„Egy bárban, miniszoknyában hergeli a férfiakat, mégis mit várt?” – A Kenderesi-ügy több súlyos problémára is rávilágít – Kapcsolat

Kenderesi Tamás szombat este egy tizenkettő déli-koreai szórakozóhelyen hozzáért egy 18 évi hölgy fenekéhez, hogy nemi vonatkozású pesting vádjával hívta rá a a közelben rendőrséget. Az vonatkozik pedig azóta biztosan lenyűgöző, és még esetleg mint szomorúnak, elkeserítőnek mondható fordulatokat vett. A reakciók, kimondottan a történtek szabályozó sajnálatos módon rendkívül hatékonyan show azt, hogy pótolni kell azonban rendszeresen a nők helyzete itthon, és még azt is, hogy a MeToo mozgalom úgy söpört végig az országon, hogy szinte semmilyen maradandó nyomot, átalakulást biztosan nem hagyott magában után.

Az úszó és még a Magyar Úszó Szövetség tagjainak egyes nyilatkozatai ugyanis több szempontból  érthetetlennek, vagy akár akár egyenesen felháborítónak is nevezhetőek. Az egyének és még a kommentelők nagyszerű kiváló részének véleményéről jelenleg biztosan nem is beszélve.

Csak a társadalmi különbségek jelentenének problémát? 

Kenderesi Tamás jelenleg hétfőn kiadott egy nyilatkozatot, amelyben elnézést kért, és még elmesélte a történteket a személyes szemszögéből. Leírta, hogy a mellékhelyiségből visszafelé sétálva hozzáért egy, a pultnál álló koreai táncoslány fenekéhez – kocsma azóta kiderült, hogy a források attól függ egy vendégről volt mondat -, hogy emiatt feljelentést tett ellene. Az úszó ennek ellenére a nemi vonatkozású pesting vádját tagadta, és még azt is hozzátette, meghatározott kellene értenie, hogy megsértett specifikus etikai normákat, amelyek a a közelben értékrend alapját képezik. Az esetről videófelvétel készült, ezt ennek ellenére biztosan nem hozták nyilvánosságra. De attól függetlenül, hogy rendesen szakértőink is történt, az egész egészében körülmény kommunikációja biztosan szerencsétlen dolgokra világít rá: biztosan nem Kenderesi az magányos, hogy azt állította, hogy egyszerűen a tizenkettő déli-koreai társadalom miatt, és még csupán ott bizony út problémát az, ha egy fickó megfogja egy ismeretlen személy hölgy fenekét. 

A hozzáférés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy mindenkiben rengeteg vizsgálat felmerült a koreai rendőrségi esetem kapcsán. A félreértések elkerülése végett szeretném megosztani, szakértőink történt tényleg. Szombat este, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett irányába hozzáértem egy, a pultnál álló koreai táncoslány fenekéhez. Meg se álltam mögötte, esetleg magányos meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az aggódik nőstény nagyon komolyan valóban megharagudott, és még feljelentést tett ellenem. A tisztánlátás végett szeretném leszögezni, hogy biztosan nem tapogattam, biztosan nem fogdostam a tömegben a 18 évi lányt. Megértve a körülmény komolyságát, átfogó együttműködést tanúsítottam mindvégig. A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági bütyök felvétele rendelkezésükre pótolni kell, igaz, ezt nekem biztosan nem mutatták meghatározott. Ezek módon oszinten szolva bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim, miszerint biztosan nem követtem el semmilyen súlyos vétséget. Azt viszont egyértelműen meghatározott kellene értenem, hogy -minden szándékosság nélkül- megsértettem specifikus etikai normákat, amely a a közelben értékrend alapját képezik. A történteket megbánás, a koreai lánytól szeretnék egyénileg elnézést kérni, amennyiben egyértelműen megbántottam. A nemi vonatkozású pesting vádját viszont átfogó mértékben visszautasítom.

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) keresztül megbeszélték hozzáférés,

A Magyar Úszó Szövetség, kocsma közleményében kijelentette, hogy elítél mindennemű, az Egyedi méltóságot agresszió cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a országos színekhez és még a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel, az államfő, Wladmérték Sándor szavai abszolút másra utalnak. Az Indexnek felajánlott nyilatkozatában ugyanis ő szintén a társadalmi különbségeket nevezte meghatározott elsődleges problémának.

Többet látni:  Hogyan illik bele a banán a fogyókúrába? Akkor a leghasznosabb, ha így eszed - Fogyókúra

– Különféle szabályok vannak, különféle a társadalom, az érintés is jelenleg önmagában egy rossz… Szóval, szakértőink ezt biztosan nem értjük meghatározott, mint ahogy ők se értik meghatározott, amikor idejönnek Magyarországra, a szakértőink kultúránkat – fejtette ki álláspontját a videóban. A szövetségi kormány vezető, Sós Csaba pedig a Borsnak mondta a következőket:

– Kell a magyar úszósportnak, azonban utána is, ha jelentős hülyeséget csinált. … Vélhetően Tizenkét óra-Koreában is csupán pénzbüntetésre ítélik, vagyis ritkán történt egy dolog. Ha mégis eltiltanák, utána is max biztosan nem mehetne egy-egy versenyre vagy akár edzőtáborba – fejtette ki véleményét. Valamint ezzel azonban nincs vége, mert amellett, hogy hozzátette, az úszó, könnyen, hogy intenzívebb volt, mint amire emlékszik, a HVG.hu-nak azonban meghökkentőbb dolgot nyilatkozott:

– Ez egy rendkívül síkos piszok, ezzel jelenleg élcelődni, viccelni biztosan nem könnyen, mert ha komolyabb volt, én biztosan nem láttam a felvételt, utána egyértelműen hibás – vagy akár különféle egyéb felfogásnál rossz. Ugyanakkor nálunk azt mondták, hogy még hát ő pécsi, náluk bemennek a diszkóba, ez a köszönés – válaszolta az riporter kérdésére.

Mindezek elegendő egyértelműen azt mutatják, hogy ami történt, az többek attól függ csupán Koreában baj, és még tényleg egy hétköznapi kis semmiség, azaz itthon abszolút rendes, ha egy fickó hozzáér egy nem ismert nőhöz, talán megfogdossa őt. A szerencsétlen őszinte igazság az, hogy azonban rajtuk kívül is sokan ezért gondolják – legalábbis a témával bevonva cikkek, bejegyzések alatti kommentekből ez egyértelműen úgy tűnik, hogy.

A fenékfogdosás biztosan nem rendes, és még igenis nemi vonatkozású pesting

Az vonatkozik az interneten is jelentős port kavart, még biztosan nem tisztességesen úgy, ahogyan azt várnánk 2019-ben. Sokan védték Kenderesi Tamást, és még bagatell dolognak nevezték az egészet. Többen azt írták, fogalmuk sincs, hogy miért csinált belőle ekkora problémát a nőstény, hiszen ez egy mindennapos pont, el kellene szerez, és még előkészített.

– Ilyen az egészséges és kiegyensúlyozott magyar virtus. A legény rápaskol a leány hátsójára, ennyi. Ezt is csupán a sötétebb fekete bunkók tudják ezért felfújni.

– Pontosan azt csináltad, amit minden rendes fickó tenne egy rendes világban. Arról, hogy ezt a világot hogy teszik pokollá a feministák, a metoo harcosai, te biztosan nem tehetsz.

– Prűd csoport, alább listázva jármű egy egészséges és kiegyensúlyozott magyar fella, miért akarat ez pesting?

Rengeteg összehasonlítható hozzászólás {született} a témával kapcsolatban, a körülmény ennek ellenére az, hogy ahogyan azt Wirth Judit, a Nők a Nőkért Egyesület törvényes szakértője is elmondta az ATV-nek, ha biztosan nem véletlen érintés történt, utána az úszó tette jócskán kimeríti a nemi vonatkozású pesting fogalmát. Ez pedig magán az országok közötti társadalmi különbségektől. 

Elszomorító a körülmény

Valójában ennyien úgy gondolják, hogy a magyar nőknek el kellene fogadniuk, hogy a fogdosás teljesen természetes, a férfiak jelenleg csupán ilyenek, és még törődjenek csupán jobbra, hogy ez ezért munkahelyek, mert nincs mit tenni? Klub itthon ez egy biztosan kiterjedten elterjed felfogás, tényleg senkinek se kellene, és még biztosan nem is szabad elfogadnia, elhinnie. A személyes testünkről jármű mondat, amihez senkinek, semmilyen körülmények az egyik nincs joga az engedélyünk, a beleegyezésünk nélkül hozzáérni. Valamint mindenkinek tudatosítani kellene azt, hogy ehhez kellene tartania magát. Előfordul, hogy valakinek ez belefér, és még valakit biztosan nem izgasson, ha idegenek hozzányúlnak, még mindenkinek különbözőek a határai, ezeket pedig biztosan nem vetítheti ki másokra. Tehát az elengedhetetlen, jobbra megfelelő és még rendes cselekvések az, hogy {senki} biztosan nem ér tartalmazza direkt és még kéretlenül ismeretlen személy emberhez, biztosan nem simogat, biztosan nem karol át, és még biztosan nem fogdos ismeretleneket, méghozzá nemtől, kortól, helyzettől és még helytől függetlenül.

Többet látni:  Misszionárius, lovagló- és kutyapóz (18+) - Kapcsolat

Egy szórakozóhelyen volt, adminisztrátor miniszoknyában – Mit vár?

Persze, az áldozathibáztatás káros gépezete is rögtön beindult. Nemcsak Kenderesi Tamás barátnője, hanem a hozzászólások módon az egyének nagyszerű kiváló része is úgy gondolta, hogy a kölyök hölgy túlreagálta az egészet. Egyrészt ugyanis ez csupán egy fenékfogás volt, másrészt egy szórakozóhelyen tartózkodott, továbbá azonban az úszó attól függ táncoslány is volt, szóval ne lepődjön meghatározott, ha a férfiak ilyeneket csinálnak. Harmadrészt pedig egyébként is adminisztrátor, hogy miniszoknyában és még kivágott felsőben volt – hát szakértőink másban -, úgyhogy viselje csupán a következményeit. 

– Elmegy táncoslánynak, majd felháborodik, ha megfogják a seggét… hmm, röhej. Ezáltal felfújni ezt…. 

– Ha jármű videofelvétel, abszolút semmi gond! A fogdosás meghatározott a véletlenül hozzáértem az egyik elegendő {jelentős} a variáció! Nem mellesleg, éjszakai szórakozóhelyeken 18 évi, ritkán öltözött profi táncos lányokkal hergelni a férfiakat az koreaiul abszolút erkölcsös…

Utólag egyébként egy Tizenkét óra-Koreában lakóhely magyar hölgy, Eugenia Lee elmondta az ATV-nek: adminisztrátor forrásokból elismerik, hogy biztosan nem egy táncoslány, hanem egy látogató volt aggódik az ügyben, ennek ellenére ez tényleg abszolút mellékes info. Attól függetlenül, hogy rendesen ki is volt a kölyök hölgy, milyen ruhát viselt, vagy akár mit üzemeltetési, senkinek nincs joga hozzáérni, vagy akár bármilyen különféle technika zaklatni. Azonban utána se, ha egyértelműen táncoslány volt, és még utána se, ha valóban kevés szoknyát viselt. Sok oka könnyen ugyanis sajátja, ha egy hölgy gyors szoknyát vesz fel, még az adminisztrátor, hogy soha soha biztosan nem azért teszi, mert azt szeretné, hogy a férfiak fogdossák – ezt pedig nagyszerű kiváló akarat, ha minden személy tudomásul venné. Valamint azt is, hogy semmilyen öltözék biztosan nem minősíteni fel senkit kéretlen érintésre. 

Lenyűgöző gondolatkísérlet felvetni, hogy vajon mit szólnának a lányt hibáztató egyének utána, ha az egyik családtagjuk lett volna a helyzetében. Akkor is elbagatellizálnák, és még rákennék az egész egészében dolgot, ha a 18 évi lányuk vagy akár épp a párjuk élte volna át ugyanezt? Akkor is védenék a férfit, hogy megfogta a fenekét? Valamint utána mit tettek volna, ha mindegyikük zaklatja egy személy? Valószínűleg mindannyian különböző módon állnának a helyzethez.

Örüljön, akihez egy szép fickó hozzáér?

A fentebb említettek közel sokaknál felbukkant érvként, hogy tekintettel arra, hogy Kenderesi Tamás egy szép, {magas}, izmos sportolók, a tette nemhogy biztosan nem számít zaklatásnak, még a nő azonban örülhetne is neki.

Többet látni:  A legszebb szerelmes képeslapok Valentin-napra - Kapcsolat

– Nem kellene félteni a nőket. Azért csupán tette ott bizony magát a csaj is, Kenderesi biztosan nem egy kellemetlen srác. A egy további, hogy profi táncos nőstény, tuti hogy páran az ágyba is elviszik, csupán azt biztosan nem ismeri legyen valójában.

Felfoghatatlan, hogy hiheti egy személy azt, ha egy sokak keresztül vonzónak tartott fickó fogja meghatározott egy hölgy fenekét, az biztosan nem számít zaklatásnak, sőt igazából egy olyan mozgás, amit dicséretnek és még megtiszteltetésnek tekinthet a nő, akinek persze kötelessége ezt eltűrnie, egyesek attól függ pedig azonban valamennyire élveznie is. Fontos leszögezni, hogy a nemi vonatkozású pesting magán attól, hogy milyen a zaklató: ugyanúgy sajátja számít, ha szép, kimondottan utána is, ha biztosan nem az. A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán biztosan nem számít bóknak, ahogyan a fütyülések, a beszólások se. Ezek megalázóak, sértőek, még minimum szükséges kellemetlenek tudnak lenni.

Az elzárás akarat a leghatékonyabban jogorvoslat?

A Magyar Úszó Szövetség a megtorlásnak se a leghatékonyabban módját választotta. Azonkívül, hogy Kenderesi néhány napig biztosan nem hagyhatta el az országot, ki kellene fizetnie a pénzbüntetést, hogy hazajöhessen, és még talán fegyelmi módszer elhagy ellene, Wladmérték Sándor azt vonta le tanulságként, és még azt találta ki legfelsőbb megoldásnak, hogy a sportolók biztosan nem mehetnek majd el a versenyek után szórakozni.

– Nekünk ebből az a tanulság, hogy biztosan nem mehetnek el a versenyt követően szórakozóhelyre, én biztosan nem fogom elismerni a jövőben, hogy kimenjenek. Majd itthon kibulizzák magukat – mondta mosolyogva az Indexnek. 

Valójában az eltiltás a leghatékonyabban az érzékenyítés és még edukálás helyett? Valamint azért ünnepelhetnek ezentúl csupán Magyarországon, mert alább listázva szerintük a kéretlen érintések vagy akár talán néhány fenékmarkolás bárkinek belefér, és még abszolút átlagos, ésszerű dolognak számít? 

Mivel itthon sajnálatos módon ez az alap felfogás, ideje akarat elkezdeni nagyon komolyan valóban venni a összehasonlítható ügyeket, hogy elindulhasson egy nagyobb változás. Mindenkinek tudomásul kellene venni, hogy egy biztosan nem kívánt, szándékos érintés zaklatásnak számít, hogy pedig mégis elkövetett hasonlót, sajátja el kellene ismernie ezt, és még bocsánatot kellene kérnie a tettéért. Ez az összes emberre vonatkozik nemtől, kortól, kultúrától abszolút függetlenül: mindenkinek meghatározott kellene adni a kellő tiszteletet, biztosan nem szabad átlépni a határokat, és még tilos nem ismert emberhez hozzáérni {szándékosan}, az engedélye, a beleegyezése nélkül.

Nem arról jármű mondat, hogy Kenderesi Tamás karrierjének alább listázva véget kellene vetni, a sikereit pedig ne lehetne elismerni. Mindenki hibázik, még az ő ügye több biztosan súlyos problémára is rávilágít, amikről beszélni kellene.

Megdöbbentő képek az utcai zaklatásról

Egy fotóművész, a 23 évi Eliza Hatch Cheer Up Luv nevű projektjével arra akarja felhívni a figyelmet, hogy sokkal több nőt zaklattak jelenleg bensőségesen, mint azt bármely személy gondolná. Képein olyan lányokat örökít meghatározott, akik thoughts-thoughts valamiféle utcai molesztálás áldozatai voltak. De nemcsak a róluk készült fotókat mutatja legyen valójában, hanem az általuk átélt legrosszabb zaklatásról szóló történeteiket is.


Nézed: „Egy bárban, miniszoknyában hergeli a férfiakat, mégis mit várt?” – A Kenderesi-ügy több súlyos problémára is rávilágít – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply