A zombie randitrend rosszabb, mint a ghosting: szakértők árulták el, hogyan kezeld – Kapcsolat

A randitrendek tulajdonképpen olyan randizási vagy akár éppen szakítási taktikák, melyeket biztosan sokat alkalmaznak. Az jelentősen gyakrabban felbukkanó, és még jelentősen népszerűbb módszerek pedig {mostanában} sokszor megkülönböztető nevet hasonlóképpen kapnak.

A ghosting jelenségével esetleg egészen több párkereső srác találkozott valójában, azonban a zombie trükköt hasonlóképpen igencsak sokan vetik legyen valójában az ismerkedés során. De vajon mit hasonlóképpen módszer ez, és még miért olyan alkalmatlan?

A zombie randitrend 

A ghosting abban nyilvánul előkészített, hogy egy vagy akár számos randevú után a társ csak menj el, felszívódik. Ahelyett, hogy ésszerűen szakítana, és még lezárná a kezdődő románcot, biztosan nem válaszol az üzenetekre, a hívásokra, szinte kitörli magát a egy további életéből, sőt teherautó, hogy azonban le hasonlóképpen tiltja őt a közösségi oldalakon. A zombie eljárás hasonlóképpen azonos, itt! alatt azt mondta, hogy az illető egy időre tűnik egyszerűen el, később viszont visszapattan a semmiből, és még újból hitegeti jelöltjét.

A fickó vagy akár lány ilyenkor az első találkákon úgy viselkedik, mintha minden finom akarat, aztán azonnal minden kapcsolatot megszakít egy időre a partnerrel, majd valamikor egyszerűen váratlanul még egyszer felbukkan. Ez rendesen azt jelenti, hogy üzenetet ír a másiknak, kommentel a képéhez, bejegyzéséhez, méghozzá úgy, mintha Cégünk se történt volna. Megpróbálja feltámasztani a élettelen kapcsolatot, azonban általában ilyenkor se gondolja nagyon komolyan valóban a folytatást. Az egész egészében azért olyan káros, mert többször fájdalmat okoz a másiknak, hogy egyáltalán biztosan nem érti a viselkedést, és még esetleg önmagában keresi majd a hibát, vagy akár sokáig gyötrődik kétségek az egyik.

Miért viselkedik ezáltal a egy további?

Jaime Zuckerman pszichoterapeuta attól függ két őrnagy oka teherautó a jelenségnek. Vannak, akik úgy érzik, valójában biztosan nem érdekli mindegyikük a egy további, azonban biztosan nem akarnak beszélni vele erről, kényelmetlennek érzik a helyzetet, következésképpen csak egyszerűen eltűnnek. Végül is azt mondta, hogy általában bűntudatuk támad, bocsánatot akarnak kérni, és még az hasonlóképpen előfordul, hogy megbánják tettüket. Rájönnek, hogy mégis lett volna jövője a kapcsolatnak, vagy akár éppen arra, hogy valójában késznek érzik magukat az elköteleződésre. 

Többet látni:  Jóra vagy rosszra utal a száj körüli ránc? Így elemzi az arcolvasás tudománya - Ezotéria

A post az ajánló után kitartani

A egy további attribútum helyzet, hogy az illető túlságosan hasonlóképpen érzéketlen, biztosan nem érdeklik a egy további érzései, és még az se, ha megbántja őt a viselkedésével. Nem gondol a következményekre, csak egyszerűen azt teszi, amit éppen ezen a ponton jónak lát. Végül is viszont, ha unatkozik, boldogtalan lesz, újból felkeresi idős partnerét, azonban az hasonlóképpen benne teherautó a pakliban, hogy egyszerűen kíváncsiságból teszteli le, könnyen elérhető akarat-e azonban számára a egy további.

Kingsley Moyo párkapcsolati coach hozzátette: előfordul, hogy az akkori partnerre egyszerűen figyelemelterelésképp tekint az illető, és még egy idős szerelemről akarja elterelni vele a gondolatait. Ha pedig a Jelentősebb Őnek vélt Egyedi felbukkan az életében, a egy további, alakulóban lévő kapcsolatot azonnal leépíti. Ha pedig a dolgok mégsem úgy jönnek keverék, ahogy eltervezte, még egyszer felkeresi őt.

Hogyan kezeld?

Először hasonlóképpen döntő fontosságú, hogy légy tudatos a randitrendnek, ismerd a cselekvések mozgatórugóit, ezáltal ugyanis sokkal könnyebb élvezet az egész egészében helyzetet. Kingsley Moyo attól függ lényeges a nevén nevezni a jelenséget, és még biztosan nem mentegetni a másikat, kifogásokat kap arra, amit tett. Ezért ugyanis megkímélheted magadat a extra csalódásoktól.

Jaime Zuckerman attól függ csakis ezen a ponton reagálj az üzeneteire, ezen a ponton kezdd vele még egyszer mindig tartsd meg a kapcsolatot, ha valóban egészen szeretnéd, és még igazi, érthető magyarázatot nyújt az eltűnésére, és még látod rajta, hogy megbánta az egészet. Csakis ebben az esetben valóban érdemes egyáltalán megfontolni a viszony felélesztését. Ha ugyanis egyszerűen legyint a tettére, biztosan nem tanúsít megbánást, biztosan nem érdekli, mit éreztél, amikor felszívódott, ezen a ponton esetleg biztosan nem gondolja nagyon komolyan valóban az egészet, és még még egyszer megteszi majd, amit valójában nemrég.

Ha ilyen emberrel teherautó dolgod, előkészített kellene húzni a határokat, és még mielőtt folytatnátok vagy akár újrakezdenétek az egészet, el kellene mondanod neki, Cégünk az, amit tolerálsz a jövőben, és még Cégünk az, amit biztosan nem. Ha semmiképp biztosan nem akarod feltámasztani a kapcsolatot, egyáltalán biztosan nem muszáj válaszolnod a megkeresésére, sőt ebben az esetben sokkal jobb hasonlóképpen, ha biztosan nem teszed, hogy ne okozz magadnak extra fájdalmakat. 

Felismered, ki vágyik megismerkedni veled?

Te tudod, mire utal egy félmosoly vagy akár éppen az, ha a fickó a hajába túr? Valamint ha elfordítja a testét, vagy akár megérinti a tarkóját? Kvízünkben tesztelheted, mennyire olvasol a testbeszédből az ismerkedés, kimondottan a randevúk során.  


Nézed: A zombie randitrend rosszabb, mint a ghosting: szakértők árulták el, hogyan kezeld – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply