Betűkként értelmezte a gízai piramisokat: elképesztő, amit kiolvasott belőlük a kutató – Ezotéria

Ahogy felfednek egy titkot, úgy bukkan fel két egy további, az a két technika pedig négyet szül. Az egyiptomi piramisok határ úgy szaporodnak a kérdések, akár a gomba. Semmi bizonytalanság, ezek az ókori építmények biztosan nem hagyják unatkozni az archeológusokat.

Elméletek sora látott jelenleg napvilágot, ki miért valamint pontosan hogyan építette a gízai piramisokat, milyen titkos logikát, rejtve jelentést vagy akár funkciót bújtathatnak az ókori építmények.

A piramisok, mint betűk

Egy rendhagyó elgondolás, mely Armando Meitől származik, a sumérokkal vesz a piramisokat összefüggésbe.

Néhány évvel vissza Mei a piramisokról készült műholdfelvételeket nézegetve felfigyelt rá, hogy azok formája inkább olyan, mintha nagy típus íróeszközök hegyei lennének, melyeket a földbe szúrtak.

Sumér stílus.

Sumér típus.

Ezen fellelkesülve, kíváncsiságból húzott néhány vonalat a piramisok sarkaitól a gigászi építmények középpontja irányába, követve azt az irányt, amerre a piramis elhelyezkedik a műholdképen. Ezután ugyanezeket a vonalakat a műholdkép piramisainál ráadásul berajzolta, azok elhelyezkedési égtájának szükséges irányba. Amikor minden kész lett a rajzzal, Mei felismerte, hogy a kapott vonalak a mezopotámiai, sumér ékírásos ábécé betűire jelenik meg, mint.

piramis-glzth

A sumérok valamint az egyiptomiak a tudományos kutatás eddigi álláspontja attól függ biztosan nem voltak kapcsolatban, még ha Mei elmélete helytálló, ezen a ponton mégis lehetett közük egymáshoz, sőt akár egy szokásos, régi civilizációt ráadásul alkothattak, melynek letűntével bontakozott csupán ki különleges-különleges a sumér valamint egyiptomi társadalom.

Márpedig Mei elgondolásában könnyen egy dolog. Megfigyelte ugyanis, hogy melyik vonala melyik sumér betűre hajaz, majd azokat elismert megfelelőikkel helyettesítette legyen valójában, valamint valamikor ide vonatkozó szöveget kapott.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

A sumér betűsor általunk elismert megfelelői a GL-Z-TH betűk, melyeket a megvalósítható jelentést keresve magánhangzókkal egészített ki. A Gal Zu TeHu verzió jelentéssel bíróság hangsornak bizonyult: TeHu, a hatalmas körültekintő. TeHu pedig a Holtak Könyve attól függ Thoth isten elnevezése. Mei elmélete inkább elképesztő, még akár helytálló ráadásul könnyen. Betűkként értelmezve a piramisokat, felfedhette azok rejtőzködő titkát.

Többet látni:  3 szörnyen irritáló női szokás - Kapcsolat

Thoth, a piramisok építtetője

Vonzó egybeesés, valamint mindenképp megemlítendő, hogy a mitikus, fészer egyiptomi smaragdtáblák fennmaradt szövege attól függ az egyiptomi piramisok építője Thoth isten, egyiptomi lelkész-fő- volt, az létrehozása valamint megértés halhatatlan istene, akit íbiszmadár-fejjel, egészében íbiszként vagy akár páviánként ábrázoltak egykor.

Thoth ábrázolása, kezében stílus íróeszközzel.

Thoth ábrázolása, kezében típus íróeszközzel.

Thoth a mitológia attól függ 16 1000 évig uralkodott Egyiptom felett, miután az özönvizet követően kolóniát alapított a aréna területén. Mint a fennmaradt smaragdtáblaszöveg megemlíteni, amikor Thoth elhagyta Egyiptomot, a táblákat a titkos Amenti csarnokba rejtette, valamint fölé emelte a hatalmas piramist.

Az egyiptológusok egyik része attól függ a táblák csupán a mitológiában létezhettek, még a egy további ötven százalék azt megemlíteni, egyáltalán biztosan nem kizárt, hogy a valóságban ráadásul voltak ilyen régi tudást közvetítő smaragdtáblák, hiszen a szövegük fennmaradt. Ha valóban voltak ilyenek, ezen a ponton a piramisok építtetője minden bizonnyal lehetett a nagyra tartott, mitológiai magasságokba emelt, Thoth nevű lelkész-fő-. Amennyiben pedig nevét sumér betűkkel jegyezték a piramisokba kódolva, ezen a ponton egy régi, szokásos egyiptomi-sumér társadalom létét sejthetjük.

Vonzó elgondolás, valamint esetleg néhány éven {belül} extra nyomokra bukkannak, ami alátámasztja a szokásos, régi társadalom egykori meglétét. Természetesen, mint a legtöbb esetben az archeológia tudományában, sajátja a lehetősége ráadásul fennáll, hogy az koncepció megdől. Ennek a tudománynak épp ez a szépsége: néhány mozaikdarabból felállított egy átfogó képet, amelyről egy újabb rész előkerültével kiderülhet, hogy kezdetben inkább mást ábrázolhatott.

Forrás linkje.

Íme, Tutanhamon családja

Rendhagyó családi CD: íme a bolygó legismertebb fáraójának, Tutanhamon fáraónak a családja.


Nézed: Betűkként értelmezte a gízai piramisokat: elképesztő, amit kiolvasott belőlük a kutató – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply