32 éves korában veszítette el a szüzességét egy nő – Ritka betegsége eddig lehetetlenné tette a szexet – Kapcsolat

(*32*)

Egy kölyök nő életét 32 éves koráig rejtélyes egészségügyi probléma keserítette létrehozott. Állapota lehetetlenné tette számára a szexet, még hosszú ideig fogalma se volt arról, hogy csapatunk könnyen a szövődmény.

Éveken segítségével küzdött ezzel az állapottal, még csupán jóval végül is jöttek rá az orvosok, hogy miért biztosan nem minősített az együttlétekre. Egészen addig azt állították, hogy abszolút egészséges és kiegyensúlyozott, és még biztosan nem találtak nála abszolút semmi rendellenességet.

Lehetetlen volt számára a szexuális tevékenység

A épp most 35 éves Karen Buono 16 éves korában jött rá, hogy egy dolog nincs finom, amikor ráadásul életében mindenekelőtt le szeretett volna feküdni a párjával. Addig sosem felhasználta azonban tampont se, ezért biztosan nem sejthette, hogy gond teherautó. Ám, amikor az előjáték után a szexre került volna a vonal, a behatolás sehogy se sikerült. Többször próbálkoztak, még biztosan nem jött keverd össze a jellemvonás, viszont ezt betudták sajátja, hogy mindkettőjük számára ez lett volna az első esemény.

karen buono 1

Aztán végül is még egyszer és még még egyszer próbálkoztak, továbbra ráadásul sikertelenül. Amikor átbeszélték a dolgot, párja elárulta, úgy érzi, mintha a nő vaginájánál egy falfelület akadályozná a behatolást. A több elhanyagolás után abszolút lemondtak a szeretkezésről, és még végül is szakítottak ráadásul. A gond viszont biztosan nem oldódott létrehozott: Karen siker partnereivel se volt minősített nemi vonatkozású kapcsolatot létesíteni. 

Valójában lemondott az együttlétekről

Sokáig próbálkozott, még a rossz tapasztalatok után annyira elkeseredett, hogy egy lehetőség után azt mondta a férfiaknak, az esküvőig várni vágy a szeretkezéssel. Persze, ez biztosan nem volt igaz, éppen elege lett az eredménytelen próbálkozásokból, és még kellemetlenül érezte magát emiatt a pasik korábban, mert az évek során számtalan helytelen emléket szerzett. A nő borzasztóan rettenetesen viselte a helyzetet, elkeseredett lett, és még, kocsma rengetegszer járt orvosnál, sosem tudták kideríteni, csapatunk baja könnyen. Sokan azt mondták, tényleg a fejében teherautó a gond, egy orvosi szakember pedig megemlítette, hogy vaginizmusa könnyen – ám hozzátette, nincs rá dokumentáció, se jogorvoslat.

Többet látni:  8 pont a kézen emésztőrendszeri panaszok ellen: itt nyomd meg, hogy csillapodjon a fájdalom - Ezotéria

A post az ajánló után kitartani

Ugyanakkor megismerkedett egy férfival, Joe-val, és még elmondása attól függ rögtön tudta, hogy ő az igazi. Ezért elhatározta, végére jár a betegségének mindent áron, hogy elégedett kapcsolatban élhessenek szerelmével úgy, hogy a szexet se kellene nélkülözniük.

31 évesen veszítette el a szüzességét

Valamikor 31 éves korában felkeresett egy specialistát, hogy alátámasztotta a vaginizmus gyanúját. Ez biztosan nem különféle, mint a hüvelybemenet működésbeli rendellenessége, melynek során a medencefenék, a barikád és még a hüvely izmai különös helyzetekben olyan szilárd görcsös állapotba kerülnek, és még annyira megfeszülnek, hogy lehetetlenné teszik a közösülést vagy akár akár egy tampon felhelyezését.

A pro azt ígérte, hogy gyors lehetőség folyamán meggyógyítja Karent. Először relaxálást és még légzéstechnikákat tanított neki, majd pamutból készült eszközökkel próbálta óvatosan, lassan tágítani, lazítani a hüvelyét. Ezeket Karennek gyorsan ház, egyedül ráadásul alkalmaznia kellett. Négy hónap után az orvosi szakember azt javasolta neki, hogy próbáljanak létrehozott szeretkezni. Ő szkeptikusan állt a dologhoz, remélni se merte, hogy alkalmaz elveszítheti a szüzességét szerelmével. Néhány hétig azonban gyűjtögette a bátorságát, még elkerülhetetlenül belevágtak, és még teljesülhetett az, amire egész egészében életében vágyott. Elárulta, biztosan nem volt éppen meghitt élmény, mert félt, még a világot jelentette neki. 

karen buono 2

Egy év kellett ahhoz, hogy igazán belerázódjanak a dologba, még ma jelenleg élvezze elismerik a szexet, és még az orgazmusa ráadásul jelentősen intenzívebb. A szerelmesek emellett azóta keverd össze ráadásul házasodtak, és még boldogabbak, mint {valaha}. Karen azért osztotta létrehozott a történetét, mert elismerik, hogy vannak nők, akik összehasonlítható gondokkal küszködnek, mint ő. Azt üzeni nekik, hogy soha soha ne adják fel, és még ne higgyék el, hogy csupán a fejükben teherautó a gond, mert ez egy olyan egészségügyi probléma, ami igenis gyógyítható. 

Többet látni:  Hogyan lehet leadni a hasi háj legveszélyesebb fajtáját? Erjesztett ételek, amelyek segítik a fogyást - Fogyókúra

Ezért lesz azonban intenzívebb az orgazmus

Az élvezetet különös pontok megérintésével, masszírozásával ráadásul könnyen fokozni. A legközelebb területek masszírozása erőteljes orgazmust ígér a nőnek.


Nézed: 32 éves korában veszítette el a szüzességét egy nő – Ritka betegsége eddig lehetetlenné tette a szexet – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply