3 szokás, ami tudattalanul teszi tönkre a boldog kapcsolatokat: az érzékeny embereknél gyakoriak – Kapcsolat

Két srác viszonyára a legapróbb problémák hasonlóképpen káros hatással lehetnek, ha hosszú ideig fennállnak, és még a felek biztosan nem beszélnek róluk. Bizonyos szokások egy ideig észrevétlenül rombolják a kapcsolatot, és még alattomos módszer teszik tönkre a szerelmet.

A pro attól függ, klub a következők tudattalanok, mégis hihetetlenül károsak: az érzékeny egyének követik el a legtöbbször ezeket a hibákat.

A határok átlépése

Marci Moberg coach elmondta, a szenzitív egyének a földgömb lakosságának körülbelül egyharmadát teszik ki. Sokkal erőteljesebben érzékelik és még élik át az életmód minden pillanatát, jóval empatikusabbak másoknál, emiatt könnyebben válnak túlterheltté, stresszessé a napról napra ingerektől. Számos jó tulajdonsággal rendelkeznek: képesek átérezni mások problémáit, érzéseit, gyorsabban alakítanak ki szoros viszonyokat, hihetetlenül nagyszerű kiváló hallgatóságnak bizonyulnak. De érzékenységüknek árnyoldalai hasonlóképpen vannak, melyek nehézségeket okozhatnak a párkapcsolataikban.

Ha valakit igazán szeretnek, utána hihetetlenül szoros köteléket képesek kialakítani, és még természetesen hatalmas érzéseket táplálnak iránta. Ez általában nagyszerű kiváló, még végül is hajlamosak beleesni abba a hibába, hogy biztosan nem hagynak teret a másiknak, biztosan nem tisztelik a határait, és még megpróbálnak egybeolvadni vele. Minden percet egymással töltenének, biztosan nem szerveznek megkülönböztető programokat, és még véleményük szinte eggyé válik a partnerükével. A feleknek azt mondta, hogy szükségük teherautó térre, szabadságra és még önállóságra a kapcsolaton {belül} hasonlóképpen, emiatt elengedhetetlen tisztázniuk az igényeket, és még fedél, pontosan hogyan alakítsanak ki egészséges és kiegyensúlyozott határokat a szerelemben.

Szélsőséges anyáskodás

A coach attól függ a szenzitív emberekre attribútum, hogy túlzásba viszik a gondoskodást, és még biztosan nem partnerként, hanem szinte szülőként viselkednek társukkal. Mindent megcsinálnak helyettük, próbálják show, terelgetni mindegyikük, és még abszolút felveszik az anyaszerepet. Ez nemcsak fárasztó, még hihetetlenül egészségtelen hasonlóképpen a viszonyban. Felborítja a felek közti egyensúlyt, az egyenlőséget és még a organikus szerelmi viszonyt, továbbá idővel a egy további számára hasonlóképpen szorongató, megterhelő lesz.

Többet látni:  Az emésztési problémák lelki háttere - Ezotéria

A felírni az ajánló után eljárás

A pro azt ajánlani, hogy a társak igyekezzenek ne csupán a másikra, hanem a személyes érzéseikre, igényeikre hasonlóképpen odafigyelni, és még tudatosan kerüljék az anyáskodó-apáskodó magatartást. Ha pedig egy személy a párjában ismeri fel ezt a tulajdonságot, említse létrehozott neki, és még beszéljék létrehozott a problémákat.

Hosszú távú megfelelni akarás

Az érzékeny személyek túlzottan vágynak arra, hogy mások kedveljék mindegyikük, és még mindenkinek megfeleljenek. Ezért sokszor elnyomják az érzéseiket, a véleményüket, és még csakis arra koncentrálnak, hogy a egy további örömmel legyen velük. Hosszú távon azt mondta, hogy mindez boldogtalansághoz, elégedetlenséghez vezet, ami a kapcsolatra hasonlóképpen rányomja a bélyegét. Nem beszélve arról, hogy jellemzően kerülnek manipulatív, kontrolláló partnerek fogságába.

Megéri átgondolniuk, hogy egyértelműen önmagukat adják-e, és még hajszálpontos a félelmeik okát, valamint megfontolni, hogy miért tartanak ennyire a visszautasítástól, majd a változtatás útjára lépni akár pro segítségével.

Ezért jelzi a testbeszéd, ha elmúlt a szenvedély

A testbeszédszakértők attól függ tényleg megéri odafigyelni arra, ha a társ gesztusai, mozdulatai mások, mint nemrég. Ezek ugyanis megmutathatják azt, ha jelenleg biztosan nem szereti a másikat. A következők jellemzően az érzelmek gyengülésére, a szenvedély elmúlására és még a közelgő szakításra figyelmeztetnek – ám ha időben észreveszi mindegyikük az srác, könnyen, hogy visszafordítható lesz a módszer.

(*3*)
Nézed: 3 szokás, ami tudattalanul teszi tönkre a boldog kapcsolatokat: az érzékeny embereknél gyakoriak – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply