4 dolog, ami bizonyítottan boldogabbá teszi az embert, és ingyen van: instant öröm a tudomány szerint – Ezotéria

Különös, még az egyének jelentős többsége kívülről reméli a boldogságot. Azt várni rá, hogy egy dolog végrehajtani elképzelése szerint alakul, megtalálja a sok szerencsét, esemény egyéni, hogy mosolyt megfosztani az arcára, vagy akár csak csupán megtörténik a meglepetés.

Pedig a megelégedés receptje egyáltalán biztosan nem annyira bonyolulttá tették, hogy egy férfi mások nélkül vagy akár előnyös fordulatok híján ne tudna belőle kisütni valamit: orvosi bizonyítást nyert, hogy biztosan nem egy olyan nagyon kicsi tényező jármű, ami segíthet, hogy a borúsabb napok hasonlóképpen örömtelibbek legyenek. Valóban érdemes ezeknek adni egy esélyt.

Az instant öröm 4 módszere a tudomány szerint

A mosolygás, a kedvesség, a zenehallgatás és a hála – négy varázserejű tényező, amiket tényleg megéri kiadás a nézet javítása érdekében. Bármelyiket hasonlóképpen próbálja ki az férfi, nagyszerű kiváló eséllyel övé lesz egy nagyszerű kiváló szakasz tiszta, ropogós instant öröm. Ez a előnyös lökés valószínűleg segíthet hasonlóképpen bevonzani a továbbiakat – vagy akár kitartani, míg jobbra fordulnak a dolgok.

Mosolygás – Végtelenül egyértelmű, még annál hatékonyabb megközelítés a hangulatjavításra a mosolygás, amennyiben belülről fakad. Mindig elő könnyen bányászni egy apróságot a gondolatok sűrűjéből, ami okot nyújt rá: ha különféle biztosan nem, az előbukkanó napsugarak, a visszafogott kávé vagy akár egy pozitív emlék felidézése hasonlóképpen segíthet benne.  A tényező egy pillanat során javít a kedven, még nemcsak befelé, hanem kifelé hasonlóképpen hat: hogy mosolyog, arra talán mások hasonlóképpen nyereség fognak mosolyogni, ez pedig egy önmagát gerjesztő folyamatot indít el.

A mosoly erejét egyébként a Michigani Egyetem kutatói vizsgálták meghatározott . Ügyfélpanaszokkal foglalkozó dolgozókat kértek fel, hogy próbáljanak feladat másrészt előnyös dolgokra gondolni és szívből mosolyogni. Azok, akiknek sikerült, sokkal jobb kedvű napról számoltak legyen valójában, pedig el tudjuk képzelni, milyen több problémás és türelmetlen fogyasztó fordulhatott hozzájuk aznap hasonlóképpen. Fontos tanulság, hogy azoknak az alanyoknak, akiknek biztosan nem sikerült oszinten szolva mosolyogniuk, csupán erőltették azt, elmondásuk szerint meglehetősen alkalmatlan hangulatuk volt a teszt napján.

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Többet látni:  Napi hányszori székletürítés a normális a diéta alatt? Rosszat jelez, ha ennél kevesebb - Fogyókúra

Kedvességbolt – Az, hogy levert vagy akár egykedvű, rendszerint másoktól reméli a kedvességet, noha éppen az segíthet rajta, ha magukat kedveskedik másoknak. Erre sokan biztosan nem ébrednek rá, pedig azonban a legapróbb figyelmesség hasonlóképpen megszépítheti az férfi napját. Minderre a Tohoku Gakuin, a Kobe Egyetemi és Michigani Egyetem kutatóinak szokásos vizsgálata szolgáltatott bizonyítékot. Résztvevőiktől azt kérték, tartsák számon naponta kedveskedéseiket néhány napig. A próbáld ki végén arról számoltak legyen valójában, hogy napról napra boldogabbnak érezték magukat. Ugyanez a csapat arra hasonlóképpen rámutatott, hogy a tényező visszafelé hasonlóképpen munkahelyek: a megelégedés érzése javítani a gyönyörű cselekedetekre való motivációt, hajlandóságot.

Zene  – Talán biztosan nem hasonlóképpen sokkoló, hogy az instant örömforrások sorában a helyet megszerezni a népszerű zene hasonlóképpen. Sokan tapasztalhatták valójában, hogy az aktuális kedvelt összeg vagy akár egy egyértelmű, vidám dallam mennyit lendíthet az férfi hangulatán. A magán tapasztalatok mellé viszont orvosi  dokumentáció  hasonlóképpen {született}: a Knox Egyetemi vizsgálatában 12 percig hallgattattak zenét résztvevőkkel, akik a végén arról számoltak legyen valójában, hogy sokkal jobb lett a kedvük. Azt mindenesetre nagyszerű kiváló tudni, hogy a varázsige csupán vidám számokkal munkahelyek. A szomorkásak csupán fokozzák a levertséget.

Hála – Valamikor, a hála hasonlóképpen segíthet instant örömhöz jutni. Sokan kételkednek benne, még bizony, azonban utána hasonlóképpen jármű miért hálát adni, amikor milliónyi viharfelhő gyülekezik az férfi feje felett. Akmérték a legkisebb dolgokért hasonlóképpen, az élményért, amit egy nagyszerű kiváló mozgókép megnézése feltéve, vagy akár hogy ezt a hangulatos szobában tehettük meghatározott. A Manchesteri, Southamptoni és Hofstra Egyetem kutatóinak szokásos tanulmánya bizonyította, hogy ha az férfi mindennap sorra vesz három dolgot, amiért aznap boldog könnyen, utána boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Vizsgálati alanyaik magán beszámolójából derült ki, hogy ezzel a módszerrel több és több jókedélyűbbé váltak, kevésbé voltak stresszesek, energikusabbak lettek, mint azelőtt, és azonban jobban hasonlóképpen aludtak. A megközelítés abban hasonlóképpen segít, hogy képessé váljunk meglátni a mindennapokban a előnyös dolgokat. Hihetetlen, még úgy tűnik, egyértelműen ennyit számíthat, csak hogy szemléljük az életet.

Többet látni:  Ilyen egy kisgyerek tökéletes heti étrendje a dietetikus szerint: minden benne van - Gyerek

Miért olyan kemény megbocsátani?

A borús nézet hátterében sokszor a kedély álljon össze tartalmaz: tényleg megéri átgondolni, hogy a pszichoterapeuta szerint csapatunk minden nehezítheti a valós megbocsátást.


Nézed: (*4*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply