A jobb füled mögött olvasod mások gondolatait: hogy látsz bele mások elméjébe? – Ezotéria

Sci-fi filmekben teljesíteni könnyen olyan szereplőkkel, akik gondolati úton képesek csatlakoztassa, vagy akár képesek egymás gondolataiba belelátni. Noha ez egy fantáziadús képzelje el kép, tényleg biztosan nem ráadásul annyira irreális, hiszen az elme egy különös területe egyértelműen -val együtt gondolatolvasásra specializálódott.

Rebecca Saxe agykutató -val együtt TED ismeretterjesztő és még szórakoztató színpadán tartott előadást -val együtt témában. A videón megnézheted ezt az előadást, alább pedig az funkcionalitás magyar fordítását olvashatod.

A jobb füled mögött olvasol gondolatokat

Fordította: Szemere Orsolya

Ma különféle egyének elméjének problematikájáról fogok Önöknek beszélni. És még ez biztosan nem az -val együtt alapértelmezett szövődmény lesz, amit -val együtt filozófiából hatékonyan ismerünk, azaz, hogy “Honnan ráadásul tudhatjuk, hogy másoknak ráadásul jármű-e elméje?” Azaz, könnyen, hogy Önnek jármű, azonban minden személy különféle potenciálisan csak egy meggyőző robotikus! Na, -val együtt mély stratégia ilyen. De -val együtt mai objektív elérése érdekében felteszem, hogy itt felsorolva e közönségben több embernek jármű elméje, és még hogy ezért emiatt biztosan nem kellene aggódnom.

Van azonban egy gond, ami könnyen, hogy azonban ismerősebb, szülőként, tanárként, házastársként, valamint íróként. Ami -val együtt legközelebb: “miért olyan kihívó megtudni, hogy mások mit akarnak, ailing. gondolnak?” Vagy azonban pontosabban fogalmazva, “Miért olyan kihívó megváltoztatni azt, amit különféle vágy, kimondottan gondol?

Azt gondolom, az írók minden tőlük telhetőt megtesznek. Mint Philip Roth, hogy attól függ: “És még mégis, Cégünk közünk különféle egyének oly szörnyen {jelentős} ügyeihez? Oly mérhetetlenül rettenetesen felszereltek vagyunk ahhoz, hogy meglássuk egymás belül munkálkodásait és még felfoghatatlan céljait.” Tehát thoughts tanárként, thoughts házastársként szembekerülök ezzel -val együtt kérdéssel napfény, mint napfény. Ám tudósként másféleképpen foglalkoztat engem -val együtt többi férfi elméje, és még ezt fogom ma Önöknek bemutatni. A aggodalom pedig ez: “Hogy könnyen olyan könnyű különféle egyének elméjét megismerni?”

agy-1

Hogy képekkel kezdjünk, szinte abszolút semmi információra nincs szükségünk, egy pillanatkép egy idegenről, hogy kitaláljuk, vajon ez -val együtt nőstény épp mire gondol, vagy akár hogy milyen ez -val együtt fickó. Hogy máshonnan közelítsem, -val együtt aggodalom keresztje az, hogy -val együtt mások elméjéről való gondolkodásra használatos gépezetünk, az agyunk, kicsi darabkákból pótolni kell integrálni, agysejtekből, amik helyesen ugyanolyanok, mint különféle állatokéi, majmokéi egerekéi, vagy akár akár -val együtt tengeri csigákéi. És még mégis, ha egy különös hálózattá szerveződnek, olyan kapacitást kaphatunk, ami minősített Rómeó és még Júliát írni!” Vagy, hogy Alan Greenspant említsem, “Tudom, hogy azt gondolod, hogy érted, amit gondolsz, hogy mondtam, azonban biztosan nem vagyok adminisztrátor abban, hogy rájössz-e, hogy amit hallottál, biztosan nem az, amit én ez során értettem.” 

A felírni az ajánló után eljárás

Tehát -val együtt szellemi idegtudomány területén végzett munkám feladata, hogy kiállja -val együtt versenyt ezekkel az elképzelésekkel, melyekből minden kézre jut egy. És még hogy megpróbáljuk felismerni pontosan hogyan hozhatunk integrálni alap részeket, alap üzeneteket, téren és még időn át, egy hálózatba, hogy megkapjuk ezt -val együtt érdekes képességet: az elméről való elmélkedést. Három dolgot fogok erről ma megosztani Önökkel. Nyilvánvalóan jelentős projektről jármű kifejezés. Mindintegrálni -val együtt előzetes néhány lépést fogom ecsetelni, az elme egy speciális részének felfedezéséről, ami arra hivatott, hogy mások gondolatairól elmélkedjen. Néhány megfigyelést ennek -val együtt rendszernek -val együtt lomha fejlődéséről, ahogy tanuljuk e kihívó projekt elvégzését. És még végső soron, hogy bemutassam, hogy néhány köztünk lévő megkülönböztetés abban, ahogy egymást megítéljük, az agyrendszerünk közti különbséggel magyarázható.

Az első jellemvonás így, amit mondani szeretnék, az az, hogy jármű egy hely az Egyedi agyban, az agyunkban, aminek az -val együtt feladata, hogy különféle egyének gondolatait vizsgálja. Ez egy fotó erről -val együtt területről.

agy

Jobb oldali temporo-parietális elágazásnak nevezik. A jobb fülünk fölött és még mögött helyezkedik el. Ez az az agyterület, amit utána ráadásul használtak például, amikor -val együtt képeket mutattam, vagy akár amikor -val együtt Rómeó és még Júliát olvasták, vagy akár amikor Alan Greenspant akarták felismerni. És még biztosan nem használjuk abszolút semmi másféle logikai szövődmény megoldásához. Tehát ezt az agyterületet RTPJ-nek nevezzük (angolul). Ez -val együtt fotó mutatja az átlagos aktivitását egy csapat normális felnőni embernél. Specializált egyetemistákról jármű kifejezés.

A második, amit erről az agyrendszerről el szeretnék mondani, az az, hogy habár Cégünk felnőttek tényleg jók vagyunk mások gondolatainak megértésében, biztosan nem voltunk következetesen azok. A gyerekeknek tényleg sokáig tart elfoglalja ebbe -val együtt rendszerbe! Szeretnék egy szakaszt bemutatni ebből -val együtt hosszú folyamatból. Az első az -val együtt javulás lesz, ami 3 és még 5 évi megöregedni közt megy végbe, aminek során -val együtt gyermekek megértik, hogy különféle embereknek az övéiktől nagyon eltérő hiteik lehetnek. Mutatok egy ötévest, hogy megszerezni egy sima rejtvényt, amit tévhit feladatnak nevezünk.

agy-7

Videó

Ez az első kalóz, akit Ivánnak hívnak. Tudod milyenek az igazi kalózok?

A kalózok tényleg szeretik -val együtt sajtos szendvicset.

Gyerek: Sajt? Imádom -val együtt sajtot!

R.S: Igen. Tehát Iván eszi -val együtt sajtos szendvicset, és még azt mondogatja, “Nyam, nyam, nyam! Imádom -val együtt sajtos szendvicset!” És még Iván ideteszi -val együtt szendvicsét, -val együtt pénzes ládikára. És még azt követelés: “Tudod mit? Inni ráadásul szeretnék az ebédem mellé.” És még utána Iván elmegy italért. És még mialatt Iván nincs itt felsorolva, szél kerekedik, és még lefújja -val együtt szendvicsét -val együtt fűbe. És még utána esemény egy egy további kalóz. Őt Joshuának hívják. És még Joshua ráadásul imádja -val együtt sajtos szendvicset. Ezért aztán Joshua ráadásul fogyasztó egy sajtos szendvicset, majd azt követelés, “Nyam, nyam, nyam! Imádom -val együtt sajtos szendvicset.” És még odateszi -val együtt sajtos szendvicsét -val együtt pénzes ládikára.

Gyerek: Akkor ez az övé.

R:S.: Igen, ez Joshuáé. Ezért jármű.

Gyerek: És még az övé esett le -val együtt földre.

R.S.: Pontosan ezért jármű.

Gyerek: Akkor ő biztosan nem fogja tudni, melyik az övé!

R.S.: Aha, jelenleg Joshua megy el italért. Iván visssza esemény és még azt követelés, “megeszem -val együtt sajtos szendvicsemet.” Szerinted melyiket fogja Iván felvenni?

Gyerek: Szerintem ezt.

R.S.: Igen, azt gondolod azt veszi el? Rendben. Nézzük létrehozott. Igen, igazad volt. Azt vette el.

Ez egy 5 évi, hogy abszolút tisztán felfogja, hogy másoknak lehetnek hibás hiedelmeik, és még hogy tetteiknek milyen következményei vannak. Most megmutatok egy 3 évest hogy ugyanazt -val együtt kihívás-t kapta.

agy-3

Videó

Többet látni:  Salaktalanít, fokozza az anyagcserét, és gluténmentes - Fogyókúra

R.S.: És még Iván azt követelés, “Megeszem -val együtt sajtos szendvicsemet” Melyiket fogja elvenni? Szerinted ezt fogja elvenni? Nézzük, Cégünk történik! Nézzük, mit tesz? Itt esemény Iván. És még azt követelés, “Megeszem -val együtt sajtos szendvicsemet.” És még elveszi ezt. Ó, jaj! Miért ezt vette e?

Gyerek: Mert az övé -val együtt füvön volt.

Tehát -val együtt 3 évi két dolgot máshogy csinál. Először ráadásul azt jósolja, hogy Iván azt -val együtt szendvicset fogja elvenni, ami egyértelműen az övé. És még másodszor, amikor látja, hogy Iván onnan veszi el -val együtt szendvicset veszi el, ahol ő az övét hagyta, ahol Cégünk azt mondanánk, hogy azért veszi azt el, mert azt hiszi, az az övé, -val együtt 3 évi egy másfajta magyarázattal esemény. Azért biztosan nem -val együtt sajátját veszi el, mert biztosan nem azt akarja, mert az jelenleg koszos, hiszen -val együtt földön jármű. Ezért veszi el -val együtt másikat. Természetesen -val együtt fejlődés biztosan nem pótolni kell létrehozott 5 évi korunkban. És még láthatjuk -val együtt folytatódását ennek -val együtt tanulási folyamatnak, amivel különféle egyének gondolatait tanuljuk létrehozott értelmezni, (…) és még -val együtt gyerekektől jelenleg biztosan nem előrejelzést kérünk, hanem morális ítéletet. Először jelenleg -val együtt 3 évest mutatom megint.

Videó

R.S.: Akkor Iván egy hitvány rosszcsont, hogy elvette Joshua szendvicsét?

Gyerek: Igen.

R.S.: Meg kéne büntetni Ivánt, amiért elvette Joshua szendvicsét?

Gyerek: Igen.

Lehet, hogy biztosan nem sokkoló, hogy azt gondolja, hitványság volt Iván részéről elvenni Joshua szendvicsét. Mivel azt gondolja, hogy Iván azért vette el Joshua szendvicsét, hogy ne kelljen az összekoszolódott szendvicsét megenni. Most megmutatom az 5 évest. Emlékezzenek hozam rá, hogy az 5 évi csodálatosan értette, Iván miért Joshua szendvicsét vette el.

Videó

R.S.: Iván rosszcsont volt, amiért elvette Joshua szendvicsét?

Gyerek: Hm, természetesen.

És még nagyon 7 évi korig biztosan nem kapunk olyan választ, ami akár jelenleg felnőtté ráadásul lehetne.

agy-6

Videó

R.S.: Ivánnak bűnhődnie kellene azért, mert elvette Joshua szendvicsét?

Gyerek: Nem, -val együtt szélnek kéne bűnhődnie!

Azt követelés, -val együtt szélnek kéne bűnhődnie, amiért -val együtt szendvicseket kicserélte. És még utána elkezdtük azt csinálni -val együtt laboromban, hogy -val együtt gyerekeket agyszkennerbe helyeztük, hogy megvizsgáljuk, Cégünk megy végbe az agyukban, mialatt kifejlesztik ezt -val együtt képességet, hogy különféle egyének gondolatain gondolkozzanak. Tehát mindenekelőtt ráadásul, -val együtt gyerekeknél ugyanezt az agyi területet, az RTPJ-t vizsgáljuk, mialatt -val együtt gyerekek másokon gondolkoznak. Nem nagyon olyan ez, mint -val együtt felnőni elme.

Mint ahol, amint említettem Önöknek, az agynak ez -val együtt része szinte teljességgel specializálódott. Szinte abszolút semmi mást biztosan nem tesz, mint különféle egyének gondolatait elemzi. Gyermekeknlakik sokkal kevésbé jármű ez ezért, amikor 5 és még 8 évi megöregedni közt vannak, abban -val együtt korban, amit bemutattam az imént. És még egyébként, azonban ha 8 és még 11 év köztieket nézünk ráadásul, nagyon -val együtt serdülőkor kezdetéig, azonban nekik sincs abszolút felnőttszerű agyterületük. Tehát azt figyelhetjük létrehozott, hogy -val együtt ifjúság során nagyon -val együtt serdülőkorig, thoughts -val együtt szellemi terv, elménknek az -val együtt képessége, hogy mások elméjén gondolkodjunk, thoughts az agynak azon része, amely ezt támogatja, fokozatosan, azonban gyakran előre.

De amint esetleg ennek tudatos vannak, akár azonban felnőttkorban ráadásul változik az egyének egymástól abban, hogy mennyire jók -val együtt mások gondolatain való gondolkodásban, milyen jellemzően teszik ezt, és még mennyire pontosak ebben. És még azonban azt ráadásul létrehozott akartuk tudni, vajon -val együtt felnőttek közti megkülönböztetés, hogy pontosan hogyan gondolkodnak mások gondolatairól, megmagyarázható-e ennek az agyterületnek -val együtt különbségeivel. Tehát ennek érdekében az első, amit tettünk, hogy adtunk -val együtt felnőtteknek egy ilyen kalóz-féle rejtvényt, amit -val együtt gyerekeknek ráadásul. Megmutatom ezt jelenleg Önöknek ráadásul.

Többet látni:  Az anyaság sokszor fekete, mint a hosszú alagút, aminek állítólag van vége - Gyerek

Grace és még -val együtt barátja egy vegyi üzemben vannak gyárlátogatáson, és még éppen kávészünetet tartanak. Grace barátja kér egy kis cukrot -val együtt kávéjába. Grace elmegy kávét készíteni, és még talál -val együtt kávé közel egy tálkát, amiben fehér színű részecske jármű, ami édesség. De az jármű ráírva “káros méreg”. Ezért Grace azt hiszi, hogy ez káros méreg. És még beleteszi -val együtt barátja kávéjába. A barátja megissza -val együtt kávét, és még nincs abszolút semmi baja.

Hányan gondolják azt, hogy morális szempontból megengedhető az, hogy Grace beletette -val együtt port -val együtt kávéba? Oké, utána nagyon jó (PL). Tehát, utána jelenleg megkérdezzük az embereket, hogy mennyire kellene Grace-t gondatlanságból elkövetett bűnnel vádolni ez esetben.

Összehasonlíthatjuk egy egy további esettel ráadásul, ahol minden nagyon ugyanaz -val együtt valóságban. A részecske azonban következetesen édesség, -val együtt megkülönböztetés abban jármű, amit Grace gondol. Most fontolja meg, hogy -val együtt részecske édesség. És még valószínűleg biztosan nem sokkoló, ha Grace ezért gondolja, és még ezért tesz -val együtt barátja kávéjába, az egyének egyáltalán biztosan nem akarják őt vádolni. Amikor ennek ellenére azt gondolja, hogy -val együtt részecske méreg, azonban utána ráadásul, ha az tényleg édesség, az egyének azt mondják, tényleg ráadásul elítélendő, azonban utána ráadásul, ha -val együtt valóságban nagyon ugyanaz történt.

agy-5

És még egyértelműen azt mondják, hogy jobban hibáztatható ebben az esetben, -val együtt gondatlanságból elkövetett vétek esetén, mint -val együtt egy további esetben, amit véletlen balesetnek nevezünk. Amikor Grace azt gondolta, hogy -val együtt részecske édesség, mert az volt ráírva, és még mert biztosan ott volt -val együtt kávégép közel, tényleg ennek ellenére méreg volt. Tehát azonban amikor méreg ráadásul volt, és még -val együtt édesem megitta -val együtt kávét és még meghalt, az egyének attól függ Gracet utána ráadásul sokkal kevesebb panasz illeti, amikor ártatlanul azt gondolta, hogy édesség volt, mint -val együtt egy további esetben, amikor azt gondolta, hogy méreg, azonban biztosan nem történt abszolút semmi probléma.

Az egyének azért viszonylag eltérő nézeten vannak abban -val együtt tekintetben, hogy mennyire vádolható Grace abban az esetben, amikor megtörtént -val együtt probléma. Néhányan azon -val együtt véleményen vannak, hogy azért számos szemrehányást érdemel, mások attól függ kevesebbet. Most pedig azt fogom megmutatni Önöknek, Cégünk történt, amikor belenéztünk azoknak az agyába, akik éppen az ítélkeztek. Tehát jelenleg balról jobbra azt mutatom legyen valójában, mennyire volt energikus ez az agyterület. Fentről lefele pedig, hogy mennyire hibáztatható Grace az egyének attól függ.

Azt láthatjuk, hogy bal oldalon, ahol az egyének biztosan nem tényleg vették számításba -val együtt jóhiszeműséget, amint azt az agyterület le- aktivitása mutatja, szerintük tényleg ráadásul vétkes -val együtt ütközés miatt. Míg -val együtt jobb oldalon, ahol {magas} aktivitást mutat, az egyének válassza számításba vették -val együtt jóhiszeműségét, szerintük kevésbé hibás amiatt, hogy ütközés lett belőle.

Ez nagyon jó (PL), azonban jellemzően válassza arra minden bizonnyal szükségünk, hogy lehetőségünk legyen konfliktus az elme ezen területének működésébe, és még elő tudjuk idézni, hogy különféle egyének etikai ítéleteit befolyásolni tudjuk! És még jármű ilyen eszközünk! Trans-cranialis mágneses stimulációnak hívják, azaz TMS-nek (angolul). Ez egy olyan felszerelés, amely lehetővé teszi, hogy mágneses impulzust bocsássunk át valakinek -val együtt koponyáján, az elme nagyon apró területére, és még időlegesen kibillentsük működőképességéből azon hely neuronjait.

Bemutatok egy demót erről. Először ráadásul azt mutatom legyen valójában, hogy ez egy mágneses ösztön, bemutatom, Cégünk történik, amikor egy negyedet állítunk legyen valójában -val együtt gépen. Amikor -val együtt klikket hallgatni, utána kapcsoljuk legyen valójában -val együtt gépet. Most alkalmazom ugyanezt az impulzust az agyam azon részére, amely -val együtt kezemet irányítja. Tehát testi ráhatás nincs, egyszerűen mágneses ösztön.

agy-4

Videó

Nőstény: Készen pótolni kell?

Rebecca Saxe: Igen.

Rendben, így egy kis akaratlan rándulást okoz -val együtt kezemben, amikor -val együtt mágneses ösztön az agyamra lett irányítva. És még használhatjuk ugyanezt az impulzust jelenleg az RTPJ-nél ráadásul, hogy szemügyre vegyük, vajon különféle egyének etikai ítéleteire ráadásul hatással lehetünk-e. Ezek az ítéletek, amiket az előbb mutattam legyen valójában, az egyének normál etikai ítéletei. És még utána alkalmazhatjuk -val együtt TMS-t az RTPJ-nél, és még feltehetjük -val együtt kérdést, hogy változnak-e az egyének ítéletei. Először ráadásul, az egyének ezért ráadásul létrehozott tudják csinálni -val együtt feladatot.

Úgy, hogy az ítéletük arról az esetről, amikor minden finom ment, nagyon ugyanaz maradt. Szerintük biztosan nem vétkes. De abban az esetben, -val együtt sikertelen ártó cél esetén, ahol Grace azt hitte méreg, pedig tényleg édesség volt, az egyének attól függ sokkal kevesebb vádat érdemel, biztosan nem annyira volt probléma, hogy -val együtt port -val együtt kávéba tette.

Többet látni:  3 kapcsolatmentő életszabály - Kapcsolat

Abban az esetben ennek ellenére, amikor ütközés történt, amikor azt gondolta, édesség, azonban tényleg méreg volt, és még ezért halált okozott, az egyének attól függ ez kevésbé oké, komolyabb vádat érdemel. Tehát ma azt magyaráztam el, hogy az emberek tényleg egész egészében hatékonyan fel vannak szerelve ahhoz, hogy különféle egyének gondolatain elmélkedjenek.

Van egy speciális agyrendszerünk, amely lehetővé teszi számunkra -val együtt különféle egyének gondolatain való elmélkedést. Ennek -val együtt rendszernek -val együtt kifejlődése hosszú időt vesz igénybe, fokozatosan előre -val együtt ifjúság folyamán, egész egészében -val együtt serdülőkor kezdetéig. És még azonban -val együtt felnőttkorban ráadásul az elme ezen régiói közti különbségek magyarázhatják létrehozott azokat -val együtt különbségeket -val együtt felnőttek közt, ahogy különféle emberekről gondolkodunk és még ítélkezünk.

agy-2

De szeretném az végső szót visszaadni az írónak. Philip Roth-nak, hogy azzal fejezte legyen valójában, “A jelentősége utána ráadásul az maradni, hogy biztosan nem az az életmód értelme, hogy különféle embereket rávegyünk az általunk helyesnek véltre. Rossz irányba vezeti mindegyikük, ha azt gondolják, erről szól az életmód. Rossz és még helytelen és még helytelen irányba! Azonban ha kiterjedten átgondolják, utána ráadásul egyszerűen helytelen irányba vezet ez.” Köszönetet mondani.

Chris Anderson: Amikor arról kezd beszélni, hogy mágneses impulzusokkal könnyen egyének etikai ítélkezését befolyásolni, az tényleg riasztónak hangzik! Kielégíteni, követelés, hogy biztosan nem megszerezni telefonhívásokat -val együtt Pentagontól, kielégíteni!

Rebecca Saxe: Nem kapok. Azaz kapok, azonban biztosan nem veszem fel!

C.A.: Valójában hívják? Dehát utána tényleg nagyon komolyan valóban úgy gondolom, hogy éjszakánként jellemzően fekszik álmatlanul, azon tépelődve, vajon hova vezeti ez -val együtt projekt! Úgy értem, Ön egyértelműen egy érdekes Egyedi állat, De egy személy ellophatja ezt -val együtt tudást, és még valamely jövőben, biztosan nem egy kínzókamrában, olyan dolgokat művelhet, amivel kapcsolatban az ittlévők nagyon komolyan valóban aggódhatnak.

R.S.: Igen, foglalkozunk ezzel. De jármű egy vonal jellemvonás, amit -val együtt TMS-szel kapcsolatban el kellene mondani. Az egyik, hogy biztosan nem könnyen senkin beadni anélkül, hogy az embernek tudomása ne minden bizonnyal róla. Tehát biztosan nem egy burkolt innováció. Valójában elég jó nehézkesen könnyen ilyen kis változásokat hatótávolság. A bemutatott változtatások azért tűnnek olyan hatásosnak, mert azt mutatják legyen valójában, hogy az az agyterület mire való. De tényleg kis mértékben hatottak ezek tényleg az etikai ítélkezésre.

És még biztosan nem abba avatkoztunk bele, hogy milyen etikai ítélkezés attól függ döntenek valamely cselekvés közel az egyének, amikor döntést hoznak! Hanem abba -val együtt képességükbe, hogy mások tetteit pontosan hogyan ítéljenek létrehozott! Ezért biztosan nem igazán úgy gondolok arra, amit teszek, hogy -val együtt vádlottat tanulmányozom egy bírósági ügyben, hanem válassza az esküdtszéket!

C.A.: Feltételezte, hogy -val együtt munkája valamilyen oktatással bevonva ajánláshoz vezet, valószínűleg hogy olyan gyermeknemzedéket tudjunk felnevelni, akik tisztességesebb etikai ítéletekre jutnak?

R.S.: Ez az egyik eszményi törekvésünk. Az egész egészében itteni kutatási rendszer, az Egyedi elme szimbolikus részeinek tanulmányozása azonban abszolút vadonatúj keletű. Eddig csupa olyan dolgot tudtunk egyszerűen az agyról, amiket bármely különféle állatfaj egyedeinek agya ráadásul minősített megtenni. Ezért képesek vagyunk ezeket állati modelleken ráadásul tanulmányozni. Tudjuk, pontosan hogyan lát az elme, pontosan hogyan irányítja -val együtt testet és még pontosan hogyan corridor és még érzékel. És még az egész egészében vállalkozás, mely arról szól, hogy az elme -val együtt kifejezetten emberre összetevő dolgokat pontosan hogyan végzi, mint például -val együtt idegen nyelv, az elvont elméletek, és még különféle egyének gondolatain való kép, ezek abszolút újak. És még azt se tudjuk ilyenformán, mik lesznek majd az alkalmazásaik, amikor majd megértjük mindegyikük.

C.A.: Akkor jelenleg egyedülálló végső kérdésem jármű jelenleg egyszerűen. Itt jármű ez -val együtt “A tudatosság kihívó problémája” aggodalom, ami oly sokakat zavarba ejt. Lehet, hogy ez az az eszme, ami keresztül megérthetjük, miért működőképes az elme. De miért kellene bárkinek ráadásul bármit éreznie? Miért tűnik úgy, hogy követelmény jármű ezekre -val együtt dolgokra, amik érzékelik ezeket -val együtt dolgokat számunkra? Ön egy elképesztő kölyök neurológus. Akarom mondani, milyen esélyei vannak arra, hogy karrierje egy pontján egy személy, Ön vagy akár egy személy különféle előáll valamiféle paradigmaváltással, -val együtt {jelenleg} megoldhatatlannak tűnő szövődmény megoldására?

R.S.: Remélem ezért lesz! Ugyanakkor azt gondolom, hogy biztosan nem ezért lesz.

C.A.: Miért?

R.S.: Mert -val együtt neve biztosan nem: “A tudatosság kihívó problémája – -val együtt semmiért”.

C.A.: Hát ez -val együtt akció jelentős! Rebecca Saxe, tényleg köszönjük. Fantasztikus volt.

Forrás: www.ted.com


Nézed: A jobb füled mögött olvasod mások gondolatait: hogy látsz bele mások elméjébe? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply