Decemberi szerelmi horoszkóp: a szívügyek terén felgyorsulnak az események – Ezotéria

Hihetetlen, azonban igaz, hogy máris elérkezett a december, pedig szinte mintha a minap lett volna, mikor az első tavaszi rügyek előbújtak, vagy akár a nyári napsütést élveztük. Lassan búcsúzik az esztendő, azonban addig azonban előttünk álljon össze tartalmaz egy mozgalmas hónap.

Ami a szerelmet illeti, decemberben ugyanis felgyorsulnak az események. A szinglik és még a párok ráadásul pontos ütemű és még jelentős változásokat tapasztalhatnak. Olvasd el havi horoszkópod!

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Kosként, ha párban vagy akár, kapcsolatod decemberben harmonikusnak ígérkezik. Párod és még közted a szokásosnál ráadásul nagyobb lesz az egyetértés. Testi-lelki értelemben szinkronban lesztek. Az ünnepek csodás emlékeitekké lesznek. Ha elutaznátok, az nagyszerű javaslat akarat.

Szingliként egy lenyűgöző megismerkedésre számíthatsz. Az illető munkád kapcsán kerül a képbe. Hamar fejlődhet sokat a kapcsolatotok, ugyanis azonnal egy hullámhosszra kerültök. Nem kizárt, hogy az ünnepeket valójában biztosan nem egyedülállóként fogod tölteni.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Csodás, szenvedélyes hónapod lesz a december. Párban több-több tervetek születik a jövőre nézve, ami mindkettőtök számára előnyös energiát ajánlat. Társasági életetek felpezsdül, az ünnepek pedig ugyancsak mozgalmasak lesznek. Kapcsolatotok vadonatúj erőre megszerezni.

Ha egyedülálló vagy akár, kiszemelted fokozatosan szívességet megbabonáz ebben a hónapban. Azt ugyan egyelőre biztosan nem tudni, kitartásod gyümölcsöző lesz-e, azonban az esélyeid mindenképpen jók. Az ünnepekre kapcsolatod biztosan nem valószínű, hogy lesz, azonban egy döntő fontosságú fordulat feltételezte.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Pároddal kapcsolatotok azonban szorosabbá és még azonban elkötelezettebbé válik ebben a hónapban. Kedvesed a tenyerén tart. Felmerülhet egy kirándulás gondolata, mely üdítőleg hatna rátok. Ha azonban biztosan nem vagytok házasok, akár az ráadásul szóba kerülhet köztetek.

Amennyiben szingli vagy akár, projekt eközben nagyon jó (PL) eséllyel megpillantod decemberben a jövendőbeli kedvesed. Cupido valójában-valójában a nyomodban teherautó, és még minden dolog elkövet, hogy karácsonyra egy jelentős szerelmet kaphass. Légy elérhető mások irányába, és még ismerkedj bátran!

Többet látni:  Nagymamád is ismerte: így kúráld a megfázást hagymateával - Gyerek

Rákos sejtek (VI. 22 – VII. 22.)

Lányregénybe illő szerelem és még valójában-valójában pajzán szexualitás jellemzi kapcsolatod decemberben, ha párban vagy akár. Kapcsolatotokat jelenleg jelentősen befolyásolja a alapok, mint ahogy családi kapcsolataid ráadásul. Az ünnepeknek, melyek szuperül sikerülnek, ebben könnyen szerepe.

Kocsma a munkakörnyezet biztosan nem ismerkedésre való, Cupido minderre fittyet hány, és még egy abszolút átlagos napfény előre nem látható pillanatában hozhat beépíteni álmaid pasijával. Arra azért ügyelj, hogy az állásod ne kerüljön veszélybe! Szilveszterre nagyon jó (PL) eséllyel számos randin ráadásul múlt lehetsz.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Oroszlánként decemberben a családi életed és még a szerelmi életed jelentősen összefonódik, ám ez biztosan nem ráadásul meglepetés, hiszen az ünnepek során sokat lehettek szeretteitek körében. Pároddal mindemellett a szexualitás ráadásul perzselő lesz, és még a szokásosnál ráadásul pajkosabbak lesztek.

Ha nincs párod, ez a hónap telis-tele lesz kínálkozó lehetőségekkel az ismerkedésre. Nincs menekvés, ha készen állsz egy kapcsolatra, utána véget érnek a szingliidők. Az idei karácsonyi ajándékod nagyon jó (PL) eséllyel egy félelmetes hívás lesz.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Pároddal a kölcsönhatás nagyszerű lesz decemberben, ami kimondottan az ünnepek végig tűnik ki, amikor a sokak számára stresszes készülődést ti nyugalomban és még harmóniában bonyolítjátok le. Nem meglepetés, hogy jelenleg merül fel egy komolyabb akció megtétele.

Ha nincs párod, kocsma erre a legkevésbé se számítanál, családod ismeretségi köréből kerülhet ki újdonsült jelölted decemberben. A jellemvonás azonnal esemény, és még azonnal alakul majd, ezáltal akár valójában a szilvesztert se töltöd egyedül. Szuper, emlékezetes randik vannak kilátásban.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Párban mást se hallgattok egész egészében decemberben, kimondottan az ünnepek végig a rokonságtól, mint hogy mikor esemény a legközelebb akció. Az összeköltözés, a házassági kapcsolat, a gyerek – nem számít hol ráadásul tartotok éppen, a záporozó kérdések csakis azért jönnek, mert messziről megjelenik, hogy minden oké veletek.

Többet látni:  Pörgeti az anyagcserét, fiatalít és fogyaszt: erről az anyagról alig hallasz, pedig fontos - Fogyókúra

Szingli Mérlegként ha akarnál, utána se tudnál elbújni Cupido nyila elől ebben a hónapban. Lépten-nyomon célba vesz. Nagyszerű kiváló eséllyel utána talál el, amikor pénzügyeid intézed majd. Most kivételesen körültekintő lehetsz a párválasztás terén, azonban tételes ellenőrzőlista felállítása helyett hallgass szívességet szívedre.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Skorpióként mély érzelmek, szenvedélyes, perzselő szexualitás és még gondtalan nyugalom ígérkezik számotokra a pároddal decemberben. Ez a mesés nyugalom hatja át majd az ünnepeket ráadásul. Csodásnak ígérkezik a karácsony és még a szilveszter ráadásul a kedveseddel.

Ha nincs párod, egy számodra döntő fontosságú esemény intézése, oktatás és tanulás tanulás vagy akár pénzügyek kapcsán esemény szembe veled egy napfény a szenvedély decemberben. A jellemvonás villámcsapásszerű lesz, érzelmeitek pedig azonnal elburjánzanak. Most jelentős változásokat kapsz az élettől karácsonyra.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Ugyan biztosan nem kizárt a kapcsolatodban egy-egy nézeteltérés, minden nappal erősebbé váltok decemberben. A nyugalom lassanként, ahogy jönnek az ünnepek, belopja magát a kapcsolatotokba. Fantasztikus karácsonyt és még jókedvű szilvesztert ígér az esztendő végső hava.

Ha nincs párod, és még egy fontosabb eseményre vagy akár reprezentatív decemberben, úgy készülj,  hogy randimeghívással a zsebedben térsz majd szülőhely. Most nagyot változhatnak a dolgok gyors lehetőség végig. A jövő évet valójában párban kezdheted.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Ha Bak vagy akár, pároddal érzelmeitektől vezérelve és még az ünnepi hit áhítatában azonban szívesebben beszélgettek a népszerű jövőről, mint máskor, és még ez mindkettőtöket boldogsággal tölt el. Harmonikus karácsonyra és még szép szilveszterre számíthattok.

Ha nincs párod, az ismerkedésben jelenleg kimondottan erőssé válnak számodra a csillagjegyedből, kimondottan a férfiak csillagjegyéből eredő tulajdonságok és még a kompatibilitás. Ez segíthet, azonban beépíteni ráadásul zavarhat: túlnyomórészt a szíved diktáljon, és még ne matekozd múlt a dolgokat.

Többet látni:  Hogy lehet kiszúrni a sorozatos randizókat, akik semmi komolyat nem akarnak? 5 intő jel, ha te nem futó kalandot keresel - Kapcsolat

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Ha Vízöntő vagy akár, párkapcsolatod példaértékű mások korábban. Kedvesed és még te nemcsak a kölcsönhatás terén vagytok kiemelkedően egységben, hanem minden másban, a hétköznapi dolgok és még az érzelmek terén ráadásul. Most minden személy titeket irigyel. Az ünnepek ráadásul remekül sikerülnek.

Ha nincs párod, a lélekkel összefüggésben lévő helyen találhat rád a szenvedély. Ez könnyen egy vallással aggasztó webhely, azonban könnyen akár egy meditációs alap ráadásul. Mindenképp olyan emberrel hoz beépíteni a vagyon, hogy hozzád összehasonlítható érdeklődésű. Szegy darabban {ajándék} karácsonyra!

Halak (II. 20 – III. 20.)

Halakként jelenleg felerősödik benned az én-lehetőség iránti vágyakozás. Pároddal mindenképpen beszélj erről, hiszen azt hiheti, hogy köztetek nincs egy dolog finom, holott ez nincs ezáltal. Meg gyöngyfehér érteni, és még megtaláljátok az egyensúlyt a közösen és még megkülönböztető töltött lehetőség közt, ha őszinték vagytok.

Ha nincs párod, gyakrabban nyílik alkalmad kimozdulni, ezáltal az ismerkedésre ráadásul számos lehetőséged lesz ebben az időszakban. Könnyedén könnyen, hogy baráti köröd bővülésével a szenvedély ráadásul begyűrűzik életedbe, ám ehhez nyitottnak ráadásul kellene lenned egy vadonatúj kapcsolatra.


Nézed: Decemberi szerelmi horoszkóp: a szívügyek terén felgyorsulnak az események – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply