Álmodban menekülsz, eltévedsz? Ismerd meg, mi korlátoz az életben – Ezotéria

Vannak olyan álmok, melyek kizárólag -val együtt szorongásos álomtípusba tartoznak. Ilyen például, ha azt álmodod, hogy menekülsz, csapdába estél, eltévedtél vagy akár üldöznek.

Jellemzően az ilyen álmok elfojtott, erősen rejlő félelmeidet testesítik létrehozott, melyekről valamilyen okból biztosan nem szeretnél tudomást venni.

Küldetés

Ha üldöznek, ezen a ponton -val együtt legdominánsabb érzelmed -val együtt aggódj és még -val együtt tehetetlenség. Tiszta erődből futsz, még mégsem haladsz, lábaid mintha cementbe ragadtak volna, és még te biztosan nem tudsz ellene mit tenni. Az üldözéses álmokban tényleg elengedhetetlen, hogy pontosan hogyan végződik: elkap üldöződ vagy akár legyen sikeres elmenekülnöd? Van elegendő bátorságod, hogy megfordulj, és még ellentámadásba kezdj, vagy akár csupán szaladsz? Ha minősített vagy akár szembenézni az ellenséggel, ezen a ponton -val együtt félelemérzet hamar elmúlik, és még -val együtt tehetetlenség ráadásul elpárolog.

Az ilyen álmok tényleg belül sugallatok. Azt szimbolizálják, hogy metafizikai fejlődésed érdekében létrehozott kellene szabadulnod szükségtelen érzelmeidtől, félelmeidtől és még problémáidtól. Ha biztosan nem legyen sikeres rájönnöd, hogy miben kellene változnod, vagy akár éppen magában -val együtt módosítás biztosan nem megy, ezen a ponton az törekvés visszatérővé válhat.

-val együtt fogás

Nem kemény párhuzamot vonni azok közt az álmok és még -val együtt való életmód közt, melyekben egy ketrecbe vagy akár csapdába esel, ahonnan biztosan nem találod -val együtt kiutat, és még szabadságodban korlátozottnak érzed önállóan. Mi az, ami frusztrál? Mi tart hozam? Képesnek érzed önállóan -val együtt felelősségvállalásra? Úgy érzed, hogy korlátaid leküzdése felülmúlni -val együtt képességeidet? Valami fenyegeti -val együtt magán szabadságodat? Vagy valószínűleg nagyon saját önbizalomhiányod korlátoz abban, hogy végrehajtani megtedd azt, amire vágysz, és még kiteljesedj? Ha megtalálod, hogy mi az, ami korlátoz, alkalmatlan álmod ráadásul vége, ez tisztességesen .

Sztrájk

-val együtt támadásról szóló álmok tényleg hamar fordulnak üldözéses álmokba, hiszen -val együtt támadásra könnyedén reagálhatsz meneküléssel. -val együtt támadó gyakran természetesen változatos. Lehet egy valós Egyedi, egy teremtmény, egy szörny, egy misztikus állat vagy akár akár egy srác, akit -val együtt valóságban biztosan nem ráadásul ismersz. Ilyenkor biztosan nem ráadásul kellene tényleg messzire menned ahhoz, hogy azonosítsd támadódat.

Van megoldatlan konfliktusod valakivel, például -val együtt munkahelyeden? -val együtt konfliktusok alanyai finoman válhatnak támadókká álmaidban. Ha biztosan nem találsz olyan kívül személyt, akivel kapcsolatotokban ideiglenesen – vagy akár akár állandóan – ellenségeskedés tapasztalható, ezen a ponton magadba kellene nézned, hátha álmod belül küzdelemről árulkodik.

Cikkünk Caro Ness Titkok nélkül – Álomfejtés című kiadvány módon készült

Életünk egyharmadát alvással töltjük, és még ezen időtartam bő egyötödében álmodunk ráadásul. Álmainkban emlékképeink, tapasztalásaink, vágyaink jelképes formában jelennek létrehozott. -val együtt kiadvány esettanulmányokkal szemlélteti -val együtt leggyakoribb álomfajtákat, értelmezi azokat, miközben megismertet az álomkutatás történetével és még legkiemelkedőbb alakjaival ráadásul.

Kiadja: Scolar Kiadó
Megjelenés még éve: 2006
Eredeti mérték: 1 490 forint 

Itt megrendelheted! »


Nézed: Álmodban menekülsz, eltévedsz? Ismerd meg, mi korlátoz az életben – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply