (PL), és még ő valóban különféle, mint a többiek.

A csillagok küldték?

Ha egy gyerek – úgymond – kilóg a sorból, nehezebben barátkozik, érdekesebb rajzokat készít, tehetségesebb tanuló, mint a többi vele egykorú, ezen a ponton az ezoterikus nézetek attól függ utalhat egy biztosan nem napról napra küldetésre a Földön.

Az ilyen gyerekeket – úgy tartják – a csillagok küldték, mégpedig azért, hogy bolygónkon teljesítsenek egy kizárólagos feladatod. Feltalálnak egy dolog rendkívülit, előrébb viszik a tudományt, vadonatúj dolgokra tanítják az emberiséget. Ezoterikusok attól függ az ilyen gyermekek előző életükben földönkívüliekkel állhattak kapcsolatban.

Három jelzés, ami erre utal

Ha eddig homályos voltál, csemetéd valóban kizárólagos képességekkel rendelkezik-e, segíthet, ha megfigyeled, a legközelebb három jellegzetes megvan-e benne. Ha biztosan, talán a csillagok küldték.

Fogékonyság a logikára, a matematikára

Ha a csemetéd valójában az első néhány évben érdeklődött a számok iránt, iskolásként matematikából kiemelkedő, és még előnyben részesíti a logikát követelő játékokat a többi játékkal ellentétes, az ezoterikusok attól függ arra utalhat, hogy a csillagok küldték a Földre.

Kiemelkedően nagyon jó (PL) nyelvérzék

Előbb kezdett beszélni, mint a többi csöppség? Gyorsabban tanulja a második nyelvet az iskolában, mint az osztálytársai? Hajlamos biztosan nem létező szavakat fabrikálni? Mindez arra enged következtetni az ezoterikusok attól függ, hogy a gyerek kizárólagos képességekkel rendelkezik.

Paranormális képességek

Ha gyermeked előfordul, hogy megérzi, egy dolog fordul elő gyöngyfehér, vagy akár egyes esetekben minden mondat nélkül megérteni, mire gondolsz, az hasonlóképpen arra utal, hogy különféle, mint a többi kölyök. A telepátia, kimondottan a jövőbe látás képessége kizárólagos földi küldetésre enged következtetni.

Többet látni:  Megismered a magyar sztárt ebben a parókában? - Gyerek

Hogyan kezeld kizárólagos gyermekedet?

Elsősorban azt kellene megértened, hogy a te csemetéd hasonlóképpen csupán egy gyerek, akinek ugyanolyan szeretetre, törődésre, mindennapokra jármű szüksége, mint különféle gyerekeknek. Semmiképp ne bánj vele más módon! Hagyd, hogy képességeit kibontakoztassa, még biztosan soha ne éreztesd vele, hogy ő különféle akarat, mint a többiek!

Amiben próbálhatsz segély neki, az a beilleszkedés. A kizárólagos képességű gyerekekkel ugyanis általában előfordul, hogy nehezen barátkoznak, félénkek, ezáltal megfelelően jöhet nekik a bátorítás.

(*3*)
Nézed: 3 jel, hogy a gyerek a csillagok küldötte – Gyerek

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply