Az 5 legszexibb munka a férfiak és a nők szerint: nem, nem a modellt keresik a pasik – Kapcsolat

Ha tippelni kellene, hogy melyik a legvonzóbb tulajdonjog a pasik attól függ, utána esetleg a legtöbben a modelleket említenék. Kevés ember jármű, hogy ne tartaná szexinek a plakátokon pózoló nőket – élükön Leonardo DiCaprióval, hogy sorra csábítja el a gyermek, {szőke} lányokat . De valóban ezt a szakmát tartják a legdögösebbnek? Kiderült, hogy a igazság jócskán eltér az elképzelésektől.

A Badoo nevű társkereső felmérésében arra volt érdekelt, hogy befolyásolja-e az embereket a netes párválasztásban, hogy mert foglalkozik a egy további. És, ha természetesen, melyek azok a munkák, amelyeket a legvonzóbbnak tartanak. Nem várt eredményre jutottak.

A legvonzóbb szakmák a férfiak attól függ

A földgömb egyik legjobb randiapplikációja ötezer 18 és 30 év közötti embert kérdezett létrehozott a témáról. Az feljegyzések sokak – azonban a kutatási tanulmány vezetői – számára meglepőek lehetnek. Az egyértelmű volt, hogy határozottan egyértelműen befolyásolja a tulajdonjog azt, hogy jobbra vagy akár balra húzzák a egy további fotóját a felhasználók, azaz, hogy akarnak-e tőle valamit, látnak-e benne képesség párjelöltet, vagy akár se.

Kiderült, hogy a férfiak számára a legvonzóbb női munkamenet a fodrász, majd ezt követte náluk a ápoló gyakorló, az törvényes képviselő, a vállalkozás tulajdonosa, végső soron pedig a pedagógus. A szakértők hozzátették, hogy az eredmények egyáltalán nem egyeznek létrehozott a sztereotipizált elvárásokkal se a pasik, se a hölgyek esetében. Ez különösen nagyszerű kiváló jellemvonás, hiszen sokkal változatosabb, szélesebb skálán mozgó szakmákat jelöltek létrehozott, mint arra a legtöbben számítottak.

Ilyen foglalkozású pasit keresnek a nők

A nők a legvonzóbbnak a séfeket tartották, míg a második helyre a mérnökök kerültek. Utánuk következtek a vállalkozók, a marketingesek, majd a ötletes szakmák zárták a type. Azt valójában korábbi kutatások szintén bizonyították, hogy tényleg ráadásul hozzájárul a tulajdonjog ahhoz, hogy mennyire tartanak szexinek vagy akár legjobb párnak valakit az egyének. Az előző felmérések eredményei a fentebb említetteken kívül tartalmazták azonban a pilótát a pasik, kimondottan a lakberendezőt, kimondottan belsőépítészt a nők esetében. 

Többet látni:  5 nyomós érv, amiért megéri fiatalabb pasival kezdeni - Kapcsolat

A felírni az ajánló után eljárás

Persze, ez azért nem azt jelenti, hogy csupán azok indulnak nagyobb eséllyel a társkeresőn, akik ezeken a területeken dolgoznak, hiszen rengeteg minden közrejátszik abban, hogy mennyire csábító egy ügyfél profilja. Nem mindegy, hogy milyen fotókat tölt fel egy személy, és az se, hogy mit ír le magáról.

Eszedbe se jutna, hogy a pasik attól függ pompás

A férfiak sok olyan dolgot találnak szexinek egy nőn, ami a egy további nemnek eszébe se jutna. Mutatjuk, melyek ezek.


Nézed: Az 5 legszexibb munka a férfiak és a nők szerint: nem, nem a modellt keresik a pasik – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: (*5*)

Leave a Reply