A leggyakoribb Facebook-hibák az első randi után – Kapcsolat

Az első randi folyamatosan taktikai jelentőségű, még általában azonban izgalmasabb, ami később történik. Vajon fel gyöngyfehér hívni -val együtt ember? Mikor lesz folytasd? A bizonytalanságnál pedig pár rosszabb jármű, ezért -val együtt végtelennek tűnő várakozás során sokan felmennek -val együtt Facebookra, és még lecsekkolják szívük választottját.

Ilyenkor biztosan nem olyan bonyolult hibákat véteni, melyek végül is visszaüthetnek. Íme, néhány jellemvonás, amit válassza ne tegyél ezen a ponton se, ha elsőre nagyszerű kiváló ötletnek tűnik.

Leszel -val együtt barátom?

Az első randi után azonban ne jelöld ismerősnek -val együtt férfit. Jobb, ha ezt -val együtt lépést egyébként ráadásul meghagyod neki. Bármennyire ráadásul úgy érzed, egy hullámhosszon voltatok, ne felejdd, hogy ez egyedülálló randi volt. Akkor ráadásul, ha csodálatosan sikerült, és még előkészített vagy akár róla győződve, hogy ez egy fantasztikus hívás kezdve, sokkal jobb, ha azonban biztosan nem éled jobbra abszolút a saját éned.

Ezért megkímélheted a saját éned attól, hogy ha biztosan nem jelöl hozam gyorsan, azon törd -val együtt fejed, miért, vagy akár ha egyértelműen biztosan nem találkoztok többször, ezen a ponton ráadásul folyamatosan ott bizony legyen az orrod a múltban, hogy csapatunk minden dolog csinál, míg egyikőtök rá biztosan nem szánja magát -val együtt törlésre. Ráér végül is ráadásul -val együtt digitális baráti kapcsolat.

Nyomozás

A Facebook kimondottan ideális arra, hogy féltékennyé tegyen, vagy akár kedvet csináljon egy kis nyomozáshoz. Nem ördögtől való, ha rákattintasz -val együtt egy további profiljára, és még kicsit körülnézel ott bizony.

De csupán ezen a ponton tedd, ha minősített vagy akár megállni, hogy túlzásokba ess -val együtt nyomozás terén. Talán érdekelt vagy akár arra, vannak-e különféle jelöltjei ráadásul, vagy akár csapatunk minden dolog könnyen tudni az előéletéről. Ám kényelmesen előfordulhat, hogy ebben -val együtt helyzetben minden egyes picture, komment és még lájk nagyon különféle színben tűnik fel, és még gyanússá válik.

Többet látni:  Hol kéne már tartanod a karrieredben? Mások szerint nem lett belőled senki? És?! - Kapcsolat

Sok kellemetlen feltétel ráadásul adódhat ebből – például megtalálod -val együtt fotókat, amik azon az estén készültek, amikor veled biztosan nem volt ideje betartani, vagy akár azon gondolkodsz, ki könnyen az -val együtt hölgy, hogy folyamatosan kommentel és még lájkol. Gyorsan megkímélheted a saját éned ezektől -val együtt felesleges köröktől.

Vajon mit érez?

Olykor nagyszerű kiváló minden bizonnyal olvasni -val együtt egy további gondolataiban. Vajon mennyire kedvel? Szakértőnk elmondja, csapatunk az, amiből kiindulhatsz.

Ez tetszik

A lájkokkal se árt takarékoskodni. Elégbolt furcsán veheti ki magát, ha végiglapozod az albumait, és még néhány éve készült, ám tagadhatatlanul forró fotókat lájkolsz. Ha minden megfelelően megy, ezen a ponton élőben ráadásul megdicsérheted, ha megfelelően néz ki, vagy akár -val együtt kedvedért kicsípte magát. Várd előkészített, hogy egy kicsit dolgoznia kelljen az elismerésedért, és még ne legyen az kísérteties érzése, hogy egyéni megszállottan csüng -val együtt fotóin.

Online flört

Ha az első randi után biztosan nem jelentkezik gyorsan -val együtt egy további, biztosan nem nagyszerű kiváló koncepció, ha kétértelmű megszólalásokkal, avagy szexinek vélt megnyilvánulásokkal igyekszel felkelteni -val együtt figyelmét az éterből. Ez leginkább erőlködésnek tűnhet, és még általában egyáltalán biztosan nem olyan imponáló, mint amilyennek szánják. Ezért az -val együtt leghatékonyabban, ha pusztán ellenállsz -val együtt Facebook nyújtotta kísértéseknek, és még válassza -val együtt testi világra koncentrálsz.


Nézed: A leggyakoribb Facebook-hibák az első randi után – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply