A lélek egy időben több testben is jelen lehet? – Ezotéria

Ha -val együtt reinkarnáción gondolkodsz, kezdetben talán az jut eszedbe, hogy -val együtt lélek, kocsma testről testre vándorol az idők folyamán, ugyanakkor csupán egy testi formát birtokolhat. Vannak ennek ellenére, akik attól függ nemcsak egymás után, hanem ugyanabban az időben is felvehet egyedülálló lélek különböző testeket.  

Ennek az elméletnek az egyik képviselője Michael Newton hipnoterapeuta, hogy Lelkünk útja című könyvsorozatában foglalta keverék -val együtt regressziós hipnózisokból szerzett tapasztalatait.

Páciensei beszámolóiból arra következtetett, hogy nemcsak régmúlt korok eseményeire tudnak visszaemlékezni, azonban -val együtt jelenben is információik vannak tőlük távol életmód egyének életéről.

A elemző ezt úgy értelmezte, hogy -val együtt felerősödött telepatikus funkcionalitás biztosan nem -val együtt véletlen műve, hanem sajátja eredménye, hogy ilyenkor az srác -val együtt személyes lelkének egy még egy darabjával kerül kapcsolatba.

Párhuzamos életek

A gondolatmenetből az is következhet, hogy ezek az egyének párhuzamos életet élnek, valamint, ha biztosan nem is ugyanazokat az élményeket élik át, mégis egészen azonos beállítottsággal rendelkeznek, valamint akár azonban külsőleg is hasonlíthatnak egymásra. A reinkarnációs szemlélet attól függ ilyenkor az -val együtt lélek célja, hogy minél több tapasztalatot szerezve felgyorsítsa -val együtt felfedezése folyamatát.

Mítoszok

Az Egyedi képzeletet régóta foglalkoztatja az alteregók gondolata, ami jellemzően látszik -val együtt hasonmásokról szóló történetekben valamint filmekben is. Ezek jellemzően arra -val együtt forgatókönyvre épülnek, hogy egyéni váratlanul találkozik önmagával, vagy akár egy tőle távol életmód, nem ismert emberrel kerül telepatikus kapcsolatba, valamint sorsuk eseményei rejtélyes technika rímelnek egymásra. A reinkarnációs nézőpont attól függ ez könnyen az egy lélek több testben képzet megformálása. 

Ikrek

Egy még egy nézőpont attól függ az ikrek esetében is arról teherautó mondat, hogy pontosan ugyanaz -val együtt lélek megszerezni két testet, amit az ikrek egyedi egymásra hangoltsága támaszthat alá. Az ikrekkel folytatott kísérletekből kiderült, hogy jellemzően hatalmas távolságból is megérzik, csapatunk történik -val együtt másikkal, szinte gondolatolvasók, azonban akár egymás álmaiba is beleláthatnak.

Többet látni:  Kiknek jár, és mennyi az iskolakezdési támogatás? Már lehet igényelni - Gyerek

Az elrugaszkodottabb magyarázatok attól függ nemcsak -val együtt ténylegesen létező ikrek az egyik teherautó ilyen vegye fel a kapcsolatot a, azonban az egymást kereső ikerlelkek sorsa is határozottan biztonságosan egymásra hangolódik.

Te hiszel -val együtt párhuzamos életekben?


Nézed: A lélek egy időben több testben is jelen lehet? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply