7 intő jel, ami a kapcsolat végét jelzi a párterapeuta szerint: a kritizálástól az elszigetelődésig – Kapcsolat

A veszekedések abszolút természetesek minden szerelemben, azt mondta, hogy vannak olyan különféle, intő jelek, amelyek azt jelzik, hogy a végéhez közeledik a viszony, és még a legideálisabb minden bizonnyal lezárni a kapcsolatot. Ezeket számos házaspár elnézni, és még a fejüket a homokba dugva élik extra az életüket jelentősen boldogtalanabbul.

Janis Roszler párterapeuta elárulta, csapatunk az, amire egészen oda kellene figyelni: ha a következőket tapasztalja az férfi, valóban érdemes átgondolni a szokásos jövőt. Néhány esetben, ha időben cselekednek a felek, azonban visszafordítható a forgatókönyv, és még megelőzhető a szakítás.

Kritizálás és még a felértékelődés hiánya

Amikor a felek elveszítik egymás iránti tiszteletüket, a kapcsolat azonnal kudarcba fullad, és még elkezdődik az hosszú távú kritizálás. Ha a házaspár tagjai rendszeresen egyszerűen a rossz dolgokra koncentrálnak, és még bántó, támadás megjegyzéseket tesznek a másikra, ezen a ponton jelentősen válassza eltávolodnak egymástól, és még jelentősen jobban elmérgesedik köztük a viszony. Persze, mindenkinek vannak problémái, azonban egy kiegyensúlyozott szerelemben a partnerek megvitatják ezeket, biztosan nem egymásra mutogatnak, és még biztosan nem támadnak mindenért a másikra.

A felsőbbrendűség érzete

Egy tartós párkapcsolat ezen a ponton működhet egyszerűen igazán hatékonyan, ha a felek egyenrangúként tekintenek egymásra, és még érzik, hogy egymással, egy csapatot alkotva sokkal erősebbek. Ha azt mondta, hogy az egyikük felsőbbrendűnek, fontosabbnak tartja magát, ezen a ponton jelentős rá az lehetőség, hogy lenézi, kigúnyolja társát, és még semmibe veszi panaszait, igényeit, érzéseit. Egy viszony ezáltal biztosan nem könnyen igazán szilárd, és még kényelmesen katasztrófába torkollhat. Mindenkinlakik vannak nehezebb, megterhelőbb időszakok, azonban ezek során ráadásul nélkülözhetetlen, hogy a szerelmesek tiszteljék egymást, és még igazi csapattársként tekintsenek partnerükre.

Eltérő, biztosan nem teljesülő igények

Minden férfi különféle, mindenkinek mások az igényei, azonban egy kapcsolatban jelentős, hogy ezek egy része megegyezzen, vagy akár ha biztosan nem ráadásul, ezen a ponton kompromisszumokat kössenek a felek, és még teljesítsék egymás kívánságainak legalább egy részét. Ha úgy érzik, ez biztosan nem történik létrehozott, ezen a ponton pedig tudniuk kellene megnyílni a még egy korábban, és még magyarázza el a problémákat. A probléma ott bizony Rajt, ha az egyik társ biztosan nem mohó hozam, erőfeszítéseket tenni társa célja – amennyiben ez hosszú távú problémává válik, biztosan nem , hogy valóban érdemes keresni a viszonyt.

Többet látni:  Senki mással nem élnek át ilyen kötődést a férfiak: kiderült, mennyire fontos számukra a kutya - Kapcsolat

A post az ajánló után kitartani

Feláldozott értékek és még egyéniség

Az férfi értékrendje azonosítani azt, hogy ki ráadásul tényleg. Ha pedig ezt és még az egyéniségét ráadásul fel kellene áldoznia azért, hogy működjön a kapcsolata, az jelentős kiadás. Egyik félnek se szabad elveszítenie önmagát, egyéniségét, és még ha a társ mégis megkövetelné ezt, az erős intő indikátor. A kapcsolatok nagyon jó (PL) esetben fejlesztik a házaspár tagjait, azok személyiségét, biztosan nem pedig elvesznek belőlük, vagy akár rombolják mindegyikük.

Eltűnt a nemi vonatkozású szükség

Persze, a szexuális tevékenység biztosan nem minden, azonban egészen jelentős a kapcsolatokban, és még az intimitás, a bensőséges viszony kialakításához, megtartásához ráadásul hozzájárul. Ha azt mondta, hogy az egyik megijedt jelenleg a még egy testi közelségére se vágyik, ezen a ponton esetleg biztosan nem élvezi azt, hogy vele teherautó. Ez pedig azt jelenti, hogy egy dolog egészen nincs finom kettejük az egyik.

Valójában egy éve biztosan nem javul semmi sem

Gyakran valóban érdemes időt adni a kapcsolatnak, hiszen mindenkinél vannak sokkal jobb és még rosszabb időszakok, azonban a szakember attól függ a viszony megmentésére egy évnél többet biztosan nem ajánlott adni. Ha jelenleg sok mint ennyi ideje dolgoznak a felek a viszony helyrehozásán, azonban sincs kiigazítás, átalakítás, és még azonban folyamatosan elégedetlenek, ezen a ponton véleménye attól függ a legtöbb esetben a szakítás a legideálisabb választás.

Megváltozik a testbeszéd, ha elmúlt a szenvedély

A szenvedély elmúlása miatt tudattalanul ráadásul átalakulnak az egyének gesztusai, abszolút máshogy bánnak a párjukkal, mint azelőtt. Ezeknek a figyelmeztető jeleknek azt mondta, hogy kevesen tulajdonítanak jelentőséget, pedig biztosan hamar képesek felfedni a problémákat.

(Képek: Getty Images.)


Nézed: 7 intő jel, ami a kapcsolat végét jelzi a párterapeuta szerint: a kritizálástól az elszigetelődésig – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply