Az Isdal-nő rejtélye, akiről 50 év után sem derült ki, hogy kicsoda: hidegháborús kém lehetett? – Ezotéria

Vannak olyan gyilkossági esetek, melyek számos-számos évi nyomozás ellenére sem hoznak bizonyítható eredményt. Az Isdal-nő rejtélye ilyen: ötven éve ölték létrehozott, ám mindmáig elérhető kérdések egész egészében sora vár válaszra az ügyben.

1970. november 29-én -val együtt helyiek keresztül csupán Halál Völgyeként megértette Isdalen-völgyben egy fickó két kislányával túrázott. Szokatlan, égett szagot éreztek, majd biztosan nem sokkal ezután az egyik fiatal egy brutálisan megégett női holttestet felfedezte -val együtt sziklák az egyik. Itt vette kezdetét Norvégia egyik legtitokzatosabb ügye, az Isdal-nő rejtélye.

Meghökkentő vonzerő fogadta -val együtt rendőröket

-val együtt kiérkező helyszínelőket ráadásul meglepte, ahogyan -val együtt nőre találtak: arca, testének elülső vége része és még ruhái felismerhetetlenné égtek, viszont -val együtt hátának szinte abszolút semmi baja biztosan nem volt. Körülötte rengeteg tárgyat találtak, köztük egy tartály likőrt, pénztárcát, gumicsizmát, egy órát és még ékszereket. Ruhái címkéi kivágva, és még minden azonosításra ideális jel eltávolítva, ledörzsölve, ami megnehezítette -val együtt vizsgálódó rendőrök dolgát.

Sandbox Miniapp

-val együtt holttest egy sötétbarna hajú, barnás, kevés szemű, 163 centiméter {magas}, körül arcú nőé volt, hogy 30-40 évi lehetett. Egy zúzódást találtak -val együtt nyaka sokkal jobb oldalán, melyet talán sztrájk vagy akár ősz okozhatott. Tüdeje füsttel telt létrehozott, ami azt sejttette, hogy -val együtt lány élve égett el. Vizsgálatok során 50-70 altatót ráadásul találtak -val együtt gyomrában, ami sokáig arra engedett következtetni, hogy öngyilkos lett.

Furcsa technika -val együtt környéken sem tábortüzet, sem különféle egyéb tűzre utaló jelet biztosan nem találtak, viszont biztosan nem sokkal -val együtt testtől találtak egy szőrmekalapot ráadásul, amin házaspár hanyatlás benzint fedeztek fel.

Többet látni:  Miért úsznak vérben a francia Alpok gleccserei? A különös elszíneződést a klímaváltozás okozza - Ezotéria

Elhagyva -val együtt helyszínt – tette hozzá, -val együtt nyomozás szempontjából döntő fontosságú tárgyakra bukkantak. -val együtt közeli városi terület, Bergen vasútállomásán -val együtt csomagmegőrzőben találtak két bőröndöt. Ezek svájci, német, norvég, belga és még brit pénzérméket, valamint parókát, sminket, ekcémakrémet és még egy napszemüveget rejtettek. Klub rajtuk volt -val együtt lány ujjlenyomata, -val együtt tárgyak ezért sem biztosan nem segíthettek mélyebb jutni -val együtt lány kilétéhez. Egy cipőbolti zacskó mégis árulkodó nyomnak bizonyult.

-val együtt zacskó egy stavangeri cipőboltból, Oscar Rørtvedt üzletéből származott, -val együtt menedzser fiú pedig emlékezett ráadásul egy nőre, hogy az szenvedő lehetett. -val együtt gal előkelő volt, hatékonyan öltözött, és még angolul beszélt, még akcentussal. Igen sokáig nézelődött -val együtt fickó emlékei attól függ.

Az releváns információ feltéve némi támpontot, és még nagyon hamar kiderült, hogy egy misztikus illető, hogy talán hasonló -val együtt boltban nézelődő nővel, -val együtt környéken számos hotelben ráadásul megszállt. Mindenhol álnéven, hamis útlevéllel vett ki szobát. Az egyik lodge pincérnője emlékezett ráadásul -val együtt feltűnő, stílusos nőre, és még hogy német haditengerészek az egyik vacsorázott egyik éjszaka, akikkel németül beszélt.

Hidegháborús kém volt?

Évtizedekkel -val együtt halála után -val együtt fogain végzett vizsgálatok módon megállapították, hogy az szenvedő az 1930-as évek határ {született}, és még -val együtt német-francia határvidékről származhatott. -val együtt nyomozás idején azt mondta, hogy szinte -val együtt sötétben tapogatóztak -val együtt szakértők, ki lehetett ő rendesen.

Sok ötlet látott napvilágot, -val együtt legvalószínűbb, hogy hidegháborús kém volt. Nem véletlen, hogy -val együtt zsaruk és még -val együtt titkosszolgálat ráadásul szorgosan nyomozott -val együtt haláleset ügyében.

Többet látni:  Mit hoz a Kakas éve a kínai horoszkóp szerint? Éves előrejelzés 2017-re - Ezotéria

Ha kétségtelenül kém volt, rakétakísérletek után szaglászhatott Norvégiában, ez pedig indokolja az akcentusát, -val együtt bizonyítékok összesen eltüntetését, -val együtt parókákat, és még hogy miért hasznosított álneveket -val együtt hotelekben.

-val együtt rövid cikk az ajánló után eljárás

Klub ez tűnik -val együtt legelfogadhatóbb válasznak -val együtt kilétével kapcsolatban, azonban ötven év után sem tudják egyértelműen, hogy hívták, kinek dolgozott, vagy akár ki és még pontosan hogyan ölhette létrehozott. Egy : számtalan titkot vihetett magával -val együtt sírba.

Idős babát találtak -val együtt megvásárolt házban, hatásos összeget kaptak érte – Meglepő leletek -val együtt költözés után

Nem kicsit lepődtek létrehozott az vadonatúj lakók, amikor költözés után felfedezték az otthagyott tárgyakat -val együtt házban.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, képek: Instagram)


Nézed: Az Isdal-nő rejtélye, akiről 50 év után sem derült ki, hogy kicsoda: hidegháborús kém lehetett? – Ezotéria

(*50*)ás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply