Egyszerű módszerrel erősíthető az intimitás és a kapcsolat – A kutatók elmondták, mit kell hozzá tenni – Kapcsolat

Az intimitás természetesen létfontosságú, nélkülözhetetlen összetevője, részlete minden párkapcsolatnak. Nem éppen a szexet értjük alatta, hanem a felek közötti szoros köteléket, bensőségességet, bizalmat és meghittséget ráadásul.

Előfordul ennek ellenére, hogy ez gyengülni kezd, ami veszélybe sodorja a szerelmet, és könnyedén szakításhoz vezethet. Ezért ráadásul valóban érdemes tudatosan megerősíteni. Erre sok stratégia létezik, még a kutatók felfedeztek egy újat, ami, kocsma kicsit furcsának hangzik, tényleg könnyű, és természetesen hatásos.

Ezért fokozható könnyedén az intimitás

A Journal of Social and Personal Relationship című szaklapban publikált elemzés eredményei arra világítottak rá, hogy az ugyanakkor végzett mozdulatok fokozzák az pszichológiai és a nemi vonatkozású intimitást. A párok ugyanis, akik részt vettek a kísérletben, sokkal magasabb fokát élték létrehozott ennek, miután ugyanakkor lélegeztek vagy akár éppen mozogtak.

A kutatók a vizsgálatot négy részre bontották. Az elsőben ugyanaz nemű, teljesen idegen alanyokat ültettek olyan speciális szobabiciklikre, melyek első kereke népszerű volt, majd arra kérték mindegyikük, meséljenek el egy egyén történetet, miközben tekernek. Végső soron pedig kitöltettek velük egy kérdőívet a másikkal aggasztó érzelmekről, véleményről. A második körben jelenleg direkt arra kérték a résztvevőket, hogy közösen pedálozzanak, míg a harmadikban szerelmeseknek kellett hallgatniuk összehangolt, kimondottan biztosan nem összehangolt lépések hangját, miközben arra kérték mindegyikük, gondoljanak párjukra. A 4 szakaszban pedig a légzésre koncentráltak.

Dr. Gurit Birnbaum, az izraeli Interdisciplinary Center Herzliya’s Baruch Ivcher Iskola pszichológusa elmondta, hogy az eredmények egyértelműen kimutatták, hogy a szinkronban lévő mozdulatok azonban az ismeretlenek az egyik ráadásul erősítik a kapcsolatot, a szerelmeseknél pedig azonban intenzívebb a hatásuk. Náluk nemcsak az pszichológiai, hanem a nemi vonatkozású intimitás és szükség ráadásul erősödött attól függetlenül, hogy direkt mozogtak ugyanakkor, vagy akár csupán abszolút véletlenül.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

Többet látni:  5 értékes tulajdonság, amik a boldog házasság alapjai: íme a tudomány álláspontja - Kapcsolat

Hogyan ültethető át a stratégia a hétköznapokba?

A megközelítés a erőfeszítés módon minden bizonnyal furcsán hangzik, még egy kicsit más módon hatásosan alkalmazható a hétköznapokban ráadásul. Shelly Bullard a kutatással kapcsolatban felajánlott megvalósítható tippet erre a módszerre. Szerinte szeretkezés korábban, az előjáték során azonban hatásosabb felhasználás, méghozzá úgy, hogy a felek figyelnek egymás légzésére, szinkronba hozzák a belégzést, a kilégzést, és abszolút ráhangolódnak a másikra. Az eredményt pedig a szemkontaktus azonban szívességet fokozhatja. 

Ha ezt következetesen gyakoroljátok, sokkal szorosabbá válhat köztetek a viszony, erősödhetnek az érzelmek, a szenvedély, és meghittebbé, bensőségesebbé válhat a kapcsolat.

Sebezhető pontok a nőstény kezén

A szexuális tevékenység során azonban nagyobb élményben könnyen részed, ha előjáték gyanánt a párod tudatosan ingerli a ideális akupresszúrás pontokat. Ha ezeket a helyeket érinti létrehozott a tenyereden, az garantáltan szélsőséges orgazmust eredményez majd.


Nézed: Egyszerű módszerrel erősíthető az intimitás és a kapcsolat – A kutatók elmondták, mit kell hozzá tenni – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply