4 jel, hogy nincs meg a kémia két ember között: nem érdemes folytatni, ha ezt veszed észre az első randikon – Kapcsolat

Sokak attól függ nélkülözhetetlen, hogy meglegyen a kémia két ember az egyik, hiszen ez nemcsak a előzetes tüzet valamint szenvedélyt adja meg, hanem a kötődés, az intimitás valamint a örömmel vegye fel a kapcsolatot a alapjait hasonlóképpen.

Való igaz, hogy ha valójában az elején nincs egy kevés serkentik se a felek közt, érdemes átgondolni, hogy jármű-e értelme a folytatásnak. Ha a következőket veszed észre az első néhány találkozni során, nyoma sincs a kémiának. 

A testi vonzalom hiánya

Nina Rubin párkapcsolati coach attól függ kiváló esetben két ember az első randevúk végig valójában vágyik valamilyen testi kontaktusra, valamint kihasználnak minden lehetőséget az kevés érintésekre. Például megsimítják egymás vállát, kezét csevegés ugyanakkor, vagy akár részletesebb húzódnak a másikhoz. Ha erre egyáltalán nincs igény, valamint úgy érzed, nem szeretnéd, hogy a még egy hozzád érjen, utána talán nincs meg köztetek az alapszintű vonzalom.

A csevegés folytonos probléma

Teljesen organikus, ha nem vagytok rögtön egy hullámhosszon, valamint kicsit kihívó belerázódni a beszélgetésbe. Ám Connell Barrett randicoach úgy véli, hogy ha végül is hasonlóképpen folyamatban lévő probléma maradni a kölcsönhatás, sokszor unalmasnak találod azt, amiről a még egy mesél, vagy akár általában pótolni kell legyen valójában kínos némaság, amit kihívó feloldani, az a kémia hiányára utalhat. Ha ugyanis az megvan két ember az egyik, utána hamar egymásra hangolódnak, valamint szinte észre se veszik az lehetőség múlását, úgy belefeledkeznek a témákba.

A post az ajánló után eljárás

Sorra tűnnek fel a kedvezőtlen tulajdonságok

Szintén intő indikátor, ha valójában az ismerkedés során sokkal sok kedvezőtlen tulajdonságot veszel észre a másikon, mint pozitívat. Ha előfordul, hogy idegesít a társ, vagy akár éppen rájössz, hogy abszolút különbözőek vagytok, eltérőek az értékrendjeitek, utána nem , hogy jármű értelme a folytatásnak. Persze, nem arról jármű mondat, hogy mindenben egyformának kellene lennetek, még ha valójában ekkor kibukik, hogy nem passzoltok, valamint egy kicsit se szállt le a rózsaszín szmog, sokkal jobb átgondolni a helyzetet.

Többet látni:  Beindítja az anyagcserét, salaktalanít és kalóriaszegény: így fogyaszd tavasszal a friss sóskát - Fogyókúra

Nem nevettek egymással

Bárhogyan hasonlóképpen próbál viccelődni, te nem nevetsz rajta? Úgy érzed, nem érti a humorodat, valamint te se az övét? Az eddigi randikat egyszerűen a kínos, erőltetett mosoly uralta? Akkor légy figyelmes, mert ezek nem múlt kecsegtető jelek egy vegye fel a kapcsolatot a elején. Nemcsak azért, mert a kémia gyengeségére vagy akár összesen hiányára utalnak, hanem azért hasonlóképpen, mert sokaknak létfontosságú, hogy jókat nevethessenek egymással, valamint azonos legyen a humorérzékük. Persze előfordulhat, hogy a előzetes megzavarja valamint élvezet miatt nem működnek köztetek a dolgok, még sokkal jobb odafigyelni a problémára.

Klub előfordulhat, hogy egyeseknél sok lehetőség kellene a kémia valamint a vonzalom kialakulásához, ha a fenti jeleket tapasztalod, érdemes átgondolni, Cégünk okozhatja a gondokat, valamint jármű-e értelme menjen utána a találkozgatást, vagy akár komolyabbra fordítani a viszonyt.

Illemszabályok ember valamint hölgy az egyik: nem árt figyelni rájuk a randin

Rossz benyomást kelthet egy randevún, ha a ember nem elismerik, mit pontosan hogyan csináljon, vagy akár éppen, ha a hölgy vár el olyan dolgokat hasonlóképpen a partnerétől, amiket tényleg nem hasonlóképpen kellene megtennie. Éppen ennek eredményeként, hogy minden teljesen menjen, érdemes jobban tájékozódni az etikettet illetően, ami továbbá nemcsak a randin, hanem a hétköznapokban, sőt a munkahelyen hasonlóképpen hasznodra lesz. 


Nézed: (*4*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply