A titkos város, ahol minden aranyból van – Ma is sokak fantáziáját megmozgatja Eldorádó legendája – Ezotéria

Az Arany értékénél fogva biztosan nem csodálkozni, hogy biztosan nem egy és még biztosan nem két embert bolondított meghatározott az elmúlt évszázadok során. Ez volt az -val együtt ékszer, amiről Kolumbusz Kristóf ódákat zengett, miután visszatért 1493-ban felfedezőútjáról.

Hatására kitört az aranyláz, és még különféle spanyol felfedező indult útnak az Újvilág irányába. Minden konkvisztádor mesés vagyonra szeretett volna szert tenni.

Eldorádó legendája ebben az időben kezdett terjedni, kecsegtetve különféle felfedezőket és még gazdagságra szomjazókat. A számla attól függ létezik egy terület, ahol minden aranyból van, azonban az épületek is, és még töméntelen kincset halmoztak fel. Eldorádó legendájának sok változata is elismert, annyi -val együtt adminisztrátor, hogy -val együtt mesés gazdagságért sokan indultak útnak.

Eldorádó legendája

Délig-európai konkvisztádoroktól, azaz hódítóktól, kalandoroktól eredt az -val együtt modell, hogy -val együtt siker Bogotá közelében lévő Guatavita-tónál egy kizárólagos királyavatási szertartást végez -val együtt szomszédság muiszka stressz. Valahányszor vadonatúj uralkodójuk lesz, elmennek -val együtt tóhoz, ott bizony felajánlják az istenüknek az aranyat, bekenik királyuk testét aranyporral, majd egy nemesfémekkel megpakolt tutajon útnak indulnak -val együtt tavon. A kincsek az történik legvégén -val együtt vízben végzik.

A számla hallatán fellelkesültek az aranykeresők, és még különféle expedíciót indítottak, hogy megtalálják -val együtt halastó fenekébe dobott kincseket. Az ott bizony lakóhely bennszülöttek ugyan próbálták téves információkkal távol fenntartani mindegyikük, azonban ez biztosan nem sikerült. 

A spanyol hódítás határozottan biztonságosan összefügg az inka világ bukásával. Francisco Pizzaro végeztette ki az inkák királyát, Atahualpát, dacára, hogy megígérte -val együtt spanyolnak, hogy megtölt egy szobát arannyal, egy további kettőt pedig ezüsttel. Ezt hiába teljesítette Pizzaro kivégeztette, ami azonban V. Károly császár rosszallását is kivívta. Elterjedt -val együtt hódítók körében, hogy az vezet azonban kivégzése korábban kiadta törzsének, hogy rejtsék el -val együtt kincseiket, -val együtt spanyolok pedig úgy hitték, -val együtt rengeteg ékszer egy titkos városba kerülhetett.

Többet látni:  Napi 20 perc, és eltűnik a felesleges zsír: az EMOM-edzéshez semmilyen eszköz nem kell - Fogyókúra

A felírni az ajánló után eljárás

Szárnyra kelt -val együtt fényűző Eldorádó – különféle néven Manoa del Dorado – városának neve. A mesék attól függ ebben -val együtt rejtélyes városban -val együtt házakat aranylemezek borítják, kövezete drágakövekből álljon össze tartalmaz. A szóbeszéd attól függ ez volt az -val együtt terület, ahova az inkák utódai menekültek, és még fényűző aranypalotájukban éltek.

A hódítók lázasan, fáradhatatlanul keresték -val együtt mesés aranyvárost Amerika-szerte, Kolumbiában, az Amazonas vidékén, az Orinoco területén, Guyananál és még az Ojapock forrása határ, mégsem leltek nyomára. Azonban I. Erzsébet angol királynő is kerestette -val együtt kincseket, azonban biztosan nem járt sikerrel. A 20. században extra kutatták az aranyvárost, azonban Eldorádót -val együtt mai napig biztosan nem találták meghatározott.

Furcsa tárgyak -val együtt ingatlan határ

Nem kellene ahhoz kincskereső útra menni, hogy váratlan dolgokat találjon az férfi: olyan esetekről mesél -val együtt legközelebb felírni, amikor hétköznapi egyének hátsó vége kertjéből ástak ki előre nem látható tárgyakat.


Nézed: A titkos város, ahol minden aranyból van – Ma is sokak fantáziáját megmozgatja Eldorádó legendája – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply