A leggyakoribb szexuális álmok jelentése – Ezotéria

Tetőtől talpig átjár -val együtt csiklandóan élvezetes hő érzése, amikor felriadsz, és még esetleg szégyenkezve működtet át az agyadon: biztosan nem könnyen igaz, hogy ezt te álmodtad. Azon kívül, hogy belepirulsz, vagy akár éppen élvezettel tölt el -val együtt jellemvonás, valóban érdemes foglakoznod -val együtt szexuális álmok jelentésével. Tudatalattid ugyanis több bármi üzenhet segítségükkel.

Egy kis mazochizmus

Főként -val együtt kamaszkorra funkció, hogy az erotikus álmok mazochista színezetet kapnak. Ez -val együtt forgatókönyv felmenti az álmodót -val együtt szexuális élmények felelőssége alól, ezáltal elkerülhető az általuk ébresztett sajnálom.

Ez -val együtt tizenévesek esetében normálisnak tekinthető, -val együtt későbbiek során ennek ellenére szexuális frusztrációra, kimondottan arra utalhat, hogy esetedben -val együtt szexualitáshoz némi sajnálom párosul.

Szex -val együtt főnökkel

A főnöki tekintély megtestesítője. Ha egyébként biztosan nem vonzódsz felettesedhez, ám álmodban összegabalyodtok, valóban érdemes megvizsgálnod -val együtt hatalommal és még fennhatósággal aggasztó érzelmeidet. Hiányzik belőled, vagy akár éppen túlságosan több benned az alázat? Ezekre -val együtt kérdésekre válaszolva részletesebb juthatsz ahhoz, esetedben rendesen mit ráadásul módszer az ágyjelenet -val együtt főnököddel.

Csalfa álmok – félrelépés

A megcsalásról szóló álmok értelmezésének első lépéseként előkészített kellene nevezni, melyik megijedt volt csalfa. Amennyiben álmodban biztosan nem -val együtt pároddal szexelsz, képzeleted talán azért teremtett egy célbéli szeretőt, hogy kiderítsd, jelenlegi kapcsolatod mely aspektusaival biztosan nem vagy akár izgatott.

Ha ennek ellenére álmodban te vagy akár az, akit kedvesed megcsal, esetleg -val együtt lelked mélyén megbúvó bizonytalanságról szól az célgrafikus. Próbálj visszaemlékezni, hogy nézett ki az -val együtt nőstény, akivel kedvesed félrelépett. Az ő tulajdonságaiban gyakran nagyon saját, elégedetlenséggel szemlélt vonásaid tükröződnek.

Cikkünk Carol L. Cummings Szexuális álmok című könyve módon készült.

Többet látni:  A 10 leghatásosabb zsírégető tea, ha makacs túlsúllyal küzdesz - Fogyókúra

Ajánljuk neked ezt -val együtt könyvet, ha szeretnél becsusszanni -val együtt tudatalatti selyemlepedői közé. A összeg pontosan és még játékosan fogalmazza előkészített -val együtt szexuális jellegű álmok jelentését. A könyvben lebilincselő, erotikusan túlfűtött célképeken segítségével mesélnek olyan egyének, akiknek sorsa az célfejtés hatására megváltozott. A összeg segítségével neked ráadásul lehetőséged nyílik arra, hogy értelmezd álmaidat, és még jobban megismerd önmagad.

Kiadja -val együtt Hajja és még Fiai.
Ára 1995 forint.
A könyvet itt felsorolva rendelheted előkészített.


Nézed: A leggyakoribb szexuális álmok jelentése – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply