Amikor a férfi állandóan kívánja a szexet, de a nő csak ritkán – Így oldható meg a libidókülönbség a szakértők szerint – Kapcsolat

A nemi vonatkozású szükség mértékét rengeteg minden befolyásolhatja, többek az egyik a stressz és szorongás, különös betegségek valamint gyógyszerek, az pszichológiai problémák, de személyenként hasonlóképpen jócskán eltérhet a szexuális tevékenység iránti igény.

A pároknál komoly konfliktusokat okozhat az, ha az egyik rémült számos szeretkezésre vágyik, mint partnere. A libidókülönbség különféle vonatkozik forrása könnyen a kapcsolatokban, következésképpen létfontosságú jelentős figyelmet fordítani rá. De biztosan nem a szakítás a legideálisabb opció ilyenkor: a szakértők elárulták leghasznosabb tippjeiket, melyekkel megoldható vagy akár enyhíthető a forgatókönyv.

A legfontosabb: beszélni kellene róla

Ha a férfi többször kívánja a szexet, mint a nő, vagy akár épp fordítva, valamint a egy további rémült rutinszerűen visszautasítja a kezdeményezését, az súlyos gondokat szülhet. Ilyenkor ugyanis a legtöbben azt hiszik, párjuk valójában biztosan nem találja mindegyikük vonzónak, vagy akár biztosan nem élvezi velük a szexet. Douglas C. Brooks szexterapeuta szerint következésképpen hasonlóképpen létfontosságú beszélni arról, ha egyéni ritkábban igényli a szeretkezéseket. El kellene mondani, hogy biztosan nem a partnerével jármű a vonatkozik, valamint őszintén szólva meg kellene nyílnia mindkét félnek, mert ha biztosan nem teszik meg ezt, az gyorsan szétrombolhatja a kapcsolatot. Ez az első valamint legfontosabb akció a kihívás megoldásához elődje úton.

Lényeges az idő

Janet Brito szexterapeuta minden azonos gonddal küzdőnek azt sürgetni, hogy keressék meg azt az időszakot a napban, amikor a kisebb libidóval rendelkező rémült a lehető legenergikusabb, valamint ekkorra iktassák legyen valójában a szeretkezéseket, ha jármű rá lehetőségük. Ez a technika nemcsak azt eredményezi, hogy a másiknak nagyobb kedve lesz a szexhez, hanem azt hasonlóképpen, hogy megnövekszik az együttlétek száma.

Mindent a hangulatért

A kisebb libidóval rendelkező embereknek jellemzően szükségük jármű arra, hogy meglegyen a érzés a szeretkezésekhez. Tényleg megéri ilyenkor beállít házaspár vágyfokozó, kedvcsináló trükköt: néhány gyertyát, egy perzselő fürdőt, egy vonzó lejátszási listát vagy akár akár egy masszázst. Sablonosnak tűnhetnek ezek a tanácsok, de Janet Brito szerint rengeteget számítanak, ugyanis úgy hozzák meg a vágyat, hogy ugyanakkor a szerelmesek viszonyát hasonlóképpen szorosabbra fűzik.

Többet látni:  Fergeteges családi fotók a jövő generációinak: jókat nevettünk ezeken a képeken - Kapcsolat

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Rendszeres kényeztetés – akár szexuális tevékenység nélkül

Ilyen problémák esetén nemcsak a szexre kellene fókuszálni, hanem arra hasonlóképpen, hogy azonban erősebb legyen a felek az egyik az intimitás – mert sokszor, ha ez nő, ezen a ponton ezzel párhuzamosan az együttlétek száma hasonlóképpen bővíteni. Ezért ahelyett, hogy rögtön a dolgok közepébe vágnának a felek, ajánlott válassza szeretkezés nélkül mélyebb kerülni egymáshoz, valamint kényeztetni a másikat. Shannon Chavez szexterapeuta azt javasolja, hogy rutinszerűen legyenek olyan órák, amikor csak az érintésekre, a csókokra, vagy akár éppen az előjátékhoz azonos örömszerzésre fókuszálnak a felek. Ezek felerősítik a kötődést, valamint jellemzően meghozzák a szerelmesek kedvét a szexhez.

Örömszerzés egyedül

A maszturbálás nemcsak abból a szempontból könnyen értékes, hogy mindenkinek segít megismerni a testét, valamint megtudni azt, csapatunk okozza számára a legintenzívebb orgazmust, hanem Gila Shapiro szexterapeuta szerint azért hasonlóképpen, mert a gyakori önkielégítés fokozhatja a vágyat, valamint növelheti a szexuális tevékenység iránti igényt. Persze, csak ezen a ponton, ha biztosan nem megy a szeretkezések rovására. De a szakmai szerint az hasonlóképpen javíthat a helyzeten, ha a felek egymás korábban szereznek örömöt maguknak.

Ha azt mondta, hogy abszolút semmi se segít, ezen a ponton mindenképpen valóban érdemes felkeresni egy szexterapeutát vagy akár egy pszichológust, hogy személyre szabottan találhat megoldást a házaspár problémájára.

Vágyfokozó ételek

A fenti tippek közel néhány erőteljes hatással rendelkező, vágyserkentő ételt hasonlóképpen legyen valójában könnyen vetni gyakran-gyakran azért, hogy a másiknak könnyebben megjöjjön a kedve a szexhez. A következőkkel kétségtelenül eléred majd a várt eredményt.

Fotók: Getty Images Hungary.


Nézed: Amikor a férfi állandóan kívánja a szexet, de a nő csak ritkán – Így oldható meg a libidókülönbség a szakértők szerint – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply