A legtöbb ember csinálja, pedig a kutya egyáltalán nem szereti: 5 gyakori szokás, amitől stresszes, ideges – Kapcsolat

Minden kutyus természete, személyisége eltérő, ezért érthető, hogy különféle valamint különféle dolgokat szeretnek, vagy akár különféle valamint különféle apróságoktól félnek, válnak idegessé. Ám vannak olyan szokások, melyek a legtöbbjüket zavarják, pedig a gazdik ezt nem hasonlóképpen sejtik. 

Többek az egyik a nem szükséges helyen történő simogatás vagy akár akár egy kihasználni hasonlóképpen stresszelheti a négylábúakat, emiatt a következőket valóban érdemes kerülni: ha ezekre odafigyelsz, nyugodtabbá valamint kiegyensúlyozottabbá válhat a kedvenced élete.

Zavarja a kutyát, ha a fejét simogatják

Kocsma néhányan közülük egyértelműen szeretik, ha a fejüket simogatják, a Jelentősebb részük kellemetlennek tartja, ha az orrukon vagy akár a homlokukon húzza végig egyéni a kezét. Úgy érzik ilyenkor, hogy az illető túlságosan hasonlóképpen dominálni próbál, valamint megzavarja a egyén, valamint a látóterüket. Ettől idegessé, nyugtalanná válnak, valamint klub engedik a gazdinak, hiszen tudják, hogy ő a munkáltató, tényleg egyáltalán nem kedvelik ezt. Javasolt mint hátrébb, a nyakuknál, a hátuknál, kimondottan a hasuknál simogatni mindegyikük, valamint rendszeresen figyelni a reakciójukat: ha befeszülnek, vagy akár látni könnyen a fülükön, a szemükön, hogy idegesek, ezen a ponton létrehozott kellene próbálni egy még egy területen a vakargatást, ahol egyértelműen élvezi majd.

Az öleléstől hasonlóképpen idegessé válhatnak

Egyértelműen tényleg nagyszerű kiváló érzelem hozzábújni a kedvencekhez, valamint megfelelően megölelgetni mindegyikük, még számukra ez mint stresszforrás, mint a jótékonysági szervezet kifejeződése. Egy vizsgálat rámutatott ugyanis, hogy a kutyák stresszhormonszintje jócskán megemelkedik, ha határozottan biztonságosan átkarolják mindegyikük, valamint nyugtalanná válnak, szorongani kezdenek ennek hatására. Persze, vannak olyan kivételnek számító négylábúak, akiket ez nem megzavarja, még a szakértők arra figyelmeztettek, hogy óvatosan kellene bánni velük: ha elfordítják a fejüket, hátrahúzzák a fülüket, nyalogatják a szájukat, vagy akár a mancsukkal próbálják eltolni maguktól az embereket, ezen a ponton sokkal jobb leszokni az ölelésről. 

Amikor idegenek simogatják

Valószínűleg minden gazdi rutinszerűen szembesül azzal a szituációval, hogy sétáltatás másrészt ismeretlenek kérdezik létrehozott tőle, hogy megsimogathatják-e a cuki kutyust. A jobbra megfelelő akció azt mondta, hogy ilyenkor a nem akarat, legalábbis a négylábú szempontjából határozottan. Kocsma vannak olyan társaság- valamint emberkedvelő állatok, akik minden érintésnek örülnek, a kedvencek nagyszerű kiváló része nem szereti, ha idegenek érnek hozzájuk. És még persze a hangulatuktól hasonlóképpen függhet az, hogy szakértőink a véleményük a helyzetről. A legtöbben közülük ezt zavarónak tartják, valamint egyáltalán nem bírják, ezért a jól, ha egyszerűen a gazdi valamint a családtagok kényeztetik ezért mindegyikük.

Többet látni:  Így lesz jó helyesíró a gyerek: 3 technika, amivel segítheted - Gyerek

A post az ajánló után eljárás

Sietősapa {séta} gyors pórázon

A kutyák számára a {séta} nemcsak arról szól, hogy elvégezhessék a dolgukat, hanem arról hasonlóképpen, hogy feltérképezhessék a területüket, megtudják, milyen állatok jártak arra, valamint megismerhessék a szagukat. Ezért hasonlóképpen olyan aggasztó számukra az, ha a gazdik nem engedik mindegyikük egy picit se szimatolni. Borzasztóan idegessé válnak, ha állandóan visszahúzzák mindegyikük a pórázzal, valamint emiatt fenyegetve hasonlóképpen érezhetik magukat. Ajánlott nekik egy pici szabadságot adni, hozam mindegyikük körbeszaglászni, valamint úgy alakítani az időbeosztást, hogy naponta legalább valamikor ne egyszerűen öt-tíz percet, hanem egy kicsit hosszabb időt hasonlóképpen kint tölthessenek.

Kiborítja mindegyikük a kiabálás

Ha rosszat csinál a kutya, számos gazdinak a kiabálás az első reakciója, valamint nemcsak azért, mert mérgesek lesznek, hanem azért hasonlóképpen, mert ettől ledöbben a négylábú, valamint abbahagyja, amit addig művelt. Az érzékenyebb állatokat azt mondta, hogy borzasztóan megviseli a azonos szokások. Mivel a szavakat nem értik, egyszerűen az érzelmeket látják valamint veszik át, félni kezdenek, bepánikolnak, valamint abszolút bestresszelnek a harsány kiabálástól. Továbbá a legtöbbször hosszú távon nem hasonlóképpen hatásos ez a eljárás, nem szoktatja le mindegyikük a tiltott tevékenységekről, éppen idegessé, dühössé vagy akár éppen szomorúvá teszi mindegyikük. A szakértők attól függ valóban érdemes mint egyszerűen határozottan egyértelműen, kétségtelenül rájuk szólni, valamint utasító kifejezésekkel, testbeszéddel jelezni, hogy rosszat tettek: néhány határozott kézmozdulat, mutatás hasonlóképpen beválhat. Emellett pedig a előnyös megerősítést kellene mint beadni ezen a ponton, ha rendesen viselkedtek.

Ezáltal mutatja a kutyád, ha tényleg szeret

A kutyák kommunikációjának egy része szinte mindenkinek egyértelmű, ám vannak olyan cuki szokások, melyek nem éppen aranyosak vagy akár megmosolyogtatóak, még döntő fontosságú üzenettel hasonlóképpen bírnak. Ha általában csinálja a kutyusod a következőket, ezen a ponton lehetsz benne, hogy abszolút megbízik benned, valamint odáig teherautó érted.

Többet látni:  100 kilósan szexi fehérneműben pózol a magyar plus size modell: Sirokai Diána fotóját szétlájkolták - Fogyókúra


Nézed: A legtöbb ember csinálja, pedig a kutya egyáltalán nem szereti: 5 gyakori szokás, amitől stresszes, ideges – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: (*5*)

Leave a Reply