90 kilós kutya lett a pici baba legjobb barátja és védelmezője – Még a pelusát is segít kicserélni – Kapcsolat

Sok kutyatulajdonos szorongó, ha kiderül, hogy babát vár, hiszen szinte mindenkinek megfordul a fejében, hogy a négylábú mit szólt majd a picihez, jóváhagyja-e, biztonságban lesz-e mellette az vadonatúj családtag. 

Szerencsére több olyan kedvező példát látni és hallgatni, mely megmutatja, hogy a házikedvenc jelenleg a születésétől kezdet rajonghat a babáért, sőt, akár a legjobb barátjává és védelmezőjévé is válhat – persze, azért szülői felügyelettel és odafigyeléssel.

A hatalmas kutya és a kisbaba egyedi barátsága

Karli Weir és Michael Ahmed is sokat gondolkodtak azon, vajon szakértőink történik majd, ha megszületik a kisbabájuk. Van ugyanis két óriási dán dogjuk: Rome és Bow, akik egyenként körülbelül 90 kilót nyomnak. Amikor ennek ellenére hazavitték kislányukat, Merrit a kórházból, és óvatosan, kicsit félve bemutatták őt a négylábúaknak, tényleg meglepődtek. Mindketten rögtön megbarátkoztak vele, még az egyikük, Rome azonban meglepőbben és imádni valóbban kezdett törvény. A szülők az interneten osztottak létrehozott képeket a ritka párosról, melyeken az egész egészében világháló olvadozik.


Nézed: 90 kilós kutya lett a pici baba legjobb barátja és védelmezője – Még a pelusát is segít kicserélni – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  3 gyakori dolog a babáknál, ami sok anyukát megijeszt: nincs ok aggodalomra - Gyerek

Leave a Reply