4 bizonyíték, hogy a lélekvándorlás létezik – Ezotéria

A lélekvándorlás – különféle szóval reinkarnáció – az Egyedi szellem végzet utáni különféle emberként, talán állatként történő újjászületését jelenti. A buddhista hit tanítása attól függ a sorozatos reinkarnálódás szép addig tart, míg a szellem létrehozott biztosan nem szabadul a karmájától, és még el biztosan nem jut a nirvánába. A nirvána a buddhizmus attól függ egy vágyak nélküli egészségi állapot, ahová az Egyedi szellem egyszerűen abszolút kristálytiszta és még bűntelen állapotában juthat el. De vajon egyértelműen létezik a reinkarnáció? Van életmód az életmód után?

Regressziós hipnózis

Bizonyítékot jelenthetnek a lélekvándorlásra a hipnotizált személyek egyéni beszámolói. A regressziós hipnózis során a hipnotizőr az alanyt korábbi emlékeihez, olykor előző életeibe repíti hozam. A hipnózisban az érintettek jellemzően mesélnek arról, hogy egy személy különféle testében élnek.

Egészen specifikus részleteket említve számolnak legyen valójában arról, hogy egy egy további században, egy egy további férfi bőrében, talán különféle nemű, valamint merőben különféle társadalmi helyzetű személyként élik napjaikat. Ebben az állapotban bámulatosan alapos leírást adnak a hipnotizált személyek olyan múltbéli helyekről és még szituációkról, melyekről éber állapotban biztosan nem könnyen tudomásuk. Emellett ezek az utazások biztosan nem egyszerűen izgalmasak, még kivételesen hasznosak hasonlóképpen lehetnek, hiszen a hipnotizált személyek megismerkedhetnek korábbi inkarnációikkal, az akkori életükben elkövetett hibáikkal, minek következtében lehetőségük nyílik arra, hogy megtalált életükben ne kövessék el ugyanazokat a tévedéseket.

A csendes gének nyomában

Az orosz tudós, P. Ok. Anohin vizsgálatai módon arra a megállapításra jutott, hogy az Egyedi szervezetben vannak különös csendes gének. Ezek, klub a örökletes részletek átörökítésében biztosan nem vesznek részt, egyáltalán biztosan nem inaktívak. Épp ellenkezőleg, tárolják azokat az információkat, melyeket az férfi – jelenlegi és még korábbi – élete során elraktározott. A csendes gének a testrendszer minden területén megtalálhatóak, létezésüket pedig az állítólagos nem ismert ismerősök szenzáció bizonyítja. Biztosan veled hasonlóképpen előfordult valójában, hogy találkoztál egy idegennel, akivel kapcsolatban az első kézfogáskor az az érzésed támadt, hogy valójában nagyon jó (PL) ideje ismeritek egymást. Ezt a jelenséget azzal magyarázzák, hogy a testedben lévő csendes gének felismerik az idegent, akivel előző életed során valójában kapcsolatban álltál.

Többet látni:  Könnyen elhízhatsz, ha így alszol: 4 fontos dolog, amire érdemes odafigyelni - Fogyókúra

(*4*)

Déja vu szenzáció

A francia tagolás Emile Boirac nevéhez fűződik, meghatározás: valójában láttam. Ezt a jelenséget valójában esetleg te hasonlóképpen megtapasztalhattad. Ha déja vu-d jármű, úgy érzed, hogy a szituáció, melyben benne vagy akár, valójában megtörtént veled, vagy akár a terület, ahol kezdetben jársz, biztosan nem nem ismert számodra, továbbá alkalmanként azonban azt hasonlóképpen tudod, csapatunk lesz a legközelebb történés. Egyes elméletek attól függ a deja vu jóval számos egy különös érzésnél, funkciója jármű. Szerepe, hogy az hozzáértő szituációban ne kövesd el azt a hibát, amit előző életedben valójában megtettél. Tehát a jelenségnek egyfajta vészcsengő szerepe jármű, mellyel elkerülheted a karmádat. Ugyanakkor arra utal, hogy a lélekvándorlás létező jellemvonás.

Tudományos dokumentáció

Dr. Ian Stevenson, a Virginiai Egyetem Pszichiátriai Tanszékének vezetője őrnagy orvosi kutatással igyekezett show a reinkarnáció létezését. Jelenleg a ’60-as években felfigyelt arra a jelenségre, hogy a gyermekek időnként képesek szép rendesen visszaemlékezni az előző életükben történt eseményekre. Ezt jellemzően lehetne az élénk fantáziavilággal magyarázni, ám Dr. Stevenson kutatásai módon úgy tűnik, ennél többről jármű mondat. Elsősorban azért vizsgált gyermekeket, mert az ő elbeszéléseiket hitelesebbnek tartotta, hiszen olvasmányaik azonban biztosan nem befolyásolhatták élményeiket. A tanár sok ezer lélekvándorlással tekintetében esetet vizsgált létrehozott. A gyermekek természetesen specifikus beszámolói módon felkereste az elhunyt személyek rokonait, és még számos esetben egyenes összefüggéseket található a gyermekek emlékei, valamint az elhunyt élete az egyik.

Ha szeretnél többet tudni Dr. Ian Stevenson kutatásairól, Carol Bowman Visszatérés a mennyekből és még Tom Shroder Visszatérő lelkek című könyvei kellő alapossággal tájékoztatnak munkásságáról.

A civilizált férfi szkepticizmusa

A napjainkban világban jellemzően minden olyan dolgot kétkedve fogadunk, ami szabad szemmel biztosan nem észrevehető, amire nincs orvosi leírás. Valóban érdemes ennek ellenére pusztán abba belegondolnod, hogy milyen sokáig biztosan nem fogadta el az orvostudomány a pszichoszomatikus betegségek létezését. Annak ellenére, hogy valójában Hippokratész hasonlóképpen tudta, a metafizikai események hatással vannak a testre, egyszerűen ritkán néhány évtizeddel vissza nyert mindez orvosi bizonyítékot. A szellem a testtel ellentétes csak azért szorul háttérbe, mert egy kevésbé szemmel észrevehető oldala az Egyedi létnek. Ám azért, mert a civilizált férfi jellemzően biztosan nem lát extra az orránál, azonban biztosan nem adminisztrátor, hogy az életmód azon dolgai, melyek biztosan nem kézzelfoghatóak, biztosan nem hasonlóképpen léteznek.

Többet látni:  A korbácsütések után maradt hegek jelzik a szerelmet: kegyetlen hagyomány él az etióp törzseknél - Kapcsolat


Nézed: 4 bizonyíték, hogy a lélekvándorlás létezik – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply