Aki gyorsabban tanul másoknál, más agysejtekkel rendelkezik: ebben különböznek a neuronjai – Ezotéria

Iskolásként azt láttuk, néhány osztálytársunk sokkal könnyebben, valamint sokkal kevesebb lehetőség során vágta legyen valójában a leckét, mások viszont jóval nehezebben valamint lassabban a többieknél. Felnőttként szintén sok esetben látni példákat jókora eltérésekre, ki milyen azonnal tanul.

Jogos a vizsgálat, szakértőink könnyen a különbségek oka, a reakció pedig a neurológiában keresendő. 

Agysejtek milliárdjai kommunikálnak

Az Egyedi elme információbefogadásában, -közvetítésében valamint -elraktározásában, vagyis a tanulási folyamatban agysejtek milliárdjai vesznek részt. Egy srác agyában mintegy 86 milliárd neuron könnyen. Ezeket az idegsejteket a szinapszisok kötik beépíteni, melyek segítségével kommunikálnak a neuronok egymás közt. Egyetlen idegsejt akár 10 1000 másikhoz ráadásul kapcsolódhat.

Az agykutatás vonzó, folyamatosan megújuló területe a tanulási módszer feltérképezése, mellyel a szellemi neurológia foglalkozik. Az információfeldolgozásra neuronokon segítségével kerül vonal. A neuronok elektromosság tevékenységre képesek, valamint arra, hogy töltést hordozzanak magukban. Az részletek az elektromosság ingerületek átadásával esemény létre a szinaptikus összeköttetéseken át, újabb hálózatokat kialakítva. Ezkeresztül az elme pszichológiai állapota megváltozik.

Miben más a azonnal tanulók agya?

A kínai NUS Yong Loo Lin Iskola kutatói attól függ abban, hogy egy személy azonnal vagy akár lassabban tanul, kulcsszerepe teherautó, hogy mekkora a közelség az elme idegsejtjei, azaz a beérkező információk szállítói közt.

A felírni az ajánló után eljárás

Ha apró, ezen a ponton a neuronok gyorsabban át tudják adni az információt egymásnak, valamint sajátja elraktározására ráadásul sokkal kevesebb lehetőség során vonal kerül. Ha viszont az idegsejtek közti közelség nagyobb, az információátadás nehézkesebb, valamint sajátja raktározása ráadásul lassabban zajlik le.

A tanulási arány így egy biológiailag meghatározott tulajdonságunk. Bármilyen azonnal zajlik ráadásul le a felfedezése folyamata, ne legyünk magunkkal valamint másokkal türelmetlenek. Az a jelentős, hogy a végén a felfedezése produktív legyen.

Amikor becsap a szem valamint az elme

Olykor tisztességesen komikus a ítélet, amire a szem valamint az elme egymással jutnak: árnyakat mutatunk, amik egész egészében másnak tűnnek elsőre, mint amik vetették mindegyikük.

Többet látni:  6 jel, hogy egyszerűen nem kellesz a férfinak, hiába ámítod magad - Kapcsolat

Képek: Getty Images.


Nézed: Aki gyorsabban tanul másoknál, más agysejtekkel rendelkezik: ebben különböznek a neuronjai – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply