A varjú egy életre megjegyzi az emberi arcokat: 2 érdekesség rendkívüli intelligenciájukról – Ezotéria

Kimondottan az őszi, téli és még kora tavaszi időszakban funkció, hogy varjak sokasága lepi el -val együtt városokat. A megszokott verebeknél, galamboknál termetesebb, sötétebb fekete madarak misztikus lényekként mozognak közöttünk.

Titokzatos kisugárzásuk nemcsak kinézetükön múlik, azonban esetleg abból hasonlóképpen eredhet, hogy érezzük, különlegesen Okos élőlényekkel jármű dolgunk. Nem meglepetés, hogy ezek az állatok -val együtt tudományos kutatás érdeklődését hasonlóképpen felkeltették.

Két klinikai vizsgálat -val együtt varjakról

Számos vonzó vizsgálatot végeztek jelenleg -val együtt varjakkal, részint -val együtt Washingtoni Egyetem szakértői hasonlóképpen. Eredményeik közül kettőt jelenleg Cégünk hasonlóképpen ismertetünk. Ezeket olvasván kicsit esetleg minden személy másként gyöngyfehér tekinteni -val együtt károgó madarakra.

Ezért reagálnak elhullott fajtársuk látványára

Kétéves kutatómunkájukat egy különös kísérlettel kezdték, ami azt mérte fel, pontosan hogyan reagálnak -val együtt madarak, ha elhullott fajtársukat látják.

Swift Washington feltétel sok mint 100 pontján helyezett ki élelmet -val együtt varjak számára, ezért érte el, hogy -val együtt madarak ezeken -val együtt részeken fészkeljenek. Amikor jelenleg megtelepedtek, 25 önkéntest vont legyen valójában munkába.

A segítőknek 30-30 percig kellett állniuk -val együtt kihelyezett élelem közelében úgy, hogy -val együtt varjak hibátlanul rájuk láthassanak. Mivel mindegyikük egyforma, -val együtt összesen fejüket elfedő, parókás maszkot kapott, ez lehetővé tette, hogy következetesen még egy srác állhasson -val együtt kijelölt pontokra.

A erőfeszítés extra eszközei preparált madarak voltak. A résztvevőknek előbb egy elhullott varjút formázóval -val együtt kezükben kellett -val együtt kijelölt ponton állniuk, azután pedig egy kitömött vörösfarkú sast hasonlóképpen elhelyeztek -val együtt közelükben. Olyan hasonlóképpen volt, hogy egyszerűen -val együtt madarakat helyezték ki, és még önkéntesek biztosan nem voltak áram, kimondottan egy még egy körben plusz egy, kitöltetlen kezű segítő hasonlóképpen odaállt -val együtt kitömött varjút tartó srác mellé.

Többet látni:  Hogyan változik a párkapcsolatod a következő fél évben? A Plútó elárulja - Ezotéria

A post az ajánló után eljárás

A varjak -val együtt különböző szituációk mindegyikében károgtak és még köröztek -val együtt tetemnek vélt preparált varjú felett, azonban -val együtt legintenzívebb hatást az váltotta ki, amikor -val együtt kitömött sas hasonlóképpen áram volt. Ezzel -val együtt viselkedéssel az életüket veszélyeztető helyzetre próbálhatták felhívni társaik figyelmét.

Az önkéntesek extra hat hétig rutinszerűen visszatértek -val együtt helyszínekre, azonban ekkor jelenleg preparált madarak nélkül. A varjak ugyanakkor továbbra hasonlóképpen károgva köröztek az egyének felett, annak a ténynek köszönhető, hogy a emlékezhettek rá, hogy -val együtt korábbi tetem egy srác kezében volt, és még azzal -val együtt ténnyel társíthatták, hogy az életüket veszélyeztető forgatókönyv állhat fenn.

A madarak agyát műszeresen hasonlóképpen megfigyelték, és még azt találták, hogy amikor egy embert látnak varjútetemmel -val együtt kezében, aktiválódik -val együtt hippocampusuk, vagyis -val együtt memóriával és még tanulással összefüggő agyterületük.

Nem felejtenek el

A varjak agyának működése extra fokozta -val együtt kutatók kíváncsiságát. Egy még egy erőfeszítés -val együtt memóriájukat vette górcső alá, és még rávilágított, hogy egy életre megjegyzik az emberi arcot. A vizsgálatot John Marzluff vezette.

Marzluff és még csapata ugyancsak álarcos vizsgálatot végzett. Két egymástól különböző típust osztottak szét -val együtt segítők az egyik, melyekhez eltérő tevékenység hasonlóképpen járult. Azoknak, akik ősembermaszkot kaptak, folyton üldöznie kellett -val együtt varjakat, -val együtt kontrollmaszkot viselőknek pedig békén kellett hagynia mindegyikük. Mivel -val együtt madarak azonban sok mint 9 év múltán hasonlóképpen elmenekültek, ha ellenőrzésképpen egy ősember-maszkos srác ment közéjük, megállapíthatták, hogy -val együtt madarak egész egészében életükre megjegyzik az egyének kinézetét.

Természetes, hogy -val együtt varjak számára egészen létfontosságú az arcmemória, hiszen létrehozott kellene jegyezniük, hogy kitől kellene tartaniuk, és még kitől biztosan nem. Ez -val együtt rendkívüli funkcionalitás túlélésüket szolgálja, csapatunk, embereket pedig egyfelől lenyűgöz, másfelől meglep: ezek attól függ, ha legközelebb -val együtt parkba megyünk, jelenleg tudni fogjuk, hogy -val együtt varjak felismernek, és még az, hogy nyugodtan sétálgatnak körülöttünk, -val együtt rólunk alkotott, előnyös véleményük jele.

Többet látni:  Furcsa, testen kívüli élmények - Ezotéria

Teszteld -val együtt kutyád képességeit!

Ha érdekel az állati tudás, kedvencedé hasonlóképpen kíváncsivá tehet: ezért teszteld képességeit lakóhely, csupán.

(*2*)
Nézed: A varjú egy életre megjegyzi az emberi arcokat: 2 érdekesség rendkívüli intelligenciájukról – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply