A holdfázisok hatása a testre és az egészségre: mikor mire érdemes figyelni? – Ezotéria

A Hold járását ősidők óta vizsgálják, és nyomon követik a tudományban. Rájöttek, hogy kiemelkedő időmérő hangszer, mert hosszan tartó program attól függ váltják egymást fázisai, kimondottan arra ráadásul, hogy befolyásolja a A bolygó tengereinek költség-apály változásának ritmusát ráadásul, hogy egyszerűen két dolgot említsünk a vele bevonva számtalan meghatározó kinyilatkoztatás közül.

Logikus, hogy ha a karakter működésére hatással jármű, utána a Hold a Földön lakóhely emberre ráadásul kifejti energiáit: mint Arisztotelész ráadásul mondta, a Hold ugyanúgy hat az agyra, akár a tengerekre, hiszen az agyat ráadásul víz öleli szomszéd.

A Hold emberre gyakorolt hatásait Egyedi megfigyelésekre ráadásul alapozhatjuk, még biztosan nem csak. Ugyanis fokozatosan számos olyan megfigyelés készül, mely a holdfázisok során tapasztalható jelenségeket rögzíti és elemzi. A következőkben az egyes holdfázisok egészségre és hangulatra gyakorolt hatásait vesszük sorra.

holdfazisok

Újhold

Újholdkor a Hold a Nappal egy vonalban helyezkedik el, és lentről egy sötétebb fekete korong képében tűnik fel az égen, majdnem semmi sem se megjelenik belőle.

Újholdkor az férfi erősnek és energikusnak, kreatívnak érzi magát, biztosan nem jelentkezik különösebb nassolási kívánság, és a intézmény öntisztító folyamatai ráadásul felgyorsulnak. Ilyenkor érdemes vadonatúj dolgokba fogni, kimondottan minél többet pihenni, relaxálni, hiszen újholdkor a stressztűrő kapacitás csökkenteni. Mindent bosszantó történik, az hatványozottan megviseli az embert. Újhold idején szívpanaszok jelentkezhetnek, a szív- és érrendszeri problémával élőknek fokozottan érdemes magukra figyelni.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

Növő Hold

A fokozó színpad idején a Hold fokozatosan válassza a Nap irányába fordul, ezért az a kéthetes időkeret során fokozatosan nagyobb hányadát fogja láthatóan megvilágítani. Ebben a fázisban ugyancsak érdemes vadonatúj dolgokba kezdeni, a fokozó Hold fázisa emellett a metafizikai megújulás ideje ráadásul. Nemcsak a szív, még a testrendszer ráadásul gyarapszik, ami azonban nemcsak a jótékony tápanyagok – vitaminok, ásványi anyagok – felszívódását gyorsítja, még azonban a plusz kilók felszaladását ráadásul segíti. Nőhet a nassolási kívánság.

Többet látni:  Hogyan éld túl a bölcsibe, oviba szoktatást? Vida Ági babapszichológust kérdeztük - Gyerek

Mivel ilyenkor a intézmény nyitottá, befogadóvá válik, érdemes minden jóval elhalmozni: vitamindúsan táplálkozni, figyelni a szükséges folyadékbevitelre, sportolni, sokat tartózkodni a tiszta levegőn. A intézmény vízvisszatartása ilyenkor lány, amit tapasztalhatunk a tükörbe pillantva ráadásul, például picivel nagyobbnak látszhat a pocak. A intézmény regenerálódó folyamatai ráadásul erősödnek, gyorsabban gyógyulhatnak a sebek.

Telihold

A telihold lenyűgöző, ilyenkor kiterjedt világító korongként csillogás a Hold az égen. Mégis, azonban az emberre gyakorolt hatása biztosan nem múlt jó: biztosan nem hiába magyarázunk oly több minden dolog a teliholddal.

Az férfi ilyenkor mentálisan instabil, érzékenyebb, hamarabb bosszantják fel vagy akár sértik létrehozott különös dolgok. Nemcsak a szív, még a testrendszer ráadásul sérülékenyebb, ugyanis romolhat a koncentrációs kapacitás. A dekoncentrált embert azonban nagyobb valószínűséggel érik kisebb-nagyobb balesetek. Fontos, hogy ilyenkor fokozottan törekedjünk körültekintően közlekedni, óvatosan vezetni.

A intézmény folyamataira ráadásul befolyással jármű a telihold. Ilyenkor az emésztés lassulhat, a sérülések ráadásul lassabban gyógyulhatnak, akár a gyógyszerek, például egy fájdalomcsillapító ráadásul lassabban fejtheti ki hatását. Teliholdkor az immunrendszer ráadásul gyengül, és az pihenés se olyan pihentető, mint máskor. Feltehetően teliholdkor a babaszületések száma ráadásul megugrik, sokaknál elhagy legyen valójában ilyenkor a szülés.

Ami {szellemi} értelemben a telihold közel szól, az az, hogy az alkotó folyamatokra, az önmegvalósításra pozitívan hat, ezért a művészek és művészeti szakmában dolgozók előnyére válhat.

Fogyó Hold

Fogyó Hold idején a Földről nézve a Hold fokozatosan kisebb hányadára vetül megvilágítás, elkerülhetetlenül egyszerűen egy vékonyka, ív érintés maradni belőle, míg legyen valójában biztosan nem következik ismét az újhold.

Fogyó Hold idején az férfi álmodozásra gyakran hajlamosak általában hajlamosak. Ez a színpad a testi-metafizikai nagytakarításra kiválóan ideális. Ha diétába, fogyókúrába gyöngyfehér egyéni, utána ez nagyszerű idő, még a idős, felesleges vagy akár alkalmatlan emlékeket idéző holmikat ráadásul könnyebb szívvel dobja ki az férfi. A kozmetikai tisztító kezeléseket és a hajvágást ráadásul erre a fázisra érdemes időzíteni, kimondottan jellemzően minden módszer indítását, melynek során az férfi létrehozott szeretne szabadulni valamitől. A káros szenvedélyek és alkalmatlan szokások levetése ráadásul könnyebben mehet ebben a holdfázisban. A intézmény fájdalomküszöbe magasabb könnyen ebben a fázisban, és ilyenkor a fertőzésektől ráadásul könnyebben, hamarabb szabadulhat.

Többet látni:  Miért hoz veszekedést, ha kiömlik a só? 3 balszerencsés babona története - Ezotéria


Nézed: A holdfázisok hatása a testre és az egészségre: mikor mire érdemes figyelni? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply