Az időutazás elméletileg lehetséges lenne: hogyan vándorolhatnánk múltba és jövőbe? – Ezotéria

Ki ne emlékezne -val együtt Vissza -val együtt jövőbe című filmekre, melyekben Marty McFly az időutazásra megfelelő járművet kifejlesztő akadémikus segítségével esemény-megy az időben. -val együtt sztori örökzöld, és aligha volt olyan, hogy ne képzelte volna magát -val együtt főszereplő helyébe.

Az időutazásra jellemzően úgy gondolunk, mint egy tudományosan sokat boncolgatott, azonban elképzelhetetlen dologra. Vannak viszont olyan eszmefuttatások, melyek arra mutatnak, az időutazás nemcsak egyértelmű kép, hanem minden bizonnyal lehetséges akarat.

Ha egyszerűen Einstein alap relativitáselméletét nézik térről és időről, utána -val együtt tudományos kutatás emberei attól függ nincsen olyan testi passz, mely lehetetlenné tenné az időutazást. Ezáltal könnyen ez az ötlet akár az időutazás kulcsa hasonlóképpen.

Persze, mondat sincs arról, hogy ne lettek volna jelenleg nagyszerű kiváló sokan, akik mégis rést találtak -val együtt pajzson: ha lehetne az időben utazni, és az férfi -val együtt múltban megölné személyes felmenőit, hogyan születhetne előkészített mégis az az énje, hogy visszautazott?

Nagyon jó (PL) -val együtt vizsgálat, azonban azonban következetesen biztosan nem nevezhető előkészített olyan testi passz, mely sértené az időutazás lehetségességét. Adtak viszont egy olyan választ -val együtt kérdésre, hogy -val együtt visszatérés során tett változtatás -val együtt múltban vadonatúj világokat hoz létre. Az vadonatúj világok kiindulópontja -val együtt bifurkációs vonatkozás. Ezáltal valamikor lesz egy olyan bolygó, melyben az időutazó minden bizonnyal előkészített se születik, azonban jármű egy még egy hasonlóképpen, amelyben felmenői aktív maradtak, és ő hasonlóképpen világra jött.

Fekete lyukaktól -val együtt féregjáratokig

-val együtt sötét lyukak működése párhuzamba állítható Einstein téridő elméletével. -val együtt sötét lyukak középpontjában megáll -val együtt tér és az lehetőség, és az vegyület sűrűsége számtalan lesz. Mint azt Penrose, az Oxford Egyetem tudósa bizonyította, -val együtt rés középpontja gravitációja révén elnyeli, ami egyszerűen megközelíti azt.

Többet látni:  Melyik elemhez tartozik az arcod? Ezek az 5 típus fő jellemzői - Ezotéria

-val együtt post az ajánló után eljárás

-val együtt mozdulatlan lyukaknál időutazásra alkalmasabbak -val együtt forgó sötét lyukak, melyeket az vadonatúj-zélandi matematikus, Kerr valóságos időgépekként írt le. Ezekben hasonlóképpen jármű szingularitás, azonban -val együtt középpont ezek esetében Zenekar alakú. Átúszva -val együtt gyűrűn elvileg máshol, különféle időben jelenik előkészített egy felajánlott tényező. Kerr az időgép első matematikai modelljét írta le ezzel, azonban egyszerűen végül is foglalkoztak komolyabban gondolatmenetével.

Ugyancsak az időutazás lehetőségét vetik fel -val együtt féregjáratok, melyekhez szintén -val együtt sötét lyukak vezették el -val együtt tudományos kutatás embereit. Az ötlet megalkotója, -val együtt fizikus Thorne mondta, hogy -val együtt féregjáratok biztosan nem csupán az időutazást elméletileg lehetővé tevő tényezők, hanem ideális körülmények közel hihetetlenül valószínű, hogy az időutazás előkészített hasonlóképpen történik ezekben.

Féregjáratoknak nevezzük azokat -val együtt járatokat, melyek két, önálló idővel rendelkező sötét lyukat összekötő nyak formájában jönnek létre. -val együtt nyak ezért tulajdonképpen egy link, egy állomások két különböző lehetőség az egyik, melyen az vegyület bármelyik irányból indulva átjuthat -val együtt még egy oldalra.

Aki így időgépet nagyon akarom kívánság tervezni, ebből kiindulhat – -val együtt vizsgálat egyszerűen az, előidézhető akarat-e mesterségesen az időutazást lehetővé tévő közeg, kimondottan, hogy miből alkossák előkészített -val együtt testi feltételeket biztosító masinát, mely kiküszöböl minden, az időutazást esetlegesen akadályozó tényezőt. Számos szempontot figyelembe kellene venni, összehangolva -val együtt természettudomány törvényeit -val együtt felhasznált anyagok tulajdonságával – valószínűleg egy nap eljutunk idáig. Ha figyelembe vesszük, mennyit fejlődött -val együtt innováció egy évszázad folyamán, erre nagyszerű kiváló esélyünk jármű, és -val együtt tudományos kutatás emberei hasonlóképpen elszántan kutatják az időutazás megvalósításának elméletét, kimondottan eszközeit.

Többet látni:  Rácsos linzer lekvárral töltve: ahogy a nagyi csinálta - Húsvét

Egy ésszerű leírás Thorne-tól

Ha látnánk hasonlóképpen majdan, hogyan és miként lehetséges az időutazás, utána se lennének korlátlanok -val együtt lehetőségeink. Mint azt Thorne egy könyvében magyarázta, -val együtt elmúlt idők bármely pontjára sosem térhetnénk nyereség egy időgéppel, egyszerűen -val együtt jövőbe, vagy akár optimális addig -val együtt pontig -val együtt múltban, amelytől fogva létezik az időgép. Logikus. Ez máris megvilágítja, miért biztosan nem jött eddig szembe {senki} se velünk, hogy -val együtt jövőből érkezett: mert egyelőre azonban biztosan nem találták fel az időgépet.


Nézed: Az időutazás elméletileg lehetséges lenne: hogyan vándorolhatnánk múltba és jövőbe? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply