Az érzelmi intimitás olyan, mint a jó szex: nélküle nincs elégedett kapcsolat – Kapcsolat

Egy tartós kapcsolat rengeteg munkát igényel mindkét megijedt részéről, hiszen számos apróság kellene ahhoz, hogy hosszú távon ráadásul elégedett legyen a viszony. És még kocsma a jó szexuális tevékenység hihetetlenül döntő fontosságú szempont, teherautó azonban néhány különféle jellemvonás ráadásul, ami nélkül biztosan nem működhet egy szeretet.

Ha az intimitásról teherautó mondat, mindenkinek rögtön az együttlétek jutnak eszébe, pedig ennél jóval többet takar a koncepció. Különböző típusai léteznek, melyek közül thoughts szükségesek az egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolatokhoz: a következők legalább olyan fontosak, mint a jó szeretkezés. Nélkülük biztosan nem lesz elégedett, jól kiegyensúlyozott a viszony.

Érzelmi intimitás

Az érzelmi intimitás olyan, mint a jó szexuális tevékenység, hiszen ennek hiányában biztosan nem működhet vígan egy tartós kapcsolat. Magában foglalja a legkomplikáltabb érzelmek, a gondolatok, a félelmek, az álmok, a vágyak és még a csalódások megosztását. Ha ez megvan, és még elég jó masszív, a felek biztonságban érzik magukat egymás közel, tudják, hogy bármit megoszthatnak a másikkal, és még hogy felfedhetik jogos énjüket társuk korábban. A viszonyban nincs meglévő a megvetés, az ítélkezés, ellenben a elhagy hihetetlenül mély. Ha ez nincs létrehozott, a felek kényelmesen eltávolodhatnak a másiktól, és még biztosan nem alakul ki köztük a legmélyebb kötődés.

Az érzelmi intimitás a jó hír az tudatában munkával fejleszthető. Segítenek a mély, egyértelmű beszélgetések, és még az olyan témák megvitatása ráadásul, amiket másokkal biztosan nem szívesen tárgyalnának létrehozott. Fontos, hogy a felek érdeklődjenek, kérdezzenek, meghallgassák partnerüket, és még folyamatosan nyitottan álljanak ahhoz, amit mond. 

Tapasztalati intimitás

A tipikus tapasztalatok azonban jobban összekovácsolják a feleket. Az egymással megélt élmények tipikus emlékeket, belsős vicceket szülnek, melyek során haladás a két srác közti kapocs. Ezért születik létrehozott, és még válik azonban mélyebbé a tapasztalati intimitás. Kingsley Moyo párkapcsolati coach attól függ a visszaidézett pillanatok önkéntelen reakciókat váltanak ki az emberből, és még segítenek abban, hogy még egyszer átéljék azokat az érzéseket, amik ezek során hatalmukba kerítették mindegyikük.

Többet látni:  A hasfájós időszak egy babának sem könnyű: anyákat kérdeztünk, náluk mi vált be - Gyerek

A post az ajánló után kitartani

Hogy ez meglegyen, megéri gyakran tipikus programokat szervezni, és még olyan tevékenységeket kipróbálni, amelyek mindkettőjük számára újdonságot jelentenek. Az utazások, kirándulások ráadásul remekül erősítik az intimitás ezen fajtáját.

Intellektuális intimitás

A elégedett, jól kiegyensúlyozott kapcsolathoz döntő fontosságú, hogy az intimitás intellektuális szinten ráadásul kialakuljon. Ez azt takarja, hogy a házaspár tagjai létrehozott tudják vitatni a nézeteiket konfliktusok nélkül, és még tisztában vannak azzal, hogy biztosan nem kellene mindenben egyetérteniük a másikkal. Önállóan, készségesen tartalmaz véleményt, és még tudják, hogy ezt a partnerük biztosan nem ráadásul akarja megváltoztatni. Olyan hangulat alakul ki köztük, ami ösztönzi a tartalmas beszélgetéseket.

par beszelget

Fotó: bernardbodo / Getty Images Hungary

Az intellektuális intimitás szintén fejleszthető, méghozzá úgy, hogy direkt a elsősorban kényes, problémás témákat hozzák fel a felek, és még igyekeznek nyitottan megvitatni mindegyikük. Lényeges, hogy egyikük se kezdeményezzen vitát, veszekedést, és még ne vegye át az uralmat a kedély vagy akár a őrület, bármire ráadásul terelődik a mondat. 

Ezenkívül a szakmai attól függ a spirituális intimitás ráadásul szerepet játszhat a kapcsolat minőségében. Ez takarhatja a vallást, azonban a különböző spirituális témák megbeszélését ráadásul. A fontosság, hogy ebben a témában ráadásul megoszthassák egymással gondolataikat, hitüket a felek, legyenek nyitottak a másikat érdeklő témákban, és még ne ítélkezzenek.

A testbeszéd elárulja, ha elmúlt a szeretet

A testbeszédszakértők attól függ megéri odafigyelni arra, ha a társ gesztusai, mozdulatai mások, mint nemrég. Nem mindegy, csak hogy beszél a párjához, csak hogy ér tartalmazza, vagy akár éppen milyen testtartást vesz fel a közelében. Ezek ugyanis thoughts megmutathatják azt, ha jelenleg biztosan nem szereti a másikat. A következők jellemzően az érzelmek gyengülésére, a szeretet elmúlására és még a közelgő szakításra figyelmeztetnek – ám ha időben észreveszi mindegyikük az srác, könnyen, hogy visszafordítható lesz a módszer.

Többet látni:  Mennyire ismered a magyar utóneveket? Kvízünkből kiderül, hogy halandzsa, vagy létező név-e - Gyerek


Nézed: Az érzelmi intimitás olyan, mint a jó szex: nélküle nincs elégedett kapcsolat – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply