4 dolog, amit soha ne mondj egy introvertált embernek: könnyen megbánthatod vele – Kapcsolat

Az introvertált és még az extrovertált személyiségek jellemzőivel kapcsolatban számtalan előítélet kering. Azonban döntő fontosságú megkülönböztetés, hogy -val együtt kortárs földgömb leginkább az extrovertált, kifelé forduló emberekre jármű berendezkedve, akik könnyebben teremtenek kapcsolatot -val együtt külvilággal, hangosabban, határozottabban tudják képviselni -val együtt nagyon saját érdekeiket, és még kevésbé zavarja mindegyikük -val együtt folytonos nyüzsgés, legyen mondat akár -val együtt munkahelyről, akár -val együtt szabadidő eltöltéséről.

Az introvertáltakat sokan félénknek, magányosnak, sőt egyenesen szorongónak tartják, holott az esetek többségében szívességet az összetevő, hogy ők másként dolgozzák fel az mindegyikük érő ingereket, máshogy viselkednek specifikus naponta szituációkban, és még különböző módon töltődnek fel, mint az extrovertált ismerőseik. Az introvertált egyének viselkedésének félreértése viszont olykor kellemetlen szituációkhoz vezethet. Összegyűjtöttünk néhányat -val együtt leggyakoribb megjegyzések közül, amiket minden visszahúzódóbb Egyedi hallhatott jelenleg néhányszor az élete során. 

Nem ufók!

Amennyiben az introvertáltak egyébként népes táborát erősíted, teljesen megkaptad jelenleg párszor, hogy miért vagy akár olyan békés, és még hogy miért szomorkodsz – ezek valószínűleg -val együtt leggyakoribb, és még Cégünk elutasítás, idővel meglehetősen unalmassá váló kérdések, amelyekkel egy befelé forduló illetőnek időről időre előkészített kellene küzdenie.

GettyImages-1194958691

Fotó: Sara Monika / Getty Images Hungary

Pedig az introvertáltak biztosan nem olyan kizárólagos, jelenleg-jelenleg földönkívüliekhez hasonlatos lények, és még az ráadásul különösen állandó, hogy megfelelően érzik magukat az extrovertáltak társaságában. Ezek -val együtt kevert kapcsolatok ráadásul abszolút működőképesek, ameddig -val együtt felek kölcsönösen tiszteletben tudják fenntartani egymás szükségleteit, eltérő jellemvonásait. Az alábbi, rendesen az extrovertált személyiségektől érkező kijelentések mindenesetre biztosan nem segítenek -val együtt kötelékek elmélyítésében, sőt különösen rettenetesen eshetnek -val együtt megszólítottaknak. 

Többet látni:  Mi történik a női testtel orgazmus nélkül? Elképesztő hatással van a szervezetre - Kapcsolat

Miért vagy akár ilyen békés?

-val együtt aggodalom, amelynek hallatán introvertáltak tömegei sóhajtanak fel, hogy bárcsak annyi forintjuk (-val együtt szükséges valuta egység tetszés attól függ behelyettesíthető) minden bizonnyal, ahányszor ezt hallották. Az igazságtartalmát esetleg kevesen vitatnák, hiszen -val együtt befelé forduló személyiségek minden bizonnyal csendesebbek tudnak lenni, azonban számukra ez biztosan nem egy olyan betegség, ami orvoslásra szorulna.

(*4*)

Fotó: Tony Anderson / Getty Images Hungary

Sokszor szívesebben vesznek részt megfigyelőként, hallgatóságként -val együtt társalgásban, azonban az ráadásul előfordul, hogy legyen valójában biztosan nem álljon össze tartalmaz -val együtt szájuk, ha például egy szívüknek gyönyörű témáról jármű mondat. Azt azt mondta, hogy biztosan nem tényleg megéri elvárni tőlük, hogy állandóan -val együtt csevegés motorjai legyenek. 

Miért szomorkodsz?

Ez ráadásul minden kétséget kizáróan dobogós, kellemetlenségben viszont azonban az előzőt ráadásul lekörözi. Képzeld el, hogy egy baráti összejövetelen vagy akár, békés örömmel figyeled -val együtt társalgást, erre egyéni -val együtt semmiből neked szegezi -val együtt kérdést, hogy mégis miért szomorkodsz. Hát az introvertáltak számára ez az igazán bulifúró kifejezés. Attól azonban, hogy épp biztosan nem vidámkodnak hangosan, abszolút megfelelően érezhetik magukat. Amennyiben kínos vagy akár kimerítő jelenleg számukra -val együtt forgatókönyv, jelentős valószínűséggel felállnak, és még hazamennek töltődni. 

-val együtt felírni az ajánló után kitartani

Múlt sokat gondolkodsz!

Vagy másképpen: ne agyald múlt -val együtt dolgokat, vedd halkan, és még társai. Ha valamit igazán biztosan nem könnyen elvárni az introvertáltaktól, utána az az, hogy gondolkodjanak kevesebbet. Mivel túlnyomórészt befelé fordulva élik az életüket, jellemzően valóban élénk fantáziával rendelkeznek.

-val együtt azonnali döntéshozás biztosan nem az erősségük, szeretik kiterjedten átgondolni, mérlegelni -val együtt lehetőségeiket, mielőtt belevetnék magukat egy dolog újba. -val együtt (múlt)feltételezve, agyalás számukra kikapcsolódás és még létszükséglet ráadásul egyben.

Többet kéne kimozdulnod!

Miért biztosan nem jársz gyakrabban szórakozni? Nem unalmas egyedül, ház? Az introvertáltak esetenként jelenleg -val együtt feltételezést se értik: egyedüllét és még unalom? Két abszolút különböző tényező! Szeretnek ház lenni, és még hihetetlenül szinte soha unatkoznak, folyamatosan el tudják foglalni magukat valamivel.

GettyImages-496125663

Fotó: Klaus Vedfelt / Getty Images Hungary

Ez biztosan nem azt jelenti, hogy sosem mozdulnak ki, vagy akár mennek el szórakozni szívesen, csak egyszerűen arról jármű mondat, hogy az ilyen alkalmak után és még az egyik feltöltődést módszer számukra, ha kicsit egyedül lehetnek, és még szeretett elfoglaltságaiknak hódolhatnak, legyen az az elemzés, az létrehozása, -val együtt növények gondozása vagy akár valamilyen ötletes feladat. Ha többet tartózkodnak az otthonukban, mint amennyit például az extrovertált ismerőseik, az azért jármű, mert szeretnek ház lenni, ettől azonban biztosan nem magányosak, és még biztosan nem ráadásul hanyagolják el -val együtt barátaikat, csak egyszerűen különféle ritmusban élik az életüket.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy összehasonlítható listát az extrovertáltakkal bevonva félreértésekről ráadásul könnyűszerrel keverd össze lehetne kijelent, hiszen az ő harsányságukat és még könnyedségüket ráadásul jellemzően félreértelmezik.

Milyen az életmód egy introvertálttal? Igaz rajzokon mutatja előkészített -val együtt lány

-val együtt két stílus különbségei minden téren érzékelhetőek, utána pedig általában, ha egy introvertált lány és még egy extrovertált ember szeretnek egymásba. Erről készít igaz, kedves rajzokat Debbie Tung, akinek képeiben sokan magukra ismerhetnek.

Többet látni:  Milyen lehet úgy élni, hogy valaki nem tudja, boldog-e vagy szomorú? Az érzelmi vakság létező jelenség - Ezotéria

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)


Nézed: 4 dolog, amit soha ne mondj egy introvertált embernek: könnyen megbánthatod vele – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply