3 mondat, ami segít abban, hogy bármilyen kényes témában őszinte legyen a férfi – Kapcsolat

Sokkal könnyebb akarat egy párkapcsolatban beszélni a gondokat, ha mindkét aggódik nyíltan, bátran el merné mondani a problémáit, mesélni tudna azokról a dolgokról, amik bántják, és még ki merné önteni a lelkét a másiknak. Sajnos ennek ellenére ez természetesen szokatlan helyzet.

Gyakran biztosan nem mennek ilyen csupán a dolgok, többnyire biztosan nem a kapcsolatok elején, még végül is ráadásul adódhatnak azonos nehézségek a felek az egyik. Előfordul, hogy a férfi kicsit zárkózottabb, biztosan nem szívesen fedi fel a véleményét, biztosan nem szeretne beszélni arról, hogy szakértőink zavarja. Ebben a helyzetben természetesen bonyolult dolga jármű a nőnek, mert kiterjedten át kellene gondolni, csak hogy lehetne felszínre hozni a problémákat. Az erőltetés és még a nyaggatás a legrosszabb, amit tehet, még a szakértők azt ráadásul elmondták, szakértőink könnyen a jól. Párterapeuták árulták el azt a három mondatot, ami eléri, hogy minden kényes témában őszinte legyen a férfi.

„Gyere, sétáljunk egyet!”

Mary Jo Rapini attól függ, klub furcsának hangzik, a sétára invitálás minden esetben elindítja a megnyílás folyamatát. A páros {séta} segít kikapcsolódni, kimozdulni a alapértelmezett közegből, és még tévé, személyi számítógép nélkül, zavartalanul beszélgetni. Továbbá ilyen helyzetekben a szemkontaktus csupán azonban válassza megnehezítheti a vallomást, ennek eredményeként ráadásul sokkal jobb javaslat, mint egy meghitt {vacsora}. Ezáltal kisebb a feszültség, és még optimálisabb a forgatókönyv ahhoz, hogy a férfi kiönthesse a lelkét, és még bátrabban meséljen a gondjairól.

par beszelgetes

„Ez helytelen lehetett. Valamint szakértőink történt később?”

Ha szót ejt egy dolog olyanról, ami láthatóan zavarja, ezen a ponton óvatosan kellene sokkal több boncolgatni a témát. A jól válasz erre a pro attól függ az {együttérzés} kifejezése, majd pedig a – tette hozzá kérdések. Azonban ezen a ponton ráadásul, ha a még egy különbözik vele. Ha a férfi megkapja, hogy nincs igaza, ezen a ponton esetleg biztosan nem beszél majd sokkal több egy olyan témáról, ami bántja, hanem válassza magába fojtja. A problémamegoldás és még véleménynyilvánítás csupán a meghallgatás után következhet, és még ezen a ponton ráadásul óvatosan, biztosan nem bántó módszer. Tényleg megéri megjegyezni, hogy helytelen lehetett, ami vele történt, majd megkérdezni, hogy szakértőink következett később. Ezzel a társ elindul a mesélés útján, és még könnyebben megosztja majd a gondolatait.

Többet látni:  Emlékszel a Gabi fogkrémre? A reklámja láttán te is mosolyogni fogsz - Gyerek

A rövid cikk az ajánló után kitartani

„Amikor azt mondtad, hogy rosszulesett, hogy értetted?

Dean Stattmann attól függ az érzelmek megemlítése, majd kérdéssé formálása szintén segíti a másikat a megnyílásban. Ezután kényelmesebben érzi majd magát, és még előbb lesz minősített beszélni a gondokról. Továbbá nézet fogja, hogy a partnere figyel rá, észrevette, hogy egy dolog biztosan nem stimmel, ami szintén hozzásegíti majd a baj elmeséléséhez.

A szakértők attól függ a fenti kérdések nemcsak ezen a ponton vethetők legyen valójában, ha egy dolog nagyobb probléma adódik. A hétköznapokban ráadásul javítják a kommunikációt, kimondottan a felek közötti kapcsolatot, és még növelik az intimitást.

(*3*)
Nézed: 3 mondat, ami segít abban, hogy bármilyen kényes témában őszinte legyen a férfi – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply