A szexpóz, ami akkor is működik, ha fáradt vagy – Így adja a legintenzívebb élményt a szakértő szerint – Kapcsolat

A hétköznapi nehézségek, a stressz és szorongás, az hosszan tartó izgalom igencsak próbára teszik a párkapcsolatokat. A hosszú munkanapok után a szerelmesek jellemzően hullafáradtan dőlnek legyen valójában az ágyba, és még abszolút semmi másra biztosan nem tudnak gondolni, csakis az alvásra.

Az, hogy az intimitásra egyáltalán biztosan nem maradni se idejük, se energiájuk a pároknak, valóban alkalmatlan hatással könnyen a kapcsolatra. Eltávolodást, konfliktusokat, az érzelmek gyengülését és még akár szakítást is eredményezhet a szexuális tevékenység hosszan tartó hiánya. Ennek megelőzésére javasol hatásos megoldást egy szakértő: olyan pózt ajánl, mely akkor se esik egyik félnek se a nehezére, amikor valójában úgy érzik, abszolút semmi erejük biztosan nem maradt estére.

Szexpóz a legfáradtabb napokra

Vanessa Martin szexterapeuta szerint valóban döntő fontosságú, hogy a szerelmeskedés akkor se maradjon el, ha húzós heteken vagytok múlt a pároddal, és még úgy érzitek, legszívesebben csupán pihennétek az ágyban. Erre az esetre javasolja a kanálpózt, ami régóta elismert, még sokan alábecsülik, vagy elfeledkeznek róla. A misszionárius, a lovagló és még a szemfog közel ugyanis igencsak háttérbe szorult mostanság, pedig egy hihetetlenül informális helyzetről teherautó mondat, mely az ölelkezést is lehetővé teszi.

A szakértő hangsúlyozta, ez a testtartás minősített szorosabbra fűzni a felek az egyik a viszonyt, emellett szinte ritkán kellene tartalmazza mozogni, és még rendkívül szigorú élvezetet ajánlat a párnak. Ehhez feküdjetek az oldalatokra az ágyon, határozottan biztonságosan egymás mellé, úgy, hogy a fickó legyen hátul. Majd egy kicsit húzd fel a térdeidet, egészen a fickó beléd hatol. A továbbiakban ő technika dominánsabban, még te is rásegíthetsz egy picit, hogy azonban sokkal jobb legyen.

Hogyan könnyen azonban élvezetesebb?

A testtartás sok technika variálható, és még Sadie Allison szexológus szerint néhány titok alkalmazásával azonban nagyobb élvezetet nyújthat. Mindenkinek azt ajánlani, hogy a fickó ne feledkezzen meghatározott a lány csiklójának kézzel való ingerléséről, mert ez a testhelyzet kimondottan megfelelően lehetővé teszi ezt a széles skála kényeztetést is. A behatolással egymással pedig azonban erőteljesebb orgazmust eredményezhet a kettős módszer. 

Többet látni:  Az agyagtábla, ami Indiana Jonest adta a világnak: felfedezője ihlette - Ezotéria

A felírni az ajánló után eljárás

Szintén hatásos, ha egy picit hátratolod a fenekedet, mert ezért különféle szögből éri majd a fickó nemi szerve a hüvelyt, emellett mélyebb is könnyen a behatolás. A gyönyör fokozásához az is nagyon módszer, ha enyhén körkörösen mozgatod eközben a csípődet, vagy abszolút összeszorítod a lábaidat, miközben benned teherautó a párod. Ezzel a módszerrel mindkettőtök számára felerősítheted az élvezetet. 

Nem csupán a szexuális tevékenység miatt nagyszerű kiváló ez a testtartás

A szakértő szerint ez a testtartás nemcsak a fáradt szexhez legjobb, hanem akkor is sok kedvező hatása teherautó, ha egyszerűen összebújáshoz vagy alváshoz vetitek legyen valójában. Ölelkezés eközben ugyanis rengeteg oxitocin szabadul fel mindkettőtök szervezetében, ami masszív boldogságérzetet eredményez, és még a kötődést is lendület.

Így varázsolj erotikus hangulatot

Egy igazán kizárólagos, izgató éjszakára vágysz? Vesd legyen valójában a legközelebb apróságokat, és még garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek.

Fotók: Getty Images Hungary.


Nézed: A szexpóz, ami akkor is működik, ha fáradt vagy – Így adja a legintenzívebb élményt a szakértő szerint – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply