A 4 éves kislány összetört édesapja halála után: egy mentett kutya segített feldolgozni a gyászt – Kapcsolat

Emily Taphouse, a kétgyermekes anyuka abszolút összeomlott, amikor megtudta, hogy férjét elütötte egy auto, és még szinte gyorsan meghalt. Bármennyire hasonlóképpen jelentős fájdalmat érzett, tudta, muszáj összeszednie magát, mert lányaival hasonlóképpen közölnie kellene a szörnyű hírt.

Az utána kétéves June és még a négyéves Hazel borzasztóan súlyosan fogadták a történteket, egészen megviselte mindegyikük édesapjuk halála. Mindketten nehezen dolgozták fel a veszteséget, emellett az {idősebb} kislány abszolút magába fordult.

Ezért segített a mentett kutya a kislányon

Nagyobbik gyermekét, Hazelt annyira megviselte a balszerencse, hogy édesanyjának jelenleg fogalma se volt arról, mert segíthetne gyermekének. Úgy döntött, kristálytiszta lappal szeretné menjen utána az életét, hátha a kicsiknek hasonlóképpen könnyebb lesz úgy, következésképpen eladták a házukat, és még vadonatúj otthonba költöztek. Az vadonatúj lakáshoz pedig egy vadonatúj taggal hasonlóképpen bővítette a családot, méghozzá egy mentett bulldoggal, Fernnel, hogy olyan pompás hatással volt kislányaira, amilyenre gondolni se mert. 


Nézed: (*4*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Nincs lefekvés birkózás és hiszti nélkül? Ezek a tippek segíthetnek a könnyebb altatásban - Gyerek

Leave a Reply