9 meglepő szabály, amit a királyi család összes tagjának be kell tartania: másnak furcsa lehet – Kapcsolat

Az angol királyi család élete rengeteg mindenben eltér az átlagemberekétől. De a elektromos erő valamint a tartomány az ő esetükben biztosan nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármit megtehetnek, amit csupán szeretnének, sőt. Sokkal szigorúbb szabályokat kell betartaniuk, mint egy hétköznap férfinak vagy akár nőnek.

Kocsma igaz, hogy Erzsébet királynőnek vannak meglepő kiváltságai – többek az egyik, hogy se útlevélre, se jogosítványra nincs szüksége soha soha az utazáshoz valamint a vezetéshez -, a megjelenést valamint a viselkedést tekintve rengeteg előírást kell betartania neki valamint családjának ráadásul. Egy részük pedig mások számára furcsa valamint meglepő lehet.

Ülni csakis szabályszerűen lehet

Nagy része a hölgy szeret keresztbe tett lábakkal ülni, mert sokan úgy vélik, ez az egyik legnőiesebb testtartás, ahogy a hölgyek helyet foglalhatnak. Valamint klub az etikett attól függ se jobbra megfelelő, a hétköznapokban biztosan nem fordítanak múlt jelentős figyelmet erre. A királyi család nőtagjai esetében viszont ez a testtartás óriási illetlenségnek számít. A szabályaik attól függ tilos keresztbe tenni a lábaikat, azonban minden esetben úgy kell elhelyezkedniük, hogy a térdeik valamint a bokáik összeérjenek.

katalin ules

Nemcsak az üléshelyzetre vannak előírások, hanem arra ráadásul, hogy ki mikor léphet be egy helyiségbe, valamint foglalhat helyet. Amikor a család megérkezik valahová, folyamatosan az ülésrendet kell követniük. Tehát mindenekelőtt a királynő, aztán Fülöp herceg sétál be, majd Károly herceg valamint Kamilla, utánuk pedig Vilmos herceg valamint Katalin, valamint ezért még több. Valamint ebben a finom ülhetnek csupán le.

Együtt utazni tilos, sötét ruházat viszont kötelező

Amikor a család tagjai hosszabb repülőútra indulnak, biztosan nem mindegyiküknek szabad egy gépre szállni. A elérhető trónörökösöknek folyamatosan megkülönböztető kell utazniuk, ennek eredményeként például formálisan György hercegnek valamint Vilmosnak ráadásul megkülönböztető kellene repülniük. Vilmos valamint Katalin azt mondta, hogy jelenleg egy ideje biztosan nem hajlandóak betartani a protokollnak ezt a részét, ennek eredményeként szinte minden alkalommal egy gépen utaznak. Ez az előírás egyébként azért {született} előkészített, hogy ha ütközés vagy akár mindent szörnyűség történik, ne lehessen aggódik benne mindegyik örökös.

Többet látni:  Hol van a nő A-pontja? Itt keressétek, ha egy fergeteges orgazmusra vágysz (18+) - Kapcsolat

Az utazási szabályokhoz az ráadásul hozzátartozik, hogy folyamatosan kötelesek magukkal vinni egy abszolút sötét szettet, mégpedig azért, hogy ha váratlanul haláleset történne a családban, legyen náluk ideális ruházat a gyász kimutatására vagy akár a temetésre.

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Érinthetetlenség valamint kötelező közelség

A királyi család tagjait formálisan biztosan nem érinthetné előkészített egy hétköznapi srác se, sőt, azonban múlt közel se állhatnának hozzájuk. De ez fordítva ráadásul igaz: nekik se szabadna hozzáérniük másokhoz. Diana azt mondta, hogy rengetegszer megszegte ezt az előírást, azonban Katalin valamint Vilmos se folyamatosan tartják be: valamint több és több többször kerülnek jobb a néphez. Viszont nemcsak az teljesen idegen embereknek, hanem a családtagoknak ráadásul tartaniuk kell egymással a távolságot. A házasságkötésük óta például Fülöp herceg folyamatosan egy lépéssel a királynő közel sétálhat csupán.

Teázás valamint {vacsora}: ameddig a királynő akarja

A délutáni teázás hagyományát rendesen ők ráadásul őrzik, ám ilyenkor ráadásul szinte minden egyes mozdulatukat szabályok övezik. Általában ezen a ponton, ha a előléptetés korábban, vendégek társaságában fogyasztják el az italukat. A bögre fogására ráadásul kiterjed ugyanis az etikett: a hüvelykujjukkal valamint a mutatóujjukkal fogják a fülét, valamint a középsővel támasztják alá. A kisujj nincs nyújtva, hanem enyhén behajlítva pihen a többi közel. Kávézás esetében a mutatóujjal átnyúlnak a fülön, valamint úgy fogják előkészített. A csészét pedig csupán egy helyen mérkőzés megérinteni a szájukkal.

katalin villmos kave

De étel másrészt ráadásul figyelniük kell az nagyon kicsi részletekre. Többek az egyik biztosan nem emelhetik úgy a húst a szájukhoz, hogy az fel jármű szúrva a villára, hanem helyette csupán elvágják, valamint felhelyezik az evőeszközre, majd úgy egyensúlyoznak az ajkaikig az étellel. Ha pedig bármely személy a királynővel étkezik, csupán ezen a ponton állhat neki az evésnek, miután őfelsége ráadásul hozzálátott, valamint csupán addig ehet, egészen ő. Ha Erzsébet királynő befejezte a vacsorát, minden személy másnak – a családtagoknak – ráadásul mérkőzés letenni az evőeszközöket az asztalnál.

Többet látni:  Mínusz 15 kiló a Fit For Life-diétával - Fogyókúra

Nadrág valamint Monopoly

Azt jelenleg határozottan észrevetted, hogy György herceg folyamatosan szinte mindenhol rövidnadrágban jelenik előkészített. Ennek viszont biztosan nem az az oka, hogy Katalinéknak ez a előnyben részesített darabja, hanem szintén szabályok állnak a háttérben. Az angliai előkelő családokban jelenleg évszázadok óta gyakorlat, hogy nyolcéves korukig ilyen nadrágban járatják a kisfiúkat. A hosszú farmer (PL) ennyi idősebb megöregedni folyamán kevesebb rangot enged feltételezni.

Az öltözködésen kívül az ráadásul előkészített jármű szabva, hogy mert játszhatnak. A tiltólista élén egyértelműen a Monopoly nevű társasjáték szerepel, amivel a királynő a család egyik tagját se engedi játszani. Mégpedig azért, mert fontolja meg, konfliktusokat szíthat, valamint kapzsiságra nevelheti a trónörökösöket.


Nézed: 9 meglepő szabály, amit a királyi család összes tagjának be kell tartania: másnak furcsa lehet – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply