4 gondolat, ami tönkreteszi a legerősebb kapcsolatot is – Szabotálják a boldogságot – Kapcsolat

A párkapcsolatok valóban törékenyek tudnak lenni, és még egy-egy nagyon kicsi tett, egyedi készítésű vagy akár akár fogalom is olyan mély, tartós sebeket ejthet, melyek végül is szép Lépésről lépésre abszolút tönkreteszik azt.

Sajnos több férfi küzd legbelül az önbizalomhiány, vagy akár a elavult kapcsolatok okozta bizonytalanságokkal, és még ezek a félelmek képesek szétrombolni a szerelmeket. A legközelebb rossz gondolatok, ha erősen biztosan ott bujkálnak az egyik vagy akár mindkét félben, a legerősebb köteléket is megmérgezik.

„Nem tudok versengeni az exeddel”

Gyakori szenzáció, hogy az vadonatúj kapcsolatok esetén a házaspár egyik tagjában fejleszteni a fogalom, hogy biztosan nem olyan nagyon jó (PL) a partnere számára, mint az előző szerelme volt, és még minden bizonnyal biztosan nem táplál iránta ugyanolyan érzéseket, mint exe iránt. Ez elsősorban ezen a ponton összetevő, amikor a még egy egy számos évig tartó, őrnagy viszonyból lépett ki. Az tény viszont az, hogy biztosan nem véletlenül döntöttek a szakítás közel, oka volt a szétválásuknak, és még sajátja is, hogy az illető épp most az vadonatúj szerelmével jármű. Ezt a kétséget minél hamarabb el kellene felejteni, mert borzasztóan helytelen hatással jármű a kapcsolatra.

„Ezt a kapcsolatot is el fogom szúrni”

Ha valakinek számos kapcsolata futott zátonyra, ezen a ponton érthető, ha szorongó amiatt, hogy ismét szakítás lesz a vége. De egyrészt biztosan nem szabad azt gondolni, hogy minden csupán a személyes hibáiból kifolyólag történt, másrészt pedig ez az hosszú távú stressz és szorongás olyan tettekhez vezet, melyek valójában megmérgezik a szerelmet. Akárhányszor fejleszteni valakiben ez a fogalom, gyorsan el kellene felejteni, és még válassza csupán gyönyörködni a boldogságot. Persze, törekedni kellene arra is, hogy mindkét tétova a lehető legjobbat hordoz ki önmagából és még a kapcsolatból.

Többet látni:  Imádják a reklámokat, de ne hagyd, hogy nézzék: így hatnak a kisgyerekekre - Gyerek

„A elégedett párok sosem vitatkoznak”

Az elején azonban könnyű azt hinni, hogy viták nélkül működhet egy vegye fel a kapcsolatot a, még ez a felfogás valóban káros könnyen. Akármennyire is szerelmes egy házaspár, és még akármennyire is nagyon jó (PL) a viszonyuk, nincs olyan, hogy egyes esetekben-egyes esetekben ne lennének nézeteltérések vagy akár akár nagyobb konfliktusok. Nem szabad azt gondolni, hogy, ha vannak veszekedések, ezen a ponton valójában elmúlt a szenvedély, és még gyorsan úgyis szakítás lesz a vége. Valójában ugyanis válassza az út veszélyt, ha nincsenek viták.

A felírni az ajánló után kitartani

„A te dolgod, hogy boldoggá tegyél”

Egy vegye fel a kapcsolatot a két emberen múlik, akiknek törekedniük kellene a személyes és még a még egy boldogságának megteremtésére, összehangolására egyaránt. Igen helytelen, ha egyéni nézet, hogy a partnerének kellene megtennie minden apróság érte, és még azért, hogy megfelelően érezze magát. Egy jól kiegyensúlyozott szerelemben biztosan nem nagyon jó (PL), ha egyéni azt várni rá, hogy a még egy tegyen folyamatosan a kedvére, ez azonnal tönkreteszi az egészet. Hiszen egy nagyon jó (PL) vegye fel a kapcsolatot a a kölcsönösségen alapul.

A testbeszéd árulkodik az érzésekről

A testbeszéd rengeteg mindenről mesél, többek az egyik arról is, hogy vannak-e problémák a kapcsolatban, kimondottan egyértelmű szerelmet éreznek-e egymás iránt a felek, vagy akár csupán a megszokás tartja mindegyikük keverék. A legközelebb képeken megtudhatod, miről mesélnek a szokások.

Fotók: Getty Images Hungary


Nézed: (*4*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply