Amit a gazdagoktól ellopott, a szegényeknek adta: 4 férfi, aki a valódi Robin Hood lehetett – Ezotéria

Valójában gyermekként megismertük, valamint felnőttként ráadásul sok filmfeldolgozásban láthattuk Robin Hood, a sherwoodi fák jótét lovagjának történetét: veszélyt biztosan nem ismerve küzdött a gazdagokkal, hogy a szegényeken segíthessen, valamint amit a tehetősektől elvett, azt a nincsteleneknek adta.

A kalandos történetet azt mondta, hogy csupán a hétköznapi egyének hallgatják, olvassák vagy akár nézik egyértelmű meseként: a múlt elkötelezettjeiben egyértelműen felébredt, valamint évszázadok óta motoszkál a vizsgálat, vajon kétségtelenül létezett-e a hős lovag, valamint ha valóban, utána ki lehetett.

Ki lehetett tényleg Robin Hood?

A 18. század óta sok hit ráadásul {született} fennmaradt középkori feljegyzések módon, melyek kétségtelenül élt középkori személyekkel azonosították a hős lovagot. Dr. Andrew Latham, a Minnesotai Macalester Egyetemi valamint Rand Lee Brown, a Norwich Egyetem tudósa a középkori múlt kutatóiként vették sorra a megvalósítható jelölteket.

Elöljáróban kiemelték, hogy a megvalósítható személyek feljegyzésekből elismert története valamint a tradicionális sztori biztosan nem minden ponton mutatnak egyezést, sőt. Jelentnövekvő eltérés, hogy Robin Hood a története attól függ egy 12. századi, I. Richárd korabeli lovag, míg a középkori iratok módon {született} feltételezések olyan személyekben vélték őt Rájön, akik a 13. század közepén, kimondottan a korai 14. században éltek. A források módon emellett egyik {jelölt} élete se volt olyan fantasztikus valamint jótékonykodással teli, mint a hős lovagé.

Akárhogyis, a megvalósítható Robin Hoodokat megéri megismerni, hiszen ettől azonban bármelyikük lehetett a valódi lovag, akinek a történetét az évszázadok során színesebbre valamint színesebbre szőtték.

4 ember, aki akár az igazi Robin Hood ráadásul lehetett

Az első várható Egyedi, akit egyébként a két középkorszakértő legkevésbé tart valószínűnek, Robert/Robyn Hode. Nevén kezdetben egy 18. századi antikvárius, Joseph Hunter szeme akadt előkészített, amikor 14. századi, bírósági feljegyzések irattekercseit vizsgálta. Az iratok attól függ Hode egy yorkshire-i ember volt, akit egy II. Edward királlyal ellentétes szőtt lázadásban való részvételért vontak felelősségre. Az vezet megbocsátotta Hode-nak, hogy ellene szövetkezett, majd udvarába fogadta, valamint a portán felajánlott neki munkát. A ember azt mondta, hogy biztosan nem becsülte előkészített a királytól nyert kegyelmet: amint lehetett, megszökött, valamint eltűnt a yorkshire-i fák rejtekében.

Többet látni:  Így a legfinomabb az orális szex a férfiak szerint - Ha te szeretnéd kényeztetni (18+) - Kapcsolat

A rövid cikk az ajánló után eljárás

Egy egy további, Latham valamint Brown attól függ valamicskét esélyesebb {jelölt} egy 13. századi ember, akinek a nevét 1226-os yorkshire-i tekercsek szövege őrizte előkészített. Robert Hod vagy akár Hobbeshod azt mondta, hogy biztosan nem kizárólag élte az fák vakmerő hősének életét: annyit tett éppen, hogy elmulasztotta visszafizetni a szomszédság Szent Péter-apátság irányába a tartozását.

A 3 {jelölt} a középkorszakértők attól függ az előzőknél valószínűbb, tekintve, hogy a ember élete, ha biztosan nem ráadásul volt olyan kalandos, mint a hős lovagé, mutat némi egyezést a Lytell Geste of Robin Hode tartalmával, mely Robin Hood történetének egy korai verziója. Ő Robert Deyville volt, aki fivérével, John Deyville-lel a Montfortok oldalán harcolt Yorkshire-ben a 14. századi breton örökösödési háborúban.

Latham valamint Brown attól függ a négy {jelölt} közül a legesélyesebb befutó Robert Godberd lovag könnyen, aki a 13. században, III. Henrik idején, Simon azonban Montfort oldalán harcolt az eveshami csatában, majd számkivetett lett a báróval ellentétes tanúsított hűsége miatt. A középkorszakértők attól függ azért könnyen Godberg a legvalószínűbb Robin Hood-jelölt a négy említett közül, mert a két évszázaddal szekvenciális, Walter Brower tollából származó számla attól függ a hős lovag ráadásul éppen ugyanebből az okból vált a királyi hatóságok célpontjává. Véletlen könnyen? Ezt legvalószínűbb biztosan soha biztosan nem tudjuk előkészített. Mindenesetre vonzó eljátszani a gondolattal, hogy a legendás középkori figura kétségtelenül létezhetett.

Ezáltal vált lovag a kisgyerekekből a középkorban

Kisgyermekként játéklovagokkal játszottak, 14 évesen jelenleg kardozni tanultak: a középkori lovagokat célzottan, szekvenciális hivatásuk szellemében nevelték.


Nézed: (*4*)

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply