A testbeszéd elmondja, ha a partner nem gondolja komolyan a kapcsolatot – Árulkodó jelek, melyekre érdemes odafigyelni – Kapcsolat

A mimika, a gesztusok és még a mozdulatok akaratlanul és még tudattalanul hasonlóképpen árulkodnak az férfi érzéseiről, gondolatairól. Rengetegszer olyan erősen rejtőző dolgokat mondhatnak el, amelyről az illető egyébként nem akarna beszélni. Ezért hasonlóképpen létfontosságú nem éppen a reprezentatív eseményeken, mondjuk az állásinterjún, hanem a kezdődő párkapcsolatban hasonlóképpen odafigyelni a partner testbeszédére.

A nonverbális jelek valójában az első néhány randevú vagy akár az első házaspár teljes hét folyamán leleplezhetik a még egy érzelmeit, kimondottan szándékait a jövőt illetően. Ha a következőket tapasztalod, érdemes átgondolni a viszonyt, a szakember attól függ ugyanis ezek a mozzanatok arra utalnak, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatot, és még nem tervez hosszú távra.

A testbeszéd jelzi, ha nem komolyak a szándékai

Ronald E. Riggio pszichoterapeuta elárulta, hogy a gesztusok szinte rendszeresen fejlesztés jelzik a problémákat, emiatt hasonlóképpen létfontosságú figyelni rájuk. Talán a legismertebb ezek közül a szemkontaktus hiánya. Ha egy személy rejteget valamit, hazudik, vagy akár olyan emberrel beszél, hogy iránt nem érdeklődik igazán, ezen a ponton kerüli a még egy tekintetét. Azonban azonban emellett hasonlóképpen jármű néhány apróság, ami komolytalan szándékra figyelmeztethet.

par beszelget otthon

Fotó: simonkr / Getty Images Hungary

Ezek közé köteles fizetni az érintések számának ritkulása. A szakember attól függ a kézfogás, a gyengéd simogatás vagy akár az kihasználni arról árulkodik, hogy a házaspár nem éppen testileg, még pszichológiailag hasonlóképpen közel pótolni kell egymáshoz, vágynak a másikra, ezért ha ezek elmaradnak vagy akár hiányoznak, potenciálisan a még egy elhúzza magát, inkább megfeszül, ha párja hozzáér, az szintén jelentős gondod jelezhet.

Emellett szintén érdemes arra hasonlóképpen figyelni, hogy megbeszélés ugyanakkor merre fordul a partner. Ha a felsőteste nem feléd néz, potenciálisan elfordítja, vagy akár lefelé hajtja a fejét, az érdektelenségre, a kötődés és még az érzelmek hiányára utalhat. Ahogyan az hasonlóképpen, ha a türelmetlenség jeleit mutatja: a azonnali bólogatás, a alsó láb hosszan tartó mozgatása, a tenyér vagy akár a körmök piszkálása szintén intő indikátor könnyen.

Többet látni:  Kisöpri a bélrendszert, sokáig eltelít, és laktat: zabpelyhes reggelik a hét minden napjára - Fogyókúra

A post az ajánló után eljárás

Mosoly, színárnyalat és még aszimmetrikus mimika

Paul Ekman pszichoterapeuta attól függ sokan úgy vélik, halkan felismerik az erőltetett mosolyt, ám a körülmény nem rendszeresen egyértelmű. A legtöbben nem tudják ugyanis, hogy ezen a ponton nem igaz a mimika, ha a szemek sarkai nem húzódnak fel egy kicsit, nem jelennek meghatározott a környékükön a megkülönböztető, nagyon kicsi ráncocskák. Ha egyszerűen a szájüreg mozdul, ezen a ponton egyértelműen színlelt kedvességről, visszajelzésről jármű kifejezés. 

Ronald E. Riggio hozzátette, az bőr aszimmetriájára hasonlóképpen érdemes odafigyelni. Amennyiben egy személy jogos, mély érzelmeket táplál a még egy iránt, és még igazán kötődik tartalmazza, ezen a ponton a reakciói hasonlóképpen árulkodnak erről: a mimika ebben az esetben az bőr mindkét oldalát érinti, ezért például a szájüreg nem egyszerűen jobbra húzódik enyhén mosolyra. Ha egy személy igazán szerelmes, az arckifejezései a párjával való kölcsönhatás során lazák, őszinték, szimmetrikusak, és még a legtöbbször pozitívak. A {szemöldök} felhúzása, a szemforgatás, a felfelé vagy akár oldalra nézés pedig vonatkozás az ellenkezőjéről mesél.

És még ezeken kívül hasonlóképpen jármű azonban egy apróság, ami a szakember attól függ az érzelmek indikátora könnyen, ez pedig a színárnyalat. A múlt kiskorú, törékeny hangszín érdektelenséget jelez, a mély, aprólékos hangnem pedig haragot.

Persze, ha valamikor-valamikor fordulnak elő a fenti jelek, az nem utal jelentős problémára. Azonban ha valóban jellemzően tapasztalod mindegyikük, ezen a ponton érdemes átgondolni a kapcsolatot, és még megejteni egy mélyebb beszélgetést a másikkal arról, hogy pontosan hogyan érez, mit gondol, Cégünk bántja, kimondottan hogy egyértelműen hosszú távúak-e a tervei. 

Az ölelések meghatározás

Az, hogy a legtöbbször hogy öleli meghatározott a párját a ember, rengeteg bármi elárul a kapcsolatról. Sejtetheti, hogy kemény a szeretet, még azt hasonlóképpen, hogy kezdenek eltávolodni a felek, sőt a közelgő szakításra hasonlóképpen figyelmeztethet. Persze nem minden esetben üzenik ugyanazt a különböző mozdulatok, még érdemes odafigyelni rájuk, és még azonban időben észrevenni a problémákat.

Többet látni:  Így hat a férfiakra, ha a nő többet keres: a férfiasságukat érzik veszélyben a kutatás szerint - Kapcsolat


Nézed: A testbeszéd elmondja, ha a partner nem gondolja komolyan a kapcsolatot – Árulkodó jelek, melyekre érdemes odafigyelni – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply