5 ezer éves csillagtérkép lehet a különös Cochno-kő: a régészek is csak találgatják, mit ábrázol pontosan – Ezotéria

Amikor 1965-ben Ludovic MacLellan Mann régész utasítására betemették a misztikus ábrákkal teli, skóciai, nyugat-dunbartonshire-i Cochno-követ – még egy nevén Druida-kő -, {senki} se tudta igazán, mit takarnak legyen valójában a nehéz talajréteggel.

Azt ennek ellenére valóban, hogy ez a legideálisabb, amit tehetnek, ugyanis egy figyelemre méltó régészeti értékről teherautó mondat. A betemetéssel sikerült kivédeni, hogy mások is karcoljanak a sziklafelületre, kimondottan bármilyen módszer megrongálják azt.

A Cochno-kő

A Cochno-kő egy időszámításunk a múltban 3000 környékén készült ábraegyüttes, melyet kezdetben 1887-ben fedezett fel James Harvey tiszteletes. Méretes, 13-szor 7,9 méter a sziklafelület kiterjedése, valamint mintegy 90 rajzot foglal magában. Spirálok, vonalak valamint a különböző rejtélyes alakzatok borítják.

(*5*)

Mann valamint asszisztense a kőnél, 1930-ban.

Néhány évvel vissza újabb munkálatok indultak, ám ezúttal a expedíció volt a szándék. Lassan valamint óvatosan eltávolították a Cochno-követ fedő talajréteget, valamint közel ötven év után ismét feltárult a misztikus ábrák rengetege.

Ezen a videón láthatók a feltárási munkálatok:

Habmérték a tisztítómunkálatok ismét láthatóvá tették a spirálos véséseket, a szakértők ezzel sincsenek sokkal előrébb. A magas szikla kiterjedten feladta a leckét a tudományos kutatás embereinek.

Rejtély, Cégünk lehet

A Cochno-kő felett, amióta csak ráleltek, egymás szavába vágnak a régészek: biztosan nem világos ugyanis, hogy Cégünk célból véshették a sziklafelületbe az alakzatokat, valamint mit mutat pontosan az ábrák összessége.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

A legelfogadottabb koncepció, hogy a faragott terület egy csillagtérkép lehetett, noha az is felmerült, hogy épp ellenkezőleg, a rajzok a A bolygó térképezésére szolgálhattak. Mások úgy vélik, hogy a spirálos magas szikla biztosan nem is diagram, hanem egy szertartások végzésére készített helyszín. A bőséges álom rabjai, elrugaszkodottabb elmélkedők ismét csak földön kívüli vonatkozásra gyanakodnak a Cochno-kő kapcsán.

c

Ha a csillagtérkép-elmélet igaz, ismét a {magas} szintű történelmi tudják, hogyan egy bizonyítékával állhatunk ellentétes. Akárhogy is, a szakértők úgy tartják, a Cochno-kő a legfontosabb a összehasonlítható leletek közül Európában, valamint vésései a legideálisabb példái a neolitikus valamint bronzkori körkörös véséseknek.

Az ismét feltárt kőfelületet elektronikus mérőeszközökkel valamint háromdimenziós technológiával térképezik fel sajátja érdekében, hogy többet megtudhassanak róla, valamint részletesebb kerülhessenek a legnagyobb mértékben legjobb megoldáshoz, milyen célt szolgálhatott tényleg a Cochno-kő.

A szikla kapcsán magányos tényező nyújt okot aggodalomra, mégpedig hogy egy épülő lakótelep közepére esik. Remélhetőleg a szabaddá tett sok ezer esztendős érdemes semmilyen kárt biztosan nem szenved majd el emiatt.

Az óriások sírja

A központ bronzkorban élt Szardínia szigetén a nurág emberek, akiknek a nyomát a mai napig őrzi az történelmi építmény, a Coddu Vecchiu, azaz az óriások sírja.


Nézed: 5 ezer éves csillagtérkép lehet a különös Cochno-kő: a régészek is csak találgatják, mit ábrázol pontosan – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply