Egy egyszerű módszer a csakrák megerősítésére: ezért fontos a lelki fejlődés – Ezotéria

A csakrák olyan energiaközpontok a testedben, amelyek felelnek különös testi valamint lelki folyamatok jobbra megfelelő működéséért. Azonban ha biztosan nem megfelelően működnek a csakráid, számtalan lelki problémával szembesülhetsz.

Minden srác testében teljes hét őrnagy csakra található, amelyek mindegyike különféle-különféle folyamatért elszámoltatható.

A spirituális keringés gócpontjai

Az Egyedi testben áramlik az éltetőerő, mely részt vesz a testi, pszichológiai valamint szellemi folyamatokban. Mint a véráram az erekben, ez az tartósság – prána – hasonlóképpen csatornákon felhasználásával áramlik, melyek teljes hét pontban keresztezik egymást. Ezek az energiaközpontok, azaz csakrák, amelyek a környezetből pránát juttatnak a testbe.

Bármiféle prána gondolatok valamint érzelmek formájában kerül a testbe, valamint ez az a két pont, amivel a csakrák működését befolyásolni könnyen. A kedvezőtlen érzelmek valamint gondolatok rontják a csakrák jobbra megfelelő működését. Szerencsére a csakraműködés helyre hasonlóképpen hozható jógával, mantrákkal, mandalákkal, azonban azonban akár ékszerekkel hasonlóképpen.

Javítsd létrehozott, ami elromlott

A testben összességében teljes hét csakra található, amelyek függőlegesen, egymás felett helyezkednek el, valamint mindegyik különféle testi valamint lelki funkcióért felel. Működésük helyreállítható a ideális ékszer kiválasztásával hasonlóképpen, amelyet folyamatosan magadnál hordasz.

Gyökércsakra

A gáton, a végbélnyílás valamint a nemi szervek az egyik jármű a gyökércsakra, melynek egészséges és kiegyensúlyozott működése a nagyon jó (PL) önértékelésért valamint az elégedettségért felel, ezáltal biztosan nem ideális funkció esetén kisebbrendűségi szenzáció, kiszámíthatatlanság, elveszettség, motiválatlanság, klinikai depresszió gyötörheti a lelkedet.

A nagyon jó (PL) önértékeléshez önismeret hasonlóképpen fontos. Válaszd az önbizalmat megerősítő életmód virága nyakláncot, amely az eltökéltséget hasonlóképpen fejleszti, valamint segít túljutott a depressziót.

Szakrális vagy akár nemi csakra

A köldök során helyezkedik el a akció valamint keringés pránájának központja. Nem ideális működése kapcsolati problémákhoz hasonlóképpen vezethet, gátolja a vágyat, a kreativitást, dühössé valamint agresszívvá tesz. Az érzékiségfokozó szakrális csakra nyaklánc segít visszaszerezni a kontrollt az érzelmeid felett, segíti a nőiesség megélését, felszabadít, nyitottá tesz, valamint visszapattan a kreativitásod hasonlóképpen.

Többet látni:  Már 30 perc is rengeteg kalóriát éget: zsírégető úszóedzés kezdőknek - Fogyókúra

Napfonatcsakra

A köldök felett elhelyezkedő napfonatcsakra a hatalomvágy, a aggódj, az önzés kezeléséért, a ésszerű gondolkodásért valamint a karrierért felel. Éppen ezért, ha biztosan nem munkahelyek megfelelően, dühkitöréseid lehetnek, kedély, hatalmi {visszaélés} valamint uralkodási szükség táplál. Kisebbségi érzésből, szégyenlősségből fakadó mazochizmust vagy akár szadizmust, alkalmatlan konfliktuskezelést hasonlóképpen észlelhetsz magadon.

A kommunikációt segítő lótusz nyaklánc helyreállítja a napfonatcsakra működését: megnyugtat a stresszes helyzetekben, valamint türelmessé tesz, segít, hogy empátiával hallgass létrehozott másokat.

Kattints a képre a segítő csakraékszerekért!

Kattints a képre a segítő csakraékszerekért!

Szívcsakra

A szívcsakra helytelen működése esetén önzővé, büszkévé valamint zárkózottá válsz. Olyan pszichikai funkciókért elszámoltatható, mint a jótékonysági szervezet megosztása, nyíltság, önzetlen gondoskodás, részvét valamint megbocsátás. A nagyon világos, megfelelően működő szívcsakrán felhasználásával az szenzáció intuícióvá, az minden bizonnyal eltökéltséggé, a hisz pedig tudatossággá válik.

Ha azt érzed, egy dolog gátol az érzelmeid kinyilatkoztatásában, a szerelemsegítő szívcsakra nyaklánc lesz a segítségedre, melynek segítségével kitörhetsz az szellemi magányból.

Torokcsakra

A vissza tövénél, a pajzsmirigy közel helyezkedik el. Felel a kommunikációért, önkifejezésért, segíti az önuralmat, a felfedezése valamint hallás utáni megértés folyamatát. Ha gondolataid zavarosak, legfeljebb vagy akár a kifejezésükre, vagy akár épp túlzottan ragaszkodsz személyes véleményedhez, idegenkedsz az vadonatúj helyzetektől, utána a torokcsakrád biztosan nem megfelelően munkahelyek.

Válaszd a lelki gátakat ledöntő lótusz nyakláncot, hogy felelősséget tudj vállalni önmagadért, valamint nyitottabb légy az Egyedi kapcsolataidban.

Harmadikszem-csakra

A templom közepén található a harmadikszem-csakra, amely az értelem valamint az ön büszkeség eleme, ha biztosan nem megfelelően munkahelyek, felborul az anyagi testre alapozott én-érzékelésed valamint gondolkodásod. Ez a csakra elszámoltatható hiteles éned megértéséért, az intelligenciáért.

A spirituális érzékelést fokozó életmód virága nyaklánccal a tudatod kitágul, valamint örök lelki lényként szemlélheted önállóan – egyidejűleg minden apróság megértesz valamint átlátsz.

Legjobb {ajándék} magadnak valamint szeretteidnek!

A ZEMA értékes ékszerek Magyarországon készülő, csak kiváló minőségű, különleges, forma- valamint mintaoltalommal védett darabok, melyek motívumait valamint formavilágát a magyar népművészet ihlette. A kézzel készített, egyfajta tervezésű porcelán értékes ékszerek kollekciójában minden személy megtalálhatja a személyes stílusához leginkább passzolót.

Többet látni:  Meddig várj szakítás előtt? Ez a pont, amikor már nincs visszaút - Kapcsolat

Vásárolj ZEMA ékszereket épp most 10% kedvezménnyel!

Az tevékenység július végéig tart, ne maradj le! 

Promóció

Koronacsakra

A fejtető legmagasabb pontján elhelyezkedő csakra az önuralom, elmélyülés, önmegvalósítás valamint nagyon világos gondolkodásmód lelki folyamataiért felel: ha elzárod önállóan az életmód magasabb rendű céljainak megismerésétől, depressziót tapasztalhatsz. A koronacsakra a legtöbb embernél nyugalmi állapotban jármű, mert jobban csatlakozzon az anyagi világhoz.

Ha biztosan nem megfelelően munkahelyek, az előzőekben felsorolt pszichikai tünetek thoughts egyidejűleg jelentkeznek. A spiritualitásfokozó koronacsakra nyaklánc segítő hatásával kapcsolatot teremthetsz a lelki világgal, valamint megismerheted az életmód tökéletessége irányába elődje utat.


Nézed: Egy egyszerű módszer a csakrák megerősítésére: ezért fontos a lelki fejlődés – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply