A legérzékibb szexpózok, amik erősítik a kapcsolatot – Fokozzák az intimitást és a kötődést – Kapcsolat

Az intimitás a kapcsolatok egyik alapja, enélkül finoman elhalványul a szeretet, megromlik a viszony. És klub biztosan nem éppen a szexet takarja, az együttlétekkel gyorsan és megfelelően erősíthető vagy akár feléleszthető.

A szeretkezés során az pszichológiai és a testi intimitás egyaránt fokozható. Az érintések és a gyönyör hatására továbbá kiterjedt oxitocin- és endorfinadag szabadul fel, ami a kötődést és a bizalmat ráadásul azonban mint fejleszti. Néhány jelen pedig a többinél ráadásul sokkal hatékonyabb e tekintetben: a következők a szexuálpszichológusok attól függ elképesztően megerősítik a kapcsolatot.

Az intimitásfokozó ülő lótusz

Az ülő lótusz jelen során a felek egész egészében teste határozottan biztonságosan egymáshoz tapad, és segít abszolút egymásra hangolódniuk, miközben a szemkontaktust, a csókolózást és a kommunikációt ráadásul lehetővé teszi. A megvalósítása se bonyolulttá tették, talán egyszerűen a neve miatt tűnhet sajátja. Annyi a lényege, hogy a fickó törökülésben pihenés, majd a lány az ölébe helyezkedik úgy, hogy a lábait a párja dereka köré kulcsolja, a karjaival pedig átöleli a hátát vagy akár a nyakát. A pozitúra szélsőséges élményt ellátás a mély behatolásnak köszönhetően ráadásul.

par agyban2

A szerelmes kanálpóz

A kiskifli-nagykifli alvópóz ráadásul erősíti az intimitást, azonban a szeretkezés ugyanebben a helyzetben azonban mint. Szintén biztosan egyértelmű felfedez, és a leghatékonyabban, hogy biztosan nem számos mozgást, erőfeszítést igényel, ezáltal a legfárasztóbb napok végén ráadásul kiváló szavazás könnyen. Annyit takar, hogy a fickó a lány mögé fekszik, majd ezáltal hatol belé hátulról, miközben kezeivel átöleli. Debra Laino szexterapeuta hangsúlyozza, a pozitúra rengeteg oxitocint szabadít fel, ami erősíti a kötődést.

Vizes gyönyörök

Eric Marlowe Garrison szexológus attól függ a zuhanyzó kiváló helyszíne könnyen egy informális szeretkezésnek – persze, egyszerűen ezen a ponton, ha óvatosak a felek, és vigyáznak, nehogy összeomlás legyen a vége. Úgy véli, a langyos víz, a élvezetes csobogás és a meghitt érzés azonban mint fokozzák az élményt, valamint lehetőséget adnak arra, hogy a szerelmesek abszolút ellazuljanak, és csakis egymásra koncentrálhassanak.

Többet látni:  Neked ki a lelki társad? Megható válaszokat adtak az emberek egy videóban - Kapcsolat

A rövid cikk az ajánló után kitartani

Ehhez a lány dőljön a zuhanyzó falához, a fickó pedig álljon elé, és vegye az ölébe úgy, hogy párja a lábait a dereka köré kulcsolja. De ha nincs múlt jelentős magasságkülönbség, az ráadásul nagyszerű kiváló szolgáltatás könnyen, ha a lány továbbra is állapot, és egyszerűen egyik lábát húzza fel a partnere derekához.

Ölelkezve, szemtől-szembe

Az erőteljes, szerelmes gyönyör és a kötődés fokozásához az ráadásul nagyszerű kiváló szavazás, ha a felek határozottan biztonságosan egymással ellentétes fekszenek az ágyra, átölelik a másikat, a lány pedig a fickó derekára emeli a lábát. Tehát nagyjából a misszionáriust valósítják meghatározott, egyszerűen épp oldalt fekve. Dr. Kat Van Kirk hangsúlyozta, hogy a szeretkezés során ezáltal az egész egészében fizikai test érintkezik, a fickó és a lány pedig akár végig tarthatják a szemkontaktust, azonban mint fokozva ezzel az intimitást.

A hatékonyan bevált misszionárius

A szabvány, ám mégsem elhanyagolandó misszionárius ráadásul az egyik leghatékonyabban, kötődést erősítő szexpóz. Sara Nasserzadeh pszichoszexuális tanácsadó elmondta, a felek gyorsan egymásra hangolódhatnak ugyanakkor, és lehetővé teszi az ölelkezést és a csókolózást ráadásul amellett, hogy a házaspár abszolút érezheti a egy további testének összes rezdülését, miközben egymás fülébe ráadásul suttoghatnak. 

A legérzékenyebb pontok a fickó testén

Az elismert erogén zónákon kívül ráadásul jármű különféle olyan hely a fickó testén, amelyet ha megérintesz vagy akár simogatsz, szinte gyorsan feltüzeled vele. A legközelebb pontok cirógatásával kizárólagos élményben részesítheted a párodat.

Fotók: Getty Images Hungary.


Nézed: A legérzékibb szexpózok, amik erősítik a kapcsolatot – Fokozzák az intimitást és a kötődést – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply