5 tünet, hogy a kutya lelki beteg: nem lusta, hanem depressziós? – Ezotéria

Gazdiként nemcsak a kutya testi egészségére, hanem lelki egészségére hasonlóképpen jelentős odafigyelni, mert ami egyértelmű lustaságnak tűnhet, az tényleg súlyos lelki nehézség hasonlóképpen könnyen.

Ez esetben az háziállat segítségre szorul, akárcsak az egyének. Az ő tüneteik emellett hihetetlenül hasonlóak az emberekéhez: hat árulkodó jelzés hasonlóképpen utalhat rá, hogy a kutya lelki egyén. Baját okozhatja a számos egyedüllét, a múlt kevés élettér, a gazdi figyelmének hiánya, vagy akár ha elvesztett valakit, akit szeretett. Az okok kis figyelemmel felismerhetők. Mivel ezek a tünetek akár testi bajt hasonlóképpen jelezhetnek, mindenképpen megéri állatorvost felkeresni. Ezeket a Ceasarsway listája módon vesszük sorra.

Folyton alszik

Ahogy az embernél hasonlóképpen, úgy a kutyáknál hasonlóképpen a klinikai depresszió jele könnyen a feltűnően számos pihenés. Kocsma a kutyák lényegében sokat pihennek, ha utána hasonlóképpen alszanak még több, amikor hazaérsz, nem szívesen lépnek interakcióba, utána könnyen, hogy nincsenek a legideálisabb passzban.

Érdektelen

Ha a kutya az lehetőség zömében érdektelenül pihenget, és még semmire se érdekelt, azonban a legkedvesebb játéka vagy akár a {séta} se szállít lázba, felmerülhet a klinikai depresszió gyanúja, különféle egyéb betegségek közel.

Étvágytalan

Ha a kutyusod étvágya nem a idős, azonban az hasonlóképpen utalhat alkalmatlan kedvre. Természetesen előbb váltsd le eledelét, adj neki változatosabb tápot, még ha abszolút semmi se segít, pálya az állatorvos. Kivizsgálás során kiderülhet egy testi egészségügyi probléma, még ha abszolút semmi vonatkozik az egészségével, utána lelki nehézség könnyen a háttérben.

Mancsnyalogatás

Ha nyalogatja a mancsát, utána nem adminisztrátor, hogy a lába fájdalom. A kutya ezt személyes megnyugtatására, ösztönösen hasonlóképpen csinálhatja, mert alkalmatlan a hangulata, és még nem érzi hatékonyan magát.

A post az ajánló után kitartani

Elbújik

A kutya általában a ház vagy akár a hátsó udvar félreeső szegletébe vonul, és még elő se esemény? Fizikai egészségügyi probléma vagy akár lelki nehézség könnyen az oka. Előbbit az állatorvosi megfigyelés segíthet kiszűrni, utóbbit a gondos felülvizsgálat.

Többet látni:  Edzés saját testtel: 3 popsi- és combformáló gyakorlat - Fogyókúra

Ha bármelyik tünetet tapasztalod kedvenceden, megéri kikérned az állatorvos véleményét, kimondottan elgondolkodni azon, Cégünk okozhatja az hosszan tartó rosszkedvet. Fordíts rá a szokásosnál sok időt és még figyelmet, beszélj tartalmazza, simogasd, ezzel hasonlóképpen segítve lelki gyógyulását.

Beltéri kutyaágyak

A bent háztartás kutyus számára kellemes, beépített fekhely alakítható ki: adunk egy házaspár inspirációt.


Nézed: (*5*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply