A 9 leghatékonyabb gyógyító kristály – Ezotéria

A a különböző kristályok különféle és még különféle színnel és még minőséggel, valamint gyógyító képességgel rendelkeznek. Az alábbiakban megismerheted -val együtt legnépszerűbb és még leghatékonyabb gyógyító erejű kristályokat.

Hegyikristály

Mivel -val együtt színskála minden színe megtalálható benne, sokféle célra alkalmazható. Gyógyításra kiválóan megfelelő, tekintve, hogy hatékonyan vezeti az energiát. Továbbá, tekintve, hogy színtelen, mindegyik csakrához mérkőzés. Az egy csúccsal rendelkező kristálytiszta hegyikristállyal tudod leghatékonyabban kihalászni aurádból -val együtt pangó energiákat.

Lapis Lazuli

Ez -val együtt csodálatos kék szikla lendület -val együtt spirituális képességeket. Segít abban, hogy -val együtt homlokcsakrán segítségével kapcsolatba léphess {szellemi} vezetőiddel. A torokcsakrával hasonlóképpen összefüggésben jármű, ezért ösztönzőleg hat -val együtt kölcsönhatás minden formájára.

Citrin

Jelenleg narancssárga színéből hasonlóképpen következtethetsz arra, hogy ez -val együtt szikla nagyszerűen energetizál. Vidám, örömöt jövedelemadó kristály, amely lendület -val együtt derűlátást. A citrin emellett minden szinten csábít -val együtt bőséget. Hatékony -val együtt gyógyításban, kimondottan, ha -val együtt napfonatcsakra, -val együtt szívcsakra vagy akár -val együtt koronacsakra problémáit kellene orvosolni.

Fekete turmalin

Ez -val együtt szép szikla kiválóan megfelelő földeléshez és még pszichikai biztonság kialakítására. Ha gondjaid vannak -val együtt környezetedben lévő emberekkel, hordd -val együtt zsebedben, mert pajzs mások rossz gondolataitól. Remekpihenés használható -val együtt gyökércsakrával végzett gyakorlatokhoz – erősíti -val együtt csontokat és még izmaidat.

Ametiszt

Az ametisztet általában azért viselik, mert ezzel -val együtt kővel elkerülhetők -val együtt stresszhelyzetek. Az ametiszt kiválóan alkalmazható utána, ha derűs, nyugalom hangulatba szeretnél kerülni. Ha túlságosan örömmel vagy akár, valószínűleg biztosan nem tudsz elaludni, használd ezt -val együtt betartva. Az ametiszt -val együtt koronacsakrával való munkához használható többnyire. Kiválóan megfelelő szorongás vagy akár probléma {ellen}.

Többet látni:  8 nővakító romantikus film - Ezektől lesznek irreális elvárásaid - Kapcsolat

Karneol

A karneol vörös, rózsaszín, narancssárga, valamint barnás változatokban létezik. Segít -val együtt földelésben, és még remek gyógyító kristály. A bonyolult időszakokban bátorságot ajánlat tulajdonosának. A karneol remek felszerelés -val együtt gyökércsakra gyógyításához. Épp ennek eredményeként jótékony hatással jármű -val együtt gerincproblémákra és még az emésztési bántalmakra.

Topáz

A topáz számos színben kapható, ezért például sárgában, barnában, kékben és még zöldben. Ez -val együtt szikla kiválóan alkalmazható emésztési zavarok megszüntetésére. Ezen kívül pedig illetékes fokozni tulajdonosa bölcsességét, intuíciós képességét. A topáz gyógyítja -val együtt szexcsakrát, ezért jótékony hatással lesz -val együtt menstruációs görcsökre, valószínűleg -val együtt pszichés eredetű meddőségre hasonlóképpen. De bármilyen területen segítségedre lesz abban, hogy elérd céljaid.

Kalcit

Ezt -val együtt kristályt hasonlóképpen többféle színben találhatod meghatározott – -val együtt vöröstől egész egészében -val együtt zöldig. Nagyon megbízható tisztító erővel rendelkezik, legyen mondat akár egy terület hangulatáról vagy akár pszichológiai, szellemi állapotodról. Emellett támogatás gyöngyfehér téged ötleteid megvalósításában, ennek eredményeként használhatod -val együtt gazdagság megszerzésére -val együtt ötletes vizualizáció során. Pszichikai képességeid erősítésére hasonlóképpen kitűnő.

Rózsakvarc

Ez -val együtt bájos kristály többnyire -val együtt feltétel nélküli jótékonysági szervezet és még {együttérzés} elősegítésére való. A szívcsakrával pótolni kell összefüggésben, ennek eredményeként gyógyít mindenféle szívbajt – legyen az testi vagy akár vallási eredetű.

Válsághelyzetekben hasonlóképpen hasznát veheted, tekintve, hogy nyugtató hatással lesz idegeidre.

Cikkünk Jane Struthers A spiritualitás bibliája című könyvéből közöl részleteket.

Ebből -val együtt hihetetlenül meghatározott könyvből teljes képet kaphatsz pszichikai képességeidről. Az első szakasz végén találsz egy tesztet, amellyel lemérheted, hogy okkult erőid mennyire aktívak, majd -val együtt továbbiakban megismerkedhetsz olyan létfontosságú technikákkal, mint -val együtt földelés, -val együtt kiegyensúlyozás, az energiagyógyítás, -val együtt pszichikai biztonság felállítása vagy akár -val együtt {szellemi} vezetőiddel való kapcsolattartás. Megtanulhatod, csak hogy jósolhatsz tarot-kártyával vagy akár rúnákkal, csak hogy kommunikálj -val együtt háziállataiddal, miként szólíthatod angyali segítőidet, vagy akár lelhetsz rá -val együtt lélektársadra. A kiadvány végén -val együtt pszichikai képességek jegyzéke segíti, hogy felismerd nagyon saját erőidet, és még elkezdhesd művelni.

Többet látni:  8 paleokenyér-recept: gluténmentesek és nagyon finomak - Fogyókúra

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2 999 forint.
A könyvet itt felsorolva rendelheted meghatározott!


Nézed: A 9 leghatékonyabb gyógyító kristály – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: (*9*)

Leave a Reply