Csak kevesen veszik észre, mit rejtett el festményein Da Vinci, Van Gogh és Caravaggio: felfedjük a rejtett titkokat – Ezotéria

Elnézve a legjobb festőművészek lebilincselő alkotásait, az srác rácsodálkozik tehetségükre, zsenialitásukra. Azonban teherautó, ami azonban a leglelkesebb laikusok számára se tűnik szembe sokadik látásra se.

A művészetek szakértői viszont különféle szemmel, különféle körülmények az egyik, különféle eszközökkel szemlélik az alkotásokat, ezáltal sok képen a hétköznapi srác számára észrevehetetlen, misztikus részleteket fedeztek fel. Ezeket az ecsetvonások mögé rejtett titkokat az alkotók egyfajta kódolt tartalomként, üzenetként csempészték műveikbe, és biztosan reménykedhettek abban, hogy előbb-utóbb egy személy felismeri jelenlétüket. Da Vinci, Botticelli, Van Gogh, Caravaggio és azonban sokan mások ráadásul hagytak megfejtenivalót az utókornak, és esetleg elképzelni se tudjuk, milyen figyelemre méltó perc lehetett a szakértők számára, amikor felfedezték a képekben megbúvó misztikus részletet.

8 Termelés megmagyarázhatatlan részletei

A következőkben nyolc festménybe rejtett titokról rántjuk le a leplet: képeken a részletek, melyek vadonatúj értelmet adtak az addig csupán szépségük miatt csodált képeknek.


Nézed: Csak kevesen veszik észre, mit rejtett el festményein Da Vinci, Van Gogh és Caravaggio: felfedjük a rejtett titkokat – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Miért harcoltak csigákkal a középkori lovagok? 8 furcsaság a kor rajzain, és a magyarázat - Ezotéria

Leave a Reply