7 ezer éve majdnem kihalt az emberiség a férfiak miatt? Ezt mondja egy új elmélet – Ezotéria

Hétezer évvel vissza a férfiak teljesen veszélybe sodorták az Egyedi fajt. Jókora örökletes baj bontakozott ki miattuk, noha vétkesnek mégsem nevezhetnénk mindegyikük, mert mindössze ösztöneik attól függ cselekedtek.

Szsértetlen fokozatosan fogytak a férfiak, elkerülhetetlenül 17 nőre jutott egyedülálló egy fickó, ami egy lehetőség után szélsőséges örökletes ütközéseket okozott, ezáltal rengeteg életképtelen, kimondottan biztosan nem kiegyensúlyozott kölyök {született}.

Hová lettek a férfiak?

Noha volt egy olyan elmélet, mely attól függ a férfiak számának csökkenése sajátja volt betudható, hogy sokan keltek útra új földeket fedje fel, mint újabban rájöttek, másról lehetett mondat.

A férfiak számának megcsappanása ennél sokkal brutálisabb, egyúttal egyszerűbb okra könnyen visszavezethető: eldöntendő a hatalmi kérdéseket, összecsaptak, tömegesen pusztítva egymást.

Ebben az időben a földgömb népessége 20 ezer lehetett. Szakértők attól függ ahhoz, hogy ilyen őrnagy örökletes baj kibontakozzon, mint ami hétezer éve történt, mintegy 9,5 ezer férfinak kellett meghalnia. Ez azt jelenti, hogy csaknem a A bolygó akkori lakosságának ötven százalék odaveszett.

Törzsi harcok dúltak

A Stanford Egyetem tudósai azt mondják, ezek az összecsapások aligha lehettek személy valamint személy közöttiek, sokkal mint kisebb törzsek közötti harcokat jelenthettek. Ezek a törzsek az elképzelések attól függ családi kötelékek köré szerveződtek, valamint mindegyiknek egy, az állatvilág alfahímjeihez hasonlatos státuszú fickó állt az élén. Minden, a törzsben {született} gyermeknek ő volt az apja.

Amikor két feszültség férfitagjai egymásnak mentek, valamint az erősebb győzött, a legyőzött feszültség nőtagjai a győzedelmeskedő törzset gyarapították attól fogva. Genetikailag, mert minden, a törzsben életmód fiúgyermek ugyanattól az apától {született}, amikor egy törzset legyőztek, csak arról az papa örökítette Y kromoszóma minden egyfajta markere megszűnt létezni, mintha kiradírozták volna, valamint csupán a győzedelmeskedő feszültség vitte sokkal több örökletes örökségét. Egy legközelebb összecsapás alkalmával ismét kiirthattak egy újabbat, majd akár azonban többet hasonlóképpen. A férfiak száma csökkent a örökletes változatossággal egyetemben.

Többet látni:  Kepler meglepő elmélete a betlehemi csillagról: különleges égi jelenséget követtek a napkeleti bölcsek a tudós szerint - Ezotéria

A felírni az ajánló után eljárás

Nulladik világháború

Ezt az időszakot az archeológusok nulladik világháborúként hasonlóképpen emlegetik, hiszen olyan őrnagy harcok dúltak törzsek valamint törzsek az egyik, melyek eredményeként a fickó populációnak mindössze egészen kis része maradt meghatározott.

Arra, hogy a fenti törzsek valamint törzsek közötti harcok egyértelműen lezajlottak, nincs dokumentáció, mindössze a Stanford Egyetem kutatóinak egy teljesen elképzelhető megoldásáról teherautó mondat arra nézve, Cégünk történt az emberiség felével, valamint Cégünk okozhatta hétezer évvel vissza a nemek arányának örökletes veszélyekkel járó mértékű felborulását.


Nézed: 7 ezer éve majdnem kihalt az emberiség a férfiak miatt? Ezt mondja egy új elmélet – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply